reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
dziewczyny a o co chodzi z tym accofilem?? Jak mam wyniki NK to muszę wykonać jeszcze inne badania aby stwierdzić czy stosować ten accofil?

Ogólnie staram się za Wami nadążyć ale piszecie takimi hasłami że jest mi ciężko. Zazdroszcze Wam tej wiedzy, przynajmniej wiece o czym mówią lekarze no i najważniejsze wiecie czy nie robią Was w balona.

@Destino - a ja mocno wierze ze z Natanielkiem bedzie wszystko ok i wyjdzie z tego bez szwanku. Kosci czaszki sa plastyczne i potrafia sie uformowac. Najwuecej do 3 miesiecy. Powiem Ci ze moja pdzyjaciolka urodzila synka. Miala cc bo ulozony byl posladkowo. Ale miala tez malutki brzuch a syn 3600 sie urodzil. I siedzial wcisniety w tym brzuszku a glowke mial wcisnieta pomiedzy jej zebra. Jak go zobaczylam jak mial 2 tyg to bylam w szoku. Glowke mial jak kosmita. Doslownie jajoglowa. Taka mega splaszczona obustronnie. Tez musieli robic usg itd. Po 3 miesiacach po defornacji nie bylo sladu. Jest teraz 8 letnim zdrowym chlopakiem. Mam nadzieje ze z Natanielkiem bedzie podobnie.

Laski... zrobiłam. Ufff. Pojutrze chyba wynik. Wreszcie. Yeaaaaah.
W majtach czysto. Na papierze pod lupą widać lekkie zaróżowienie, ale żeby je dojrzeć naprawdę ......... głęboko dotknęłam tym papierem. ;).
Dzisas. U mnie nie mize być spokojnie ;). Idę po południu na usg. Może ostatecznie ta torbiel???

Dziewczyny, jestem nowa, dopiero się zalogowałam,
Potrzebuję porady, u mnie do wyboru do koloru : NK, ANA1, Th1/th2, tsh....nie wiem już co robić gdzie się leczyć? Rozważam szczepionki....

@marshia u nas spokojnie byc nie może. Ale u innych tez chyba takie rozne historie wystepuja tylko sie nie przejmuja bo nie maja strat za soba.... Toteż nawet nie wiedza ze mieli jakies torbiele itd. Zazdroszcze im.
@Destino caluski dla malego! Wierze ze dobrze jest i będzie.

reklama
@bertha - ja tam kciuki mam zaciśnięte ;) 9dpt to jeszcze może coś zaskoczy.... :) Bądźmy dobrej myśli, choć wiem, że te negatywy podcinają skrzydełka. Na betę planujesz iść? Opowiedz plis coś więcej o tych wykresach i mierzeniu temp :) Będę wdzięczna! :)

@Destino - kciuki nieustanne! ;* Czekamy na fotkę aniołka.

@Anialodz123 - Witaj, na naszym wątku. Szkoda, że w takich okolicznościach. Dziewczyny z większym doświadczeniem na pewno Ci tu pomogą! :)

Do góry