reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi lykaj vigantoletten mozesz 1000 lub 2000 to zalezy czy masz jeszcze w czyms wit d np femibion albo prenatal.
Do tematu forum sie nie odniose bo kiedys mojej prywaty bylo za duzo i sie wycofalam z wiadomych powodow. Zapisujac sie na forum mialam pewne cele pierwsze znalezc pocieszenie po stracie aby nie zwariowac, drugie zobaczyc czy innym kobietom sie udaje, trzecie podpatrzec badania i leczenie u innych a i moze sie tym zainspirowac.

reklama
Cześć dziewczyny,
Staramy sie z mężem od prawie dwóch lat, w przyszłym cyklu mam mieć robioną drożność
Nasze wyniki Ok, cykle 28dniowe, owulacja na przemian raz z jednego raz z drugiego jajnika, ja mam niedoczynnosc tarczycy i hashimoto, ale chciałam Was zapytać bo ten cykl mam monitorowany jak kilka poprzednich i brałam estrofem, teraz luteinę na podtrzymanie i jest jakoś inaczej niż zwykle, od owulacji (17dc) bolą mnie jajniki szczególnie ten z którego była owulacja i brzuch wiec zrobiłam w 3tc betę, wyszła poniżej 0,1 i zastanawiam sie czy jest jeszcze cień szansy na ciąże mimo tak niskiej beth w 3tc?
Witaj, beta w tym 3tc to w którym dpo była? Bo to bardzo ważne. Jeśli współżyliście bez zabezpieczenia, to zawsze istenieje możliwość, że możesz być w ciąży, a beta zrobiona zbyt wcześnie po prostu jeszcze nie wyszła :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny,
Staramy sie z mężem od prawie dwóch lat, w przyszłym cyklu mam mieć robioną drożność
Nasze wyniki Ok, cykle 28dniowe, owulacja na przemian raz z jednego raz z drugiego jajnika, ja mam niedoczynnosc tarczycy i hashimoto, ale chciałam Was zapytać bo ten cykl mam monitorowany jak kilka poprzednich i brałam estrofem, teraz luteinę na podtrzymanie i jest jakoś inaczej niż zwykle, od owulacji (17dc) bolą mnie jajniki szczególnie ten z którego była owulacja i brzuch wiec zrobiłam w 3tc betę, wyszła poniżej 0,1 i zastanawiam sie czy jest jeszcze cień szansy na ciąże mimo tak niskiej beth w 3tc?
Nawet jeśli wiadomo dokładnie kiedy miałaś owu, to implantacja u jedynych trwa 6 a u innych 10 dni. A dopiero po implantacji pojawia się beta. Myślę, że szansa jest zawsze póki nie ma okresu jest nadzieja :) ja 12 dpo miałam betę 0. A kilka dni później wyszła pozytywna.

@Marthi tak,witamina K zagęszcza krew i nie powinno się jej suplementowac przy lekach rozrzedzajacych. Na Facebooku jest grupa gdzie ludzie się na tym znają i coraz częściej kobiety z clexane w ciąży zastanawiają się nad podaniem wit k po porodzie dziecku i kilka szpitali to popiera, bodajże Szczecin (ale dokładnie teraz nie wypowiem się na ten temat-bo wypisałam się z tej grupy). Niby witamina d lepiej się wchłania z k.

Witaj, beta w tym 3tc to w którym dpo była? Bo to bardzo ważne. Jeśli współżyliście bez zabezpieczenia, to zawsze istenieje możliwość, że możesz być w ciąży, a beta zrobiona zbyt wcześnie po prostu jeszcze nie wyszła :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Betę robiłam w 24 dc, owulacja była w 16-17 dc

Nawet jeśli wiadomo dokładnie kiedy miałaś owu, to implantacja u jedynych trwa 6 a u innych 10 dni. A dopiero po implantacji pojawia się beta. Myślę, że szansa jest zawsze póki nie ma okresu jest nadzieja :) ja 12 dpo miałam betę 0. A kilka dni później wyszła pozytywna.
12 dni po owulacji miałaś 0?

reklama
@matulkaa gratulacje ! J jest piękna ♡♡♡♡♡♡!
@nevergiveup kochanie a Ty i Twój skarb ?! :)

@Auri_a Szok i niedowierzanie :p jakim cudem ktoś mnie jeszcze pamięta?? :p przyznaję, że bardzo rzadko zaglądam już na forum i podczytuję wybiórczo, ale widzę że accofil ma coraz większe "branie" :D U mnie dziś 39t1d, termin na piątek, ale nic wiele się nie dzieje i już drżę na myśl o potencjalnym wywoływaniu. Po wczorajszej wizycie niby szyjka skrócona i rozwarcie na opuszek, ale skurczy brak, więc sobie czekam nadal :p
Rozpakowanym dziewczynom gratuluję i zazdroszczę, że mają swoje Skarby przy sobie :) Brzuchatkom życzę dużo zdrówka i spokojnego przebiegu ciąży, a Fighterkom pozostającym dalej w grze mnóstwo sił i wytrwałości ! :)

Do góry