reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Prymulkax rozumiem , a do jakiego miasta masz najbliżej , może doradziłybyśmy jakiegoś dobrego specjalistę ...bo wiesz tutaj trzeba kogos z głową , kto da dobry plan leczenia jak coś wyjdzie ...czego Ci nie życzę
@roki_1991 siedze i wyje właśnie sprawdziła... chyyba dobre !!!! :D

Dziewczyny oświećcie mnie ... dobre prawda ??? dobrze czytam ???
Siedze i wyje ze szczęścia :D
k1.jpg
kariotyp2.jpg

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 560
  • kariotyp2.jpg
    kariotyp2.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 547
reklama
@Prymulkax rozumiem , a do jakiego miasta masz najbliżej , może doradziłybyśmy jakiegoś dobrego specjalistę ...bo wiesz tutaj trzeba kogos z głową , kto da dobry plan leczenia jak coś wyjdzie ...czego Ci nie życzę

Zobacz załącznik 837045 Zobacz załącznik 837046

Super :) prawidlowe :)

@roxie123 cudownie,Ty szczęściaro jedna!!;* właśnie wyszłaś z ciemnego tunelu :D no ale pamiętaj o nas :D ja i @roki_1991 niedługo siądziemy Ci na ogonie (oby) :D dziękuje za priv,czekam od wczoraj na potwierdzenie rejestracji konta i ni ciula nie przychodzi :o

@bertha w końcu zacznę spać ;p ciekawe teraz co doktorek wymyśli w poniedziałek :) bo już chyba wybadałam co miałam wybadać...
@olaa90 no hahah zacznę żyć , a może się starać za niedługo ... kochana ja Wam życzę wszystkim jak najlepiej...wiem ile kosztuje wysiłku i emocji walka o dzidzie , nie do pojęcia wgl ... ps. mi się wydaje , że ja tez czekałam na potwierdzenie

Ostatnia edycja:

Zobacz załącznik 837045 Zobacz załącznik 837046
Super :-) Gratulacje [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 ja nawet nie nastawiam się , że tym razem się uda ... teraz to ja będę walczyć, aż do momentu kiedy mnie menopauza dopadnie ... nie poddam się :) zobaczymy co P wymysli i kiedy pozwoli :) ja chyba jeszcze kolejny cykl czy 2 odpuszczę , żeby jajka tymi suplementami podrasować i pozbijać tą prolaktynę
@agatush :*

Kurdeeee.... dziewczyny pomóżcie mi to zinterpretować, to mój wynik krzywej cukrowej i insulinowej... chyba ten z insulina jest nie tak ;/

Załączniki

• D5C8BFCF-43C3-4E1D-89DB-049997493B85.jpeg
    D5C8BFCF-43C3-4E1D-89DB-049997493B85.jpeg
    71,1 KB · Wyświetleń: 98
reklama
@czarna_mala hahaha no pewnie tak jest jak mówisz :D endo mi mówił , że z tym metformaxem teraz to nie widzi przeszkód , ale żebym tą prlaktyne zbiła , będzie gadka z P w poniedziałek to zobacze co pozaleca :) ale jak da dostinex to on szybko zbija czytałam ...mi bardziej zalezy żeby wzmocnić komórki , kończę ovarin kupie teraz miovarian , no i ten q10 czekam aż przyjdzie , i idę do sąsiada po mleczko pszczele pogadać bo to pszczelarz :)

@olaa90 no u Ciebie to już IO z tego co mi się widzi bo i glukoza i insulina po obciążeniu nie wróciła na swoje miejsce , także też pewnie dostaniesz metke , ale dziwne , że Ci cukier nie skoczył po godzinie tez ... hm chyba masz już jeden powód

Do góry