reklama
kas90 Zaszłaś naturalnie czy ze wspomagaczami. A jaką dawkę sterydu brałaś.
Myślisz że w moim wypadku warto go wywalić czy narazie zostawić 10mg czy do 5 zredukować.
marshia Pierw miałam wlew 1DC i w dniu ovu. Po tym jak zaczęły dziać się cyrki z cyklami po sterydzie i zaczęły mi sie skracać do 24 dni zaczęłam brać 2x1 między 8-10 DC. Potem Paśnik zmniejszył mi do 1 butelki (kiedy miałam 16%) nie wiem czemu ale stwierdził że 1 starcza.
Paśnik zgodził się na takie postępowanie, tylko byle intralipid był przed ovu nie po niej.
@dżoasia Bardzo mi przykro.
Myślisz że w moim wypadku warto go wywalić czy narazie zostawić 10mg czy do 5 zredukować.
marshia Pierw miałam wlew 1DC i w dniu ovu. Po tym jak zaczęły dziać się cyrki z cyklami po sterydzie i zaczęły mi sie skracać do 24 dni zaczęłam brać 2x1 między 8-10 DC. Potem Paśnik zmniejszył mi do 1 butelki (kiedy miałam 16%) nie wiem czemu ale stwierdził że 1 starcza.
Paśnik zgodził się na takie postępowanie, tylko byle intralipid był przed ovu nie po niej.
@dżoasia Bardzo mi przykro.
matylda23
Fanka BB :)
@dżoasia , jest mi bardzo , bardzo przykro to niesprawiedliwe przytulam :*
@roxie123 , czekamy razem z Tobą, będzie dobrze :*
@Maciejka78 , jak się dziś czujesz? Ja wczoraj się kurowałam chyba wszelkimi możliwymi sposobami.. piłam mleko z miodem i czosnkiem,ohyda, potem mi się okropnie tym odbijało, ale mam nadzieję,że może pomoże. Dziś w ogóle nie jest mi lepiej. Totalnie zawalone zatoki, ból gardła. Zaczynam panikować,żeby Malutkiej się nic nie stało wysłałam męża jeszcze po oscillococinum.
Mamusie, chorowałyście w ciąży? Najniebezpieczniejsza jest gorączka,tak? Nie sama infekcja? W sumie ciężko nie zachorować przez cały okres ciąży, zwłaszcza zimą...więc mam nadzieję,że Dzidzi nic nie będzie..
@Maciejka78 , jak się dziś czujesz? Ja wczoraj się kurowałam chyba wszelkimi możliwymi sposobami.. piłam mleko z miodem i czosnkiem,ohyda, potem mi się okropnie tym odbijało, ale mam nadzieję,że może pomoże. Dziś w ogóle nie jest mi lepiej. Totalnie zawalone zatoki, ból gardła. Zaczynam panikować,żeby Malutkiej się nic nie stało wysłałam męża jeszcze po oscillococinum.
Mamusie, chorowałyście w ciąży? Najniebezpieczniejsza jest gorączka,tak? Nie sama infekcja? W sumie ciężko nie zachorować przez cały okres ciąży, zwłaszcza zimą...więc mam nadzieję,że Dzidzi nic nie będzie..
czarna_mala
Kup syrop *spam* i tabletki na gardło też *spam*. Na katar sól morska do nosa i inhalacje z soli fizjologicznej jakbyś miała gorączkę to jedynie Paracetamol. Będzie dobrze [emoji8]@dżoasia , jest mi bardzo , bardzo przykro to niesprawiedliwe przytulam :*
Napiszę Ci nazwy na priva bo syrop i tabletki nie nazywają się spam [emoji23]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
matylda23
@czarna_mala , syrop piję,psikam tandum verde,biorę sinupret, robię okłady z soli goracej na zatoki, grzeje je termoforem, płulam gardło woda z solą,psikam wodą morską nos, tylko inhalacji jeszcze nie robiłam. Oscillococinium jeszcze będę brała. No mam nadzieję,że pomoże..
Totois30
@dżoasia ;(;(;( tak bardzo mi przykro moze faktycznie fatalna pomylka w labie jak pisala Magda serce ściska z zalu;(
@Maciejka78 dziekuje ! :* chociaz nie nastawiam sie, w marcu mam szpital na oddziale reumatologicznym, cos mi sie objawy nasilaja, trza to czyms uspic a na lipiec planuje PPasnikajuz powolutku w koncu sie uda ale mamy specjalistow to trza korzystac
@Maciejka78 dziekuje ! :* chociaz nie nastawiam sie, w marcu mam szpital na oddziale reumatologicznym, cos mi sie objawy nasilaja, trza to czyms uspic a na lipiec planuje PPasnikajuz powolutku w koncu sie uda ale mamy specjalistow to trza korzystac
dżoł
@dżoasia bardzo mi przykro [emoji26] mi beta w ktorejs ciazy tez spadla chyba z 1200 na 20, zero boli, plamien, cycki bolaly, normalnie zero objawow poronienia. Jak odstawilam wszystko to dopiero po 3 dniach zaczelo sie krwawienie. Trzymaj sie kochana [emoji8]
@roxie123 na pewno kariotypy prawidlowe [emoji8]
@Funia90 bezbolesnego szybkiego porodu [emoji8][emoji8][emoji8]
@Porzeczka1234 buziaki dla Zosienki [emoji8]
@Destino zdrowka dla krolewicza [emoji8]
@bertha jeszcze czas na testa. Zrob w pn bete [emoji8]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 na pewno kariotypy prawidlowe [emoji8]
@Funia90 bezbolesnego szybkiego porodu [emoji8][emoji8][emoji8]
@Porzeczka1234 buziaki dla Zosienki [emoji8]
@Destino zdrowka dla krolewicza [emoji8]
@bertha jeszcze czas na testa. Zrob w pn bete [emoji8]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom