reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia kochana, wybór plemnika z MSOME to tylko przy ivf. Przy IUI zrobią odwirowanie nasienia i zostaną wtedy te lepsze osobniki [emoji51] ... może to jest pomysł. Zobaczmy jak reszta wyników. Myśle że konsultacja wskazana. Liczba plemników jest imponująca [emoji41] za naturalsa [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia przy takiej becie widać pęcherzyk, wiec może jutro warto podejść na usg [emoji848]

Ostatnia edycja:
Adaś dziewczyny dziekuje za zyczenia.
Dzoasia Ty mialas podawane dwa,zarodki tak? Pamiętam tu na forum byla taka jedna dziewczyna ktorej beta marnie rosla, dostala wlasnie obfitego krwawienia i okszalo sie, że sa bliźniaki z tym ze tylko jeden żyje i stąd ta kiepska beta i krwawienie. Koniec końców szczęśliwie urodziła.

@marshia kochana, wybór plemnika z MSOME to tylko przy ivf. Przy IUI zrobią odwirowanie nasienia i zostaną wtedy te lepsze osobniki [emoji51] ... może to jest pomysł. Zobaczmy jak reszta wyników. Myśle że konsultacja wskazana. Liczba plemników jest imponująca [emoji41] za naturalsa [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia przy takiej becie widać pęcherzyk, wiec może jutro warto podejść na usg [emoji848]

Hmmmm. To lipa jak msome tylko do in vitro. Z IUI miałam 1 puste jajo, 1 biochem i 2 pudła w ogole. Wiec wirowanie im nie pomogło. Czyli to zdecydowanie kwestia moich cytokin lub fatalnej komórki jajowej, a temu i najlepsze plemnik ever nie pomoże.

@dżoasia leż i chyba tyle możesz teraz zrobic. Nawet chyba nie ma sensu na IP jechać, bo na tym etspie niewiele migą zrobic. Progesteron masz w dawce prwnie prawie maxymalnej.

@dżoasia bardzo mocno kibicuje ! moze jest jak Kwiatuszek pisze

Obydwoje dzisiaj z M pomyślelismy i powiedzieliśmy to samo do siebie ... bo ksiądz wywoływał Julke po nagrodę za coś tam , i my tak na siebie jednocześnie '' nasza Jula też czeka na nas ... " eh i mówie do M obiecaj mi niech te kariotypy będą dobre ... ścisną mnie za rękę ... wyć mi sie chce...

Mnie dzisiaj zabijcie , nie nadaje sie do funkcjonowania ...znowu śniły mi się kariotypy to mnie prześladuje jak jakas zmora ciągle siedzi w podświadomości... byłam na mszy , troche oczyścić umysł , i ide pić kawe , i chlebek piec bo se rąbne w łeb xD

@marshia 3mam kciuki zeby z naturalsa się połączyło tak ,żeby było dzidzi ;*

@dzoasia to nie do opisania wziac wlasne dziecko na rece. Mam nadzieje, ze niedlugo sama tego zasmakujesz

@marshia utule go jak tylko mi go oddadza. Od ciebie tez go utule. A moc go karmic, bezcenne. Jeszcze slabo ssnie, ale ladnie pobudzil piersi.

@bertha, tak bym chciala, bys mogla tego doswiadczyc. Jestes niesamowita. Oby twoja walka zakonczyla sie rozowym owocem

@smerfik88 chwila nie do opisania. Caly swiat znika. Lekarze mowia, ze jak tylko bede miala pokarm to mi go oddadza, potem sprawdza czy przybiera i do domku

@Funia90 juz niedlugo bedziesz tulic Asienke. To beda najwspanialsze chwile

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie zaliczyłam IP. Wykończy mnie psychicznie ta ciąża. Miałam plamienie brązowe i krew, krwawienie z pochwy albo z krwiaka. Teraz na razie spokój,ale boli mnie trochę brzuch,miałam usg przez pochwę,więc może dlatego. Mam infekcje do tego.Dziecko ma tylko 7,95cm co odpowiada 14t1d, a 9 dni temu było 7,25cm =13t2d , więc urosło jakby o 6dni zamiast o 9 i też już dostaje zawału,że się za wolno rozwija... wcześniej mi rosło w 6dni 1cm ponad...

@Destino TY WIESZ ZE O WAS PAMIETAM i bardzo się ciesze z poprawy ♡

@dżoasia mocno trzymam kciuki i popieram @Kwiatuszekk23 z ta dziewczyna z dwoma zarodkami :*

@Kwiatuszekk23 ucałuj Adasia!

To ja tyle bo mam kiepskie dni...
Przytulam wszystkie smutne i potrzebujące wsparcia... a szczęśliwe mamy niech nam przekazują te promyki ♡

reklama
@Destino Kochana cudnie czyta się Twoje posty są pełne miłości :)!

@dżoasia ♡ moja dzisiejsza modlitwa idzie do was.

@matylda23 wiesz co mam nadzieję że to inny sprzęt i inny czlowiek od USg a wiesz że ręką człowieka różnie mierzy , trzymam kciuki aby wszystko było ok.

Do góry