reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
kas90 Zaszłaś naturalnie czy ze wspomagaczami. A jaką dawkę sterydu brałaś.
Myślisz że w moim wypadku warto go wywalić czy narazie zostawić 10mg czy do 5 zredukować.
marshia Pierw miałam wlew 1DC i w dniu ovu. Po tym jak zaczęły dziać się cyrki z cyklami po sterydzie i zaczęły mi sie skracać do 24 dni zaczęłam brać 2x1 między 8-10 DC. Potem Paśnik zmniejszył mi do 1 butelki (kiedy miałam 16%) nie wiem czemu ale stwierdził że 1 starcza.
Paśnik zgodził się na takie postępowanie, tylko byle intralipid był przed ovu nie po niej.
@dżoasia Bardzo mi przykro.

@dżoasia , jest mi bardzo , bardzo przykro :( to niesprawiedliwe :( przytulam :*
@roxie123 , czekamy razem z Tobą, będzie dobrze :*
@Maciejka78 , jak się dziś czujesz? Ja wczoraj się kurowałam chyba wszelkimi możliwymi sposobami.. piłam mleko z miodem i czosnkiem,ohyda, potem mi się okropnie tym odbijało, ale mam nadzieję,że może pomoże. Dziś w ogóle nie jest mi lepiej. Totalnie zawalone zatoki, ból gardła. Zaczynam panikować,żeby Malutkiej się nic nie stało :( wysłałam męża jeszcze po oscillococinum.
Mamusie, chorowałyście w ciąży? Najniebezpieczniejsza jest gorączka,tak? Nie sama infekcja? W sumie ciężko nie zachorować przez cały okres ciąży, zwłaszcza zimą...więc mam nadzieję,że Dzidzi nic nie będzie..

@dżoasia , jest mi bardzo , bardzo przykro :( to niesprawiedliwe :( przytulam :*
@roxie123 , czekamy razem z Tobą, będzie dobrze :*
@Maciejka78 , jak się dziś czujesz? Ja wczoraj się kurowałam chyba wszelkimi możliwymi sposobami.. piłam mleko z miodem i czosnkiem,ohyda, potem mi się okropnie tym odbijało, ale mam nadzieję,że może pomoże. Dziś w ogóle nie jest mi lepiej. Totalnie zawalone zatoki, ból gardła. Zaczynam panikować,żeby Malutkiej się nic nie stało :( wysłałam męża jeszcze po oscillococinum.
Mamusie, chorowałyście w ciąży? Najniebezpieczniejsza jest gorączka,tak? Nie sama infekcja? W sumie ciężko nie zachorować przez cały okres ciąży, zwłaszcza zimą...więc mam nadzieję,że Dzidzi nic nie będzie..
Kup syrop *spam* i tabletki na gardło też *spam*. Na katar sól morska do nosa i inhalacje z soli fizjologicznej :) jakbyś miała gorączkę to jedynie Paracetamol. Będzie dobrze [emoji8]

Napiszę Ci nazwy na priva bo syrop i tabletki nie nazywają się spam [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala , syrop piję,psikam tandum verde,biorę sinupret, robię okłady z soli goracej na zatoki, grzeje je termoforem, płulam gardło woda z solą,psikam wodą morską nos, tylko inhalacji jeszcze nie robiłam. Oscillococinium jeszcze będę brała. No mam nadzieję,że pomoże..

@dżoasia ;(;(;( tak bardzo mi przykro moze faktycznie fatalna pomylka w labie jak pisala Magda:( serce ściska z zalu;(
@Maciejka78 dziekuje ! :* chociaz nie nastawiam sie, w marcu mam szpital na oddziale reumatologicznym, cos mi sie objawy nasilaja, trza to czyms uspic a na lipiec planuje PPasnikajuz powolutku:) w koncu sie uda ale mamy specjalistow to trza korzystac:)

@dżoasia bardzo mi przykro [emoji26] mi beta w ktorejs ciazy tez spadla chyba z 1200 na 20, zero boli, plamien, cycki bolaly, normalnie zero objawow poronienia. Jak odstawilam wszystko to dopiero po 3 dniach zaczelo sie krwawienie. Trzymaj sie kochana [emoji8]
@roxie123 na pewno kariotypy prawidlowe [emoji8]
@Funia90 bezbolesnego szybkiego porodu [emoji8][emoji8][emoji8]
@Porzeczka1234 buziaki dla Zosienki [emoji8]
@Destino zdrowka dla krolewicza [emoji8]
@bertha jeszcze czas na testa. Zrob w pn bete [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry