reklama
bertha
Fanka BB :)
Dziewczyny w czwartek bylo 466 a dziiaj 1447 poki co kamien z serca
Ooo, super!! :*
edloteh
@dżoasia no i zajebiście [emoji7]
@marshia znalazłam twojego posta. plemników twój m w cholerę [emoji15] obecność wakuoli... to może (?) rzutować na uszkodzone DNA plemnika, co potem może przekładać się na wczesne straty... z drugiej strony, przy tak dużej liczbie plemników jest z czego wybierać [emoji5] Trzeba by poszukać jakieś publikacji naukowej na ten temat [emoji848] albo może lepiej poczekać na opinie dr. No i HOS wyszedł bardzo ładny. Może inseminacje trzeba rozważyć... wizytę u androlga z wynikami m planujecie ...
Ps. Jak są małe te wakuole to wcale nie musi to rzutować... do konsultacji.
Powodzenia dziewczyny!
@marshia znalazłam twojego posta. plemników twój m w cholerę [emoji15] obecność wakuoli... to może (?) rzutować na uszkodzone DNA plemnika, co potem może przekładać się na wczesne straty... z drugiej strony, przy tak dużej liczbie plemników jest z czego wybierać [emoji5] Trzeba by poszukać jakieś publikacji naukowej na ten temat [emoji848] albo może lepiej poczekać na opinie dr. No i HOS wyszedł bardzo ładny. Może inseminacje trzeba rozważyć... wizytę u androlga z wynikami m planujecie ...
Ps. Jak są małe te wakuole to wcale nie musi to rzutować... do konsultacji.
Powodzenia dziewczyny!
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
@marshia przepraszam ,że dopiero teraz piszę moim zdaniem i na ile mam wiedzę wyniki m są dobre jest ich bardzo dużo i mają super ruch szybki postępowy jeśli chodzi o budowe patrząc na woakule to te o prawidłowej budowie to 3% troszkę maławo ale znów patrzymy na ilość a jest ich na prawdę dużo trzeba poradzić się lekarza. Pewnie powie że in vitro a ja uważam, że naturalnie można się starać bo zachodzisz. Ja bym powtórzyła wyniki a teraz suplementowała m no I przydałby się posiew
@dżoasia super beta ruszyła z kopyta co??? Plamisz jak się czujesz. Trzymam kciuki
@dżoasia super beta ruszyła z kopyta co??? Plamisz jak się czujesz. Trzymam kciuki
reklama
marshia
@edloteh i @Porzeczka1234 dzięki :* posiew będzie za 5 dni rob, a chronatyna za 10 dni. Wtedy m będzie skompletowany .
Jyz bardziej myślę jak @edloteh - ze IUI - z msome i wyborem najlepszego osobnika. Ale to pod warunkiem, ze nie będę mogła zajść sama. Na razue czekam na NK, resztę wyników M i działamy naturalsem za pierwszym razem.
@dżoasia no Twój skubany maluszek się rozkręca! Cały czas mówiłyśmy, ze neta idzie prawidłowo
Jyz bardziej myślę jak @edloteh - ze IUI - z msome i wyborem najlepszego osobnika. Ale to pod warunkiem, ze nie będę mogła zajść sama. Na razue czekam na NK, resztę wyników M i działamy naturalsem za pierwszym razem.
@dżoasia no Twój skubany maluszek się rozkręca! Cały czas mówiłyśmy, ze neta idzie prawidłowo
Podziel się: