reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Prymulkax rozumiem , a do jakiego miasta masz najbliżej , może doradziłybyśmy jakiegoś dobrego specjalistę ...bo wiesz tutaj trzeba kogos z głową , kto da dobry plan leczenia jak coś wyjdzie ...czego Ci nie życzę
@roki_1991 siedze i wyje właśnie sprawdziła... chyyba dobre !!!! :D

Dziewczyny oświećcie mnie ... dobre prawda ??? dobrze czytam ???
Siedze i wyje ze szczęścia :D
k1.jpg
kariotyp2.jpg

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    129 KB · Wyświetleń: 549
  • kariotyp2.jpg
    kariotyp2.jpg
    138 KB · Wyświetleń: 536
reklama
@Prymulkax rozumiem , a do jakiego miasta masz najbliżej , może doradziłybyśmy jakiegoś dobrego specjalistę ...bo wiesz tutaj trzeba kogos z głową , kto da dobry plan leczenia jak coś wyjdzie ...czego Ci nie życzę

Zobacz załącznik 837045 Zobacz załącznik 837046

Super :) prawidlowe :)

@roxie123 cudownie,Ty szczęściaro jedna!!;* właśnie wyszłaś z ciemnego tunelu :D no ale pamiętaj o nas :D ja i @roki_1991 niedługo siądziemy Ci na ogonie (oby) :D dziękuje za priv,czekam od wczoraj na potwierdzenie rejestracji konta i ni ciula nie przychodzi :o

@bertha w końcu zacznę spać ;p ciekawe teraz co doktorek wymyśli w poniedziałek :) bo już chyba wybadałam co miałam wybadać...
@olaa90 no hahah zacznę żyć , a może się starać za niedługo ... kochana ja Wam życzę wszystkim jak najlepiej...wiem ile kosztuje wysiłku i emocji walka o dzidzie , nie do pojęcia wgl ... ps. mi się wydaje , że ja tez czekałam na potwierdzenie

Ostatnia edycja:

Zobacz załącznik 837045 Zobacz załącznik 837046
Super :-) Gratulacje [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 ja nawet nie nastawiam się , że tym razem się uda ... teraz to ja będę walczyć, aż do momentu kiedy mnie menopauza dopadnie ... nie poddam się :) zobaczymy co P wymysli i kiedy pozwoli :) ja chyba jeszcze kolejny cykl czy 2 odpuszczę , żeby jajka tymi suplementami podrasować i pozbijać tą prolaktynę
@agatush :*

Kurdeeee.... dziewczyny pomóżcie mi to zinterpretować, to mój wynik krzywej cukrowej i insulinowej... chyba ten z insulina jest nie tak ;/

Załączniki

• D5C8BFCF-43C3-4E1D-89DB-049997493B85.jpeg
    D5C8BFCF-43C3-4E1D-89DB-049997493B85.jpeg
    71,1 KB · Wyświetleń: 87
reklama
@czarna_mala hahaha no pewnie tak jest jak mówisz :D endo mi mówił , że z tym metformaxem teraz to nie widzi przeszkód , ale żebym tą prlaktyne zbiła , będzie gadka z P w poniedziałek to zobacze co pozaleca :) ale jak da dostinex to on szybko zbija czytałam ...mi bardziej zalezy żeby wzmocnić komórki , kończę ovarin kupie teraz miovarian , no i ten q10 czekam aż przyjdzie , i idę do sąsiada po mleczko pszczele pogadać bo to pszczelarz :)

@olaa90 no u Ciebie to już IO z tego co mi się widzi bo i glukoza i insulina po obciążeniu nie wróciła na swoje miejsce , także też pewnie dostaniesz metke , ale dziwne , że Ci cukier nie skoczył po godzinie tez ... hm chyba masz już jeden powód

Do góry