reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak ja miałam zabieg 12.12 i właśnie skończyła mi się druga @ po. Teraz przed druga miałam takie plamienie ok 3 dni -ale ja tez ogólnie od paru lat takie brąz plamienie mam na 2 dni przed @....myśle,ze powinnaś to skonsultować z gin,bo może tak jak @roki_1991 pisze różne są przypadki. A w straconych ciążach doczekałas choć serduszka? Długo się czeka na wizytę u dr Pasnika? Czy jeśli dr Przyby nie poradzi sobie ze mną to czy w Krk jest ktoś jeszcze typu Paśnik? Orientujecie się dziewczyny?

reklama
@JoannaRak ja miałam zabieg 12.12 i właśnie skończyła mi się druga @ po. Teraz przed druga miałam takie plamienie ok 3 dni -ale ja tez ogólnie od paru lat takie brąz plamienie mam na 2 dni przed @....myśle,ze powinnaś to skonsultować z gin,bo może tak jak @roki_1991 pisze różne są przypadki. A w straconych ciążach doczekałas choć serduszka? Długo się czeka na wizytę u dr Pasnika? Czy jeśli dr Przyby nie poradzi sobie ze mną to czy w Krk jest ktoś jeszcze typu Paśnik? Orientujecie się dziewczyny?
W Krk jest dr Sydor i dr Sacha...z tego co kojarze. Do Pasnika długo się nie czeka.

@JoannaRak jak polaczysz leczenie paru rzecy to mysle ze sie uda tylko musisz tez moec dobrego gina bo Pasnik to tylko immunolog a nie patrzy na hormony insuline czy tarczyce
@olaa90 w Krak dr Sacha tylko szczepi i daje accofil a dr Sydor to b dobry immumolog ale az tak sie tym nie zajmuje

@Karooola28 - trzymam zatem kciuki[emoji6]

@olaa90 - tez staram sie jeść migdały :) a wit D jesz w tabletkach? Wiem, ze niektóre w kroplach stosują.

@smerfik88 - ja podobnie jak Ty, 46 kg teraz mniej wiecej przy 167cm (tak przynamniej mi w dowodzie wpisali[emoji12])

@Destino - całujemy! [emoji173]️

@burczuś - chwilami tez „czytam i nie wierze” ale postanowiłam juz nie ciagnac tego tematu[emoji12][emoji51] tak bedzie lepiej...a co ma byc to i tak bedzie[emoji6]

@JoannaRak - witam, pamietam Cię jak trafiłaś do nas w grudniu. Ja niestety w sprawach immunologicznych tak zaawansowanych nie pomoge bo nie diagnozowalam sie az tak dogłębnie ale jest tu aporo dziewczyn, ktore prowadzi Paśnik wiec na pewno Ci pomogą np w interpretacji wyników[emoji6] Co do tego plamienia - na Twoim miejscu poszłabym do gina. No i co do anty TG to tak jak Iveo napisała - gluten.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@olaa90 daj narazie szanse swojemu lekarzowi zaden wlasciwie lekarz nie zagwarantuje Ci ze wszystko bedzie w porzadku dlatego musisz nastawienie zmienic tez mam czasami watpliwosci ale jakie jest wyjscie nie wiem czy to dobre rozwiazanie skakac tez po lekarzach bo kazdy lekarz ma inny sposob dzialania.
Natomiast bardzo Cie rozumiem w akcie desperacji to chcemy wszystko zrobic nawet cala kase przewalic by bylo dobrze w koncu to nie fair wszystko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@Marthi tak w tabletkach, 8tys codziennie a co drugi dzień 12 tys :) ale chyba się przerzucę na krople właśnie :)
@zosiak wiem kochana wiem,nie jestem w desperacji tylko po prostu staram się trzeźwy umysł zachować i kilka ewentualności biorę pod uwagę. To co tu podpatrze ,to sobie w kajet spisuje i to sobie wszystko tak czeka na „w razie wu” choć wiadome,wolałby człowiek by go nie było...

A tak między wierszami, oglądałam wczoraj piękny film „Jutro będziemy szczęśliwi” i wiecie co...końcówka tego filmu tak we mnie osobiście uderzyła,ze jeśli go nie oglądalyscie to na prawdę polecam. Mój P tez bardzo pozytywnie go odebral,choć na początku mówił „aha,no fajny film” haha :D w roli głównej Omar Sy- z tego filmu Nietykalni :)))

Będę jeszcze na wizycie 5 marca więc jeszcze pogadam z dr o tym accofilu wczesniej.
Karola problem z zagniezdzeniem pewnie dlatego że mam same biochemiczne ostatnio.
JoannaRak to bardzo dlugo. U mnie po spadku bety kilka dni i @ jest.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczus, na poczatku stycznia doczytywalam i pamietam ze mialas strate [emoji19]i co pamietam Ty juz sie leczylas o Pasnika, jaki masz plan na przyszlosc? Co dalej chcesz robic? Probujesz ten sam zestaw?

@olaa90, sobie wyobraz ze dzisiaj coraz wiecej tego plamienia i powoli mysle ze mozna nazwac to krwawieniem, ale zero bolu. Bynajmniej mam zwykla podpaske a wczesniej to tylko minimalnie wkladki (sorry za szczegoly [emoji33]), a wiec mam nadzieje ze w koncu sie rozkreci ... bo oszaleje! ostatnie poronienie mialam pod koniec stycznia 2017 i wtedy juz w marcu mialam normalna @.
Co do Pasnika to ja zadzwonilam do nich zaraz jak poronilam w styczniu i mialam termin na 11 stycznia, ogolnie mysle 2-3 tygodnie. Teraz mam wiekszosc wynikow i jade skonsultowac, omijalismy sie oryginalnie na email ale ze bede w Polsce to mam przyjechac bo troche tego wyszlo!
Mam synka z 2012 roku a staram sie od 2014 i dopiero w 2017 pojawily sie pierwsze ciaze z pecherzykami, wczesniej to wszystko konczylo sie na biochemicznej. Wszystkie sie konczyly w 3 tygodniu po transferze w taki sam sposob, ogromnym krwawieniem przez kilka dni.

@iveo, no wlasnie teraz tutaj mam na tropie jedna klinike w ktorej tez jest gini endokrynolog, mam nadzieje ze uda mi sie do nich dostac bo klinika ogolnie ma super renome. W miedzy czasie tez spotykam sie z profesorem Lukaszczukiem (zalozycielem invicty) a wiec w sumie dzialam na wszystkie fronty

@Marthi, gluten od dzisiaj idzie znow z naszej diety choc ogolnie bylo go bardzo malo bo od momentu kiedy wrocilam z obozu Chody w tamtym roku to przejzalam na oczy i wiem ze zdrowo jesc tez mozna smacznie!

p.s. sciskam Was mocno i mysle ze takie piekne powrotne przywitanie mowi ze to forum jest the best [emoji173]️ ja jeszcze siedzie na invitrowkach bo njestety to mnie tez dotyczy! Pieknej niedzieli kobitki [emoji847]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry