reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak Gizler to lekarz, do którego trafiłam po kilku latach braku ciąży (nawet pomimo półrocznej stymulacji clo). Jakimś magicznym sposobem sprawił, ze zaczęłam zachodzić naturalnie :) I na to samo liczymy teraz u @bertha. (Bo my jesteśmy domówione, ze razem rodzimy. Jeszcze, żeby nas na 1 sali położyli, ale to z moim doktorkiem przystojniakiem się załatwi za pare miesięcy :p)
Potwierdzam! tak wlasnie zaplanowałyśmy i tak bedzie! juz w sumie moglybyśmy rezerwować jakąś ładną dwójeczkę w szpitalu na za 8,5 miesiąca, a co! HAHAHA :D
Ja mysle ze Gizler tylko na mnie spojrzy, costam pogmera aparatem usg i ja juz zachodze w tym cyklu, nawet bez jego wiekszej ingerencji! taki mam plan! ;)

reklama
@olaa90 w Krakowie szczepi tylko dr Sacha. Koszt szczepionki chyba 1000 zl. Ja z Krakowa ale jezdze do Lodzi bo tak mnie skierowal gin do ktorego wtedy chodziłam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, zinterpretujecie mi to ana 3 co to jest dodatnie?... ana 1 miałam ujemne i ana 2 tez, badałam je w listopadzie przed zajściem w druga ciąże... a teraz ana 3 dodatnie coś tu mam ...
allo mlr mam 3,6 % :(
....znalazłam wroga wiec.... i rozumiem chyba ze jeśli ana mam dodatnie to szczepić się nie mogę ?

Załączniki

• FB56F2DE-42D5-4867-967F-ADEB6FCCB5B3.jpeg
    FB56F2DE-42D5-4867-967F-ADEB6FCCB5B3.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 104
@olaa90 chyba trzeba ocenic ile ich jest liczbowo jak pisze pod badaniem. Malina szczepi przy dodatnich ANA

@olaa90 ja mam ANA 1:160 czyli wynik graniczny bo do 160 nie ma a powyzej 160 sa. Szczepie sie i sie nie zastanawiam co by nie zwariowac[emoji6]

@iveo a ogarniasz może które te przeciwciała powinnam zrobić jeszcze żeby mi te liczby wyszły ? Bo mam w poniedziałek wizytę u dr i może na ta wizytę bym z tym cholesrwtem zdarzyła;/ myślałam ze w tym ana 3 będą takie szczegółowe liczby podane....

@olaa90 tak szybko ich nie zbadasz. Spokojnie dr Ci powie jakie dokladnie badanie tu wszystkie chcemy szybko i juz ale to sie tak nie da
ANA nie masz tak szybko wyniku i tak
I tak jak tam masz napisane trzeba zrobic badanie 3148 w tym labie chcesz to sobie zadzwoń ktore to

reklama
Do góry