@burczus, na poczatku stycznia doczytywalam i pamietam ze mialas strate [emoji19]i co pamietam Ty juz sie leczylas o Pasnika, jaki masz plan na przyszlosc? Co dalej chcesz robic? Probujesz ten sam zestaw?
@olaa90, sobie wyobraz ze dzisiaj coraz wiecej tego plamienia i powoli mysle ze mozna nazwac to krwawieniem, ale zero bolu. Bynajmniej mam zwykla podpaske a wczesniej to tylko minimalnie wkladki (sorry za szczegoly [emoji33]), a wiec mam nadzieje ze w koncu sie rozkreci ... bo oszaleje! ostatnie poronienie mialam pod koniec stycznia 2017 i wtedy juz w marcu mialam normalna @.
Co do Pasnika to ja zadzwonilam do nich zaraz jak poronilam w styczniu i mialam termin na 11 stycznia, ogolnie mysle 2-3 tygodnie. Teraz mam wiekszosc wynikow i jade skonsultowac, omijalismy sie oryginalnie na email ale ze bede w Polsce to mam przyjechac bo troche tego wyszlo!
Mam synka z 2012 roku a staram sie od 2014 i dopiero w 2017 pojawily sie pierwsze ciaze z pecherzykami, wczesniej to wszystko konczylo sie na biochemicznej. Wszystkie sie konczyly w 3 tygodniu po transferze w taki sam sposob, ogromnym krwawieniem przez kilka dni.
@iveo, no wlasnie teraz tutaj mam na tropie jedna klinike w ktorej tez jest gini endokrynolog, mam nadzieje ze uda mi sie do nich dostac bo klinika ogolnie ma super renome. W miedzy czasie tez spotykam sie z profesorem Lukaszczukiem (zalozycielem invicty) a wiec w sumie dzialam na wszystkie fronty
@Marthi, gluten od dzisiaj idzie znow z naszej diety choc ogolnie bylo go bardzo malo bo od momentu kiedy wrocilam z obozu Chody w tamtym roku to przejzalam na oczy i wiem ze zdrowo jesc tez mozna smacznie!
p.s. sciskam Was mocno i mysle ze takie piekne powrotne przywitanie mowi ze to forum jest the best [emoji173]️ ja jeszcze siedzie na invitrowkach bo njestety to mnie tez dotyczy! Pieknej niedzieli kobitki [emoji847]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom