reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo dzięki. Może faktycznie eliminując gluten trochę się mój organizm ogarnie :) z resztą to samo powiedziała mi dietetyczka, że po odstawieniu glutenu spada poziom przeciwciał. Tak więc gluten tylko wacham a dotykam w pracy :p dla dzidzi muszę się postarać. Wiem że pewnie tak mi powie, ale chcę usłyszeć konkrety. Badań mam mało w porównaniu do was, to fakt. Ale już coś mówią. Zobaczę co dziś powie moja gin i reumatolog na te ana :)

@dżoł IMK to ten test gdzie Nk komórki pokazuje. Mi paśnik kazał je robić koniecznie w 2 fazie następnego okresu po poronieniu. I od października takiego nie miałam, bo albo torbiel, albo 2 kolejne bezowulacyjne. W końcu mam normalny cykl z owulacją, a dziś rano czerwona krew. I to sporo. Zaraz idę sprawdzać czy jest coś na podpasce. Jak jest jestem w czarnej d znowu na miesiąc. Jak nic, to chyba zaryzykuję i wyrwę się z pracy zrobic ten IMK :( @iveo na żywioł nie idę. Nie ma opcji!
@Funia90 najpierw Asia chciała uciekać i straszyła krwawieniami.... a teraz nie chce wyjść. Oj będzie mieć swoje zdanie ;)

Edit: czysto. Co radzicie? Badać dziś?

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry, własnie wróciłam z ferii i wracam do rzeczywistości[emoji29] mała znowu chora ale u nas to prawie standard, ciągle coś łapie..
@Destino cudny ten twój chłopczyk...ciesze się że z nim lepiej i że laktacja ruszyła[emoji5]
@burczuś jak ty się kochana czujesz? Jak wyjazd? Podjełaś dalsze decyzje?
@dżoasia gratuluję i aby dalej wszystko pięknie się ułożyło..
@matylda23 nie masz lekko w ciąży, ale pamiętaj że wszystko przetrzymamy ..dla tego maleńkiego cudu
@bobasek1990 @Maciejka78 jak u Was wszystko wporządku?
@mickey super ze jajowody drożne.
@magda1208 zaczełaś kolejne starania?
@bertha kciuki za ten cykl
@pixi.nova @Auri a wy zaczełyście staranka? @marshia a u ciebie jakie decyzje?
@Porzeczka1234 jak maleńka?
U mnie nic ciekawego " siedzę w krzakach" , na 1 marca umówiłam się do lekarza ktory robił mi histero w lipcu, aby na tą laparo dostać się do szpitala w W-wie..no i staramy się i tak a nuż coś się odepcha[emoji23]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wszystko chyba ok wizyta za tydzień mała się rusza staram się dużo leżeć więc ja czuję :)

@bertha jak test?:* jak tempka. Podoba mi się ten 5dpo :)

Asiia wlasnie skonczyla 3 miesiące ibpozdrawia ciocie :)
Buziaki dla Asi!
Test bialutki. Ale jak moglo byc inaczej skoro Funia jeszcze sie nie pali do porodu? :D takze poczekam jeszcze chwile na pozytywa ;)

Rzeczywiscie ten 5dpo dziwny ze tak spadl, ale to chyba troche wczesnie na implantacje by bylo..?
Chyba nie wierze ze mi sie uda.
upload_2018-1-24_9-41-14.png

@dżoł IMK to ten test gdzie Nk komórki pokazuje. Mi paśnik kazał je robić koniecznie w 2 fazie następnego okresu po poronieniu. I od października takiego nie miałam, bo albo torbiel, albo 2 kolejne bezowulacyjne. W końcu mam normalny cykl z owulacją, a dziś rano czerwona krew. I to sporo. Zaraz idę sprawdzać czy jest coś na podpasce. Jak jest jestem w czarnej d znowu na miesiąc. Jak nic, to chyba zaryzykuję i wyrwę się z pracy zrobic ten IMK :( @iveo na żywioł nie idę. Nie ma opcji!
@Funia90 najpierw Asia chciała uciekać i straszyła krwawieniami.... a teraz nie chce wyjść. Oj będzie mieć swoje zdanie ;)

Edit: czysto. Co radzicie? Badać dziś?
Ja bym szła zrobic

Załączniki

• upload_2018-1-24_9-41-14.png
    upload_2018-1-24_9-41-14.png
    17,5 KB · Wyświetleń: 444
@bertha ja trzymam kciuki... Ty dopiero masz 9 po jeszcze trochę masz czasu na pozytywa....

@Destino jak tam maluszek? Możemy liczyć jeszcze na jakieś zdjęcie? Buziaki

@matylda23 byłaś ma wizycie już? Czy coś ominęłam?

@dżoasia kiedy Wizytujesz? Jak się czujesz?

@funia kciuki za szczęśliwe rozwiązanie... Przykro mi z powodu teściowej....

Która jeszcze testuje oprócz @bertha .... Bo ja. Tych co uwielbiaja testy oglądać...

dziewczyny a o co chodzi z tym accofilem?? Jak mam wyniki NK to muszę wykonać jeszcze inne badania aby stwierdzić czy stosować ten accofil?

Ogólnie staram się za Wami nadążyć ale piszecie takimi hasłami że jest mi ciężko. Zazdroszcze Wam tej wiedzy, przynajmniej wiece o czym mówią lekarze no i najważniejsze wiecie czy nie robią Was w balona.

reklama
@marshia a jak to nk to przed samym okresem kazali robic. Pytanie czy u Ciebie sie zaczelo czy falszywy alarm skoro teraz czysto? ja bym chyba zrobila dzisiaj i najwyzej za miesiac znowu, bo nie masz pewnosci ze za miesiac znowu Cie tak nie "zaskoczy" jak dzis .

Do góry