reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino silny twój maluch jest [emoji7] mocno trzymam kciuki za Natanielka.
@mickey* dobrze, że drożne... ale kurde dlaczego nie wychodzi. Może teraz dobry czas na seksy [emoji41] po drożności czasem zaskakuje. btw. Zaciągnij w końcu m na badania

Dziewczynki, rzadko tu zaglądam ostatnio :( wiem, wiem. Nieładnie. mnóstwo piszecie [emoji13] a ja nie mam czasu niestety czytać. Od końca zeszłego roku mam kilka projektów do ogarnięcia w pracy... wiec wybaczcie... nie będę tu zbyt często zaglądać...
trzymam kciuki za każdą z was [emoji8]

@mickey* dziekuje juz dobrze, tylko jeszcze wczoraj brzuch tak mnie bolal ze myslalam ze umre, wzielam 2 nospy, pospalam 3 h w dzien i przeszlo, no i jeszcze troche krwawie [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@smerfik88 mam slabsza forme cos jestem obolala. A jednak czuje sie dobrze. Dzis pozwolili mi wziac na chwile malego na rece i przystawic do piersi. Jest cudowny, a ciagnie lepiej niz laktator. Jest lekko zazolcony wiec zaczyna naswietlania. Jest cudowny a ja taka nieporadna. A tyke dzieci wychowalam. Co prawda nie swoich

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino to musialo byc nieziemskie uczucie miec swoje malenstwo w koncu na rekach:)
@edloteh w czwartek nie bylo zadnego krwiaka widac :/
@smerfik88 w nocy znowu mnie.brzuch bolal i pocieklo troche zywej krwi ale na razie wychodza ze mnie tylko resztki takbetek zabrudzone na brazowo, wiec poki co spokoj. Bete zrobilam, dam znac jak bedzie wynik...

reklama
@Destino maly jest cudowny. Tulaj go duuuuuuużo jak już dostaniesz go na dłużej w łapki :) Bardzo się cieszę, ze mogłaś go jyz sama nakarmić. To musi być przecudowne uczucie. Wierzę, ze nie zostaną u niego żadne ślady porodu i będzie naszym zdrowym, ślicznym rodzynkiem ♥️
@edloteh a ja Cię gdzies tam 2 dni temu wywoływałam jak wrzuciłam wyniki MSOME. Widziałaś może?
@dżoasia kochsna kciuki, żeby to nie było nic złego.

Do góry