reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzoasia, czekamy na wyniki bety! [emoji1307]

Destino, jej, pewnie to niesamowite trzymać ten skarb na rękach i karmić [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino to cudownie że mogłaś małego przytulić.... Piękna chwila prawda? A co lekarze mówią jeśli chodzi o Natanielka?

@dżoasia jak możesz to jak najwięcej odpoczywaj.... Będę czekać na wynik... Kciuki zaciskam.... Mam nadzieję że wszystko się ułoży
Edit wow @dżoasia świetny wynik..... Super

@dżoasia no i zajebiście [emoji7]
@marshia znalazłam twojego posta. plemników twój m w cholerę [emoji15] obecność wakuoli... to może (?) rzutować na uszkodzone DNA plemnika, co potem może przekładać się na wczesne straty... z drugiej strony, przy tak dużej liczbie plemników jest z czego wybierać [emoji5] Trzeba by poszukać jakieś publikacji naukowej na ten temat [emoji848] albo może lepiej poczekać na opinie dr. No i HOS wyszedł bardzo ładny. Może inseminacje trzeba rozważyć... wizytę u androlga z wynikami m planujecie ...
Ps. Jak są małe te wakuole to wcale nie musi to rzutować... do konsultacji.

Powodzenia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
@marshia przepraszam ,że dopiero teraz piszę moim zdaniem i na ile mam wiedzę wyniki m są dobre jest ich bardzo dużo i mają super ruch szybki postępowy jeśli chodzi o budowe patrząc na woakule to te o prawidłowej budowie to 3% troszkę maławo ale znów patrzymy na ilość a jest ich na prawdę dużo trzeba poradzić się lekarza. Pewnie powie że in vitro a ja uważam, że naturalnie można się starać bo zachodzisz. Ja bym powtórzyła wyniki a teraz suplementowała m no I przydałby się posiew

@dżoasia super beta ruszyła z kopyta co??? Plamisz jak się czujesz. Trzymam kciuki

reklama
@edloteh i @Porzeczka1234 dzięki :* posiew będzie za 5 dni rob, a chronatyna za 10 dni. Wtedy m będzie skompletowany :).
Jyz bardziej myślę jak @edloteh - ze IUI - z msome i wyborem najlepszego osobnika. Ale to pod warunkiem, ze nie będę mogła zajść sama. Na razue czekam na NK, resztę wyników M i działamy naturalsem za pierwszym razem.
@dżoasia no Twój skubany maluszek się rozkręca! Cały czas mówiłyśmy, ze neta idzie prawidłowo :)

Do góry