reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kiciula
Hmm, z tego co piszesz to widzę, ze mialam podobne objawy prxy braniu sterydu. Brak owu, problemy ze sluzem, a szczesliwa ciąza z owu w 10dc gdzie w zyciu tak wczesnie nie miałam.

@Funia90 czekamy na Asie - szybkiego bezbolesnego porodu Ci zycze i oby jak najszybciej juz byl! Odpoczywaj jak mozesz w miarę możliwości. Moja siostra sie bala ze nie bedzie miala sily na porod bo miala chore zatoki wtedy ale jak juz sie zacznie to sily skads sie biora
@Destino przecudowny dzieciaczek! Chociaz poczatki z tym kamieniem itd to na pewno trudne

Dziewczyny odnosnie intralipidu Pasnik daje tylko recepty nie robi wlewow u siebie na miejscu. Trzeba szukac pielegniarki albo przychodni/kliniki do podania. Widzi wiekszosc skutecznosc w tych damacicznych wlewach tylko w Lodzi jest problem ze znalezieniem takiej opcji no ale u Was moze wieksze mozliwosci.
@marshia no powiem Ci, ze te 5 mg encortonu to powiem slowami prof Malinowskiego plasterek na sumienie. Ja u Pasnika dostalam 10mg encortonu i ew wlewy z interalipidu ale nie mialam juz na wlewy czasu bo okazala sie ciaza niespodziewanie i sama porzadzilam z encortonem do 15mg i doc zaakceptowal choc nadal uwazal, ze 10mg mi wystarczy.
Marshia ja bym poszukala opinii innego jeszcze lekarza albo meczyla dodatkowo o intralipid + 10mg encortonu ew porzadzila sama tak jak ja zrobilam tylko wiadomo zawsze ryzyko jest czy sie uda. Wiesz my mamy podobne NK i cytokiny dlatego tak mysle. Tylko ja ANA nie mam.

Cichutenko, bezszelestnie, bez znaku pozgenania, znow o cale zycie za wczesnie odszedl moj kojelny aniolek...
Cos mnie niepokoilo i pojechalam wczoraj wieczor zrobic bete. Z 1440 w zeszla niedziele spadla do 55... w poniedzialek byl pecherzyk w macicy... ladny, z tworzacymi sie w sroku strukturami, jak to okreslil dr... przez.caly tydzien zero bolu, plamienia... jak to mozliwe...

@roxie123 to czekamy na wyniki i trzymamy kciuki
@dżoasia tak mi przykro kochana wszystko jest takie niesprawiedliwe u mnie mija równo rok od ostatniej ciąży pisałam do dziewczyn że zaczęłam plamic a teraz jestem w 18tyg nie trać kochana wiary bo ja też codziennie zastanawialam się czy kiedykolwiek uda nam się usłyszeć serduszko i chyba moje prosby modlitwy zostały wysluchane

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry