reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak Gizler to lekarz, do którego trafiłam po kilku latach braku ciąży (nawet pomimo półrocznej stymulacji clo). Jakimś magicznym sposobem sprawił, ze zaczęłam zachodzić naturalnie :) I na to samo liczymy teraz u @bertha. (Bo my jesteśmy domówione, ze razem rodzimy. Jeszcze, żeby nas na 1 sali położyli, ale to z moim doktorkiem przystojniakiem się załatwi za pare miesięcy :p)
Potwierdzam! tak wlasnie zaplanowałyśmy i tak bedzie! juz w sumie moglybyśmy rezerwować jakąś ładną dwójeczkę w szpitalu na za 8,5 miesiąca, a co! HAHAHA :D
Ja mysle ze Gizler tylko na mnie spojrzy, costam pogmera aparatem usg i ja juz zachodze w tym cyklu, nawet bez jego wiekszej ingerencji! taki mam plan! ;)

reklama
@olaa90 w Krakowie szczepi tylko dr Sacha. Koszt szczepionki chyba 1000 zl. Ja z Krakowa ale jezdze do Lodzi bo tak mnie skierowal gin do ktorego wtedy chodziłam.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, zinterpretujecie mi to ana 3 co to jest dodatnie?... ana 1 miałam ujemne i ana 2 tez, badałam je w listopadzie przed zajściem w druga ciąże... a teraz ana 3 dodatnie coś tu mam ...
allo mlr mam 3,6 % :(
....znalazłam wroga wiec.... i rozumiem chyba ze jeśli ana mam dodatnie to szczepić się nie mogę ?

Załączniki

• FB56F2DE-42D5-4867-967F-ADEB6FCCB5B3.jpeg
    FB56F2DE-42D5-4867-967F-ADEB6FCCB5B3.jpeg
    34,6 KB · Wyświetleń: 101
@olaa90 chyba trzeba ocenic ile ich jest liczbowo jak pisze pod badaniem. Malina szczepi przy dodatnich ANA

@olaa90 ja mam ANA 1:160 czyli wynik graniczny bo do 160 nie ma a powyzej 160 sa. Szczepie sie i sie nie zastanawiam co by nie zwariowac[emoji6]

@iveo a ogarniasz może które te przeciwciała powinnam zrobić jeszcze żeby mi te liczby wyszły ? Bo mam w poniedziałek wizytę u dr i może na ta wizytę bym z tym cholesrwtem zdarzyła;/ myślałam ze w tym ana 3 będą takie szczegółowe liczby podane....

@olaa90 tak szybko ich nie zbadasz. Spokojnie dr Ci powie jakie dokladnie badanie tu wszystkie chcemy szybko i juz ale to sie tak nie da
ANA nie masz tak szybko wyniku i tak
I tak jak tam masz napisane trzeba zrobic badanie 3148 w tym labie chcesz to sobie zadzwoń ktore to

reklama
Do góry