@kas90 Asiunia jest taka słodka
mamy czego zazdrościć hehe to nic , że na razie tatuś cały , zmieni się jeszcze a i tak jest mamina wyczekana
No weź ... u nas jak coś to już falowo idzie
@marshia lol ... ale psikusa Ci organizm robi xD dobrze , że zrobiłas badanie będzie z głowy
widzisz pewnie torbiel się ewakuuje . Zrób moze usg jak masz możliwość
co do starań kochana ja Ci życze szybkiego zaciążenia , ale 5tka encortonu hm nie barssss ;p mało chyba ...
@roki_1991 ja będę P pytać o accofil dla mnie co on na to , a chciałabym spróbować , bo niby dobry na wczesne straty . Tobie tez doktora polecam
bo fakt faktem badań masz zrobionych całe nic :/ daj znac co z tym ANA Ci powie
@Marthi weź dzisiaj patrze całe ręce zakrwawione , patrze na zawinięty palec niby czerwony opatrunek z nocy ale nigdzie nic nie wypływa , powycierałam za chwile łapie się za coś patrze znowu ręce czerwone myśle wtf ...okazało się że na drugim palcu u drugiej reki mam jakby posiekaną skórę hehe nie wiem czy mi pękła tak śmiesznie czy się przejechałam czymś a nie wiem i drugi palec pozawijałam i chodze jak kalecznik
Co do ciąży tempka nie powinna spadać własnie
@dżoł "czarne" to taka norma , dobrze , że organizm się oczyszcza ,powodzenia z nowym planem
@bobasek1990 ciesze się
piękne musi być to "czuję "
@bertha implantacja jest niby między 6 a 12 dniem , byc moze u Ciebie mógł być to 6 dzień nie 5 tego na milion % nie wiesz
czekamy cierpliwie
@smerfik88 też lubię testy oglądać
@Lili81 accofil czasami dają na wczesne straty jak juz nie wiadomo co ma pomóc , ja teraz będe pytac o ten lek , bo nie wiem czego sie łapać
@Destino śniłaś mi się dzisiaj
nie pamiętam już , tak dokładnie ale wiem , że mówiłam " Destinko , strasznie do dupy te kariotypy mamy " ;p ja mam juz schizy takze norma zaczynam dzisiaj pić melise , bo podświadomość mnie męczy ...
Baaardzo się cieszę , że dadzą Ci małego w końcu
tak jak dziewczyny piszą , kości czaszki kształtują się jeszcze długo i moze nie być śladu
życzę Wam aby wszystko dobrze było ;**
@Anialodz123 witaj
napisz nam coś więcej o sobie , na pewno będziemy chciały pomóc , dziewczyny mają full wiedzy
No a ja piszę dopiero , bo odwiedziłam mojego endo-kardiologa xD byłam na oddziale go złapac , bo dostać się do gabinetu graniczy z cudem , ale się nie dziwię to taki kochany i mądry lekarz , z resztą uratował mi życie kilka lat temu . No więc wyłapałam go przy gabinecie od biopsji i pytam czy mogę na 2 słówka , to poczekałam , aż skonczył badanie i zaprosił do gabinetu .
Pyta co tam słychac u mnie i co się dzieje , czy mi tabletek brakło , ja mówię hm też mam mało ale ja nie o tym ... i tłumaczę mu , że straciłam 4 ciążę z kolei jego reakcja " Matko Boska ... znowu... " ja noooo... i opowiadam , że teraz lecze się tam i tam , próbowałam na tym i na tamtym , że tarczyca super teraz mówi , że jak brałam encorton to on jest w stanie obniżyć te przeciwciała . I pokazuje mu te badania na IO i pytam co on o tym mysli , bo ma to na codzień... i , że chciałabym metforminę , może by mi coś pomogła ...
Mówi do mnie tak ... wiesz co , homa Twoja zła nie jest , to to jest nic , a patrząc na całość tych badań to jeszcze nie IO ...
Jest lekkie zaburzenie , ale akurat taki wynik między 1 a 2 ma prawie każdy zdrowy człowiek , i przesadą jest tutaj się katować czy zażywać nie wiadomo co , ktoś kto by mnie chciał na to leczyć to głównie by chciał na mnie dobrze zarobić , bo tu nie ma co leczyć na razie .
Z dietą mówił , że teraz moda na zdrowe odżywianie więc on jak najbardziej za tym , nie broni a nawet wysyła nie raz do dobrego dietetyka . Tyle , że mówi , że mi dietetyka nie trzeba , odmówić sobie to czy tamto czasami . Pyta się kiedy było robione badanie , czy jadłam normalnie jak na codzień , czy były jakieś imprezki ... to ja mu mówię , że wie Pan ...no święta były i miałam wrowadzke to na okrągło same imprezy , full jedzenia i obżerałam się nie jadłam haha , a zaraz po byłam robic badania xD
No i mi powiedział , że tutaj też trzeba wiedzieć kiedy badanie robić .
Nie kazał mi panikować ... mam jutro przyjechac po recepte , między pacjentami jak zwykle , bo na oddziale mi nie moze wypisać , więc jupi .
Da mi lek , ze względu na poronienia , żeby mi nie zamykac drzwi jeśli by to cos miało dac , ale też na noc i nie dużą dawkę . Pokazałam mu wyniki prolaktyny , mówił , że tutaj też by bardzo nie cudował tylko 1/4 tabletki na zbicie żeby nie przesadzić , bo tragedii nie ma , i że sobie dodaje do wszystkich wyników nie potrzebnie ubarwienia hahah .
On wie , że ja jestem panikara do potęgi już teraz ... i zawsze mnie uspokoi po swojemu
Więc od jutra pewnie zaczne brac tą metformine, diete troszke zmieniłam więc spoko .
Jego zdanie w moim temacie jest takie , że jak mi nie wyjdą te kariotypy , to tak czasami jest , że nawet jak milion badań zrobię a nic nie wychodzi dalej i dalej , nie dojdę do końca co jest przyczyną , bo to... jak on to powiedział coś jak " immunologia utajona " , oczywiscie nie zna się na tej dziedzinie tak jak mądry gin wyraził tylko swoją myśl , na podstawie kobiet , które też leczy na serce czy tarczyce itd. bo się spotkał nie raz , mi zawsze mówi , że taka młoda jestem a tyle mnie spotyka ... ja się nad tym nie rozczulam już , ale on jakoś tak odkąd mnie odratował ma do mnie sentyment chyba i zyczy mi jak nalepiej bo to widze .
No nic wizyta u P w Tarnowie w poniedziałek i niech duma co z takim przypadkiem jak ja zrobić .
Ja o sobie myślę tak ... biorę teraz ovarin < który działa na mnie jakoś , bo topie się w śluzie po nim > , dostane metformine jutro , P pewnie da cos typu dostinex na prl , i będę jeszcze pytac o accofil . Brałabym tą 5tke encortonu bo jakoś w miare działał mi na przeciwciała , i na takim zestawie + heparyna bym chciała spróbować .
Zagwozdka moja jest taka , że nie wiem na czym stoję , do póki nie dostanę wyników tych cholernych K .
Ale się rozpisałam lol sorki