reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kiciula
Hmm, z tego co piszesz to widzę, ze mialam podobne objawy prxy braniu sterydu. Brak owu, problemy ze sluzem, a szczesliwa ciąza z owu w 10dc gdzie w zyciu tak wczesnie nie miałam.

@Funia90 czekamy na Asie - szybkiego bezbolesnego porodu Ci zycze i oby jak najszybciej juz byl! Odpoczywaj jak mozesz w miarę możliwości. Moja siostra sie bala ze nie bedzie miala sily na porod bo miala chore zatoki wtedy ale jak juz sie zacznie to sily skads sie biora
@Destino przecudowny dzieciaczek! Chociaz poczatki z tym kamieniem itd to na pewno trudne

Dziewczyny odnosnie intralipidu Pasnik daje tylko recepty nie robi wlewow u siebie na miejscu. Trzeba szukac pielegniarki albo przychodni/kliniki do podania. Widzi wiekszosc skutecznosc w tych damacicznych wlewach tylko w Lodzi jest problem ze znalezieniem takiej opcji no ale u Was moze wieksze mozliwosci.
@marshia no powiem Ci, ze te 5 mg encortonu to powiem slowami prof Malinowskiego plasterek na sumienie. Ja u Pasnika dostalam 10mg encortonu i ew wlewy z interalipidu ale nie mialam juz na wlewy czasu bo okazala sie ciaza niespodziewanie i sama porzadzilam z encortonem do 15mg i doc zaakceptowal choc nadal uwazal, ze 10mg mi wystarczy.
Marshia ja bym poszukala opinii innego jeszcze lekarza albo meczyla dodatkowo o intralipid + 10mg encortonu ew porzadzila sama tak jak ja zrobilam tylko wiadomo zawsze ryzyko jest czy sie uda. Wiesz my mamy podobne NK i cytokiny dlatego tak mysle. Tylko ja ANA nie mam.

Cichutenko, bezszelestnie, bez znaku pozgenania, znow o cale zycie za wczesnie odszedl moj kojelny aniolek...
Cos mnie niepokoilo i pojechalam wczoraj wieczor zrobic bete. Z 1440 w zeszla niedziele spadla do 55... w poniedzialek byl pecherzyk w macicy... ladny, z tworzacymi sie w sroku strukturami, jak to okreslil dr... przez.caly tydzien zero bolu, plamienia... jak to mozliwe...

@roxie123 to czekamy na wyniki i trzymamy kciuki
@dżoasia tak mi przykro kochana wszystko jest takie niesprawiedliwe u mnie mija równo rok od ostatniej ciąży pisałam do dziewczyn że zaczęłam plamic a teraz jestem w 18tyg nie trać kochana wiary bo ja też codziennie zastanawialam się czy kiedykolwiek uda nam się usłyszeć serduszko i chyba moje prosby modlitwy zostały wysluchane

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry