reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzoasia, czekamy na wyniki bety! [emoji1307]

Destino, jej, pewnie to niesamowite trzymać ten skarb na rękach i karmić [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino to cudownie że mogłaś małego przytulić.... Piękna chwila prawda? A co lekarze mówią jeśli chodzi o Natanielka?

@dżoasia jak możesz to jak najwięcej odpoczywaj.... Będę czekać na wynik... Kciuki zaciskam.... Mam nadzieję że wszystko się ułoży
Edit wow @dżoasia świetny wynik..... Super

@dżoasia no i zajebiście [emoji7]
@marshia znalazłam twojego posta. plemników twój m w cholerę [emoji15] obecność wakuoli... to może (?) rzutować na uszkodzone DNA plemnika, co potem może przekładać się na wczesne straty... z drugiej strony, przy tak dużej liczbie plemników jest z czego wybierać [emoji5] Trzeba by poszukać jakieś publikacji naukowej na ten temat [emoji848] albo może lepiej poczekać na opinie dr. No i HOS wyszedł bardzo ładny. Może inseminacje trzeba rozważyć... wizytę u androlga z wynikami m planujecie ...
Ps. Jak są małe te wakuole to wcale nie musi to rzutować... do konsultacji.

Powodzenia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
@marshia przepraszam ,że dopiero teraz piszę moim zdaniem i na ile mam wiedzę wyniki m są dobre jest ich bardzo dużo i mają super ruch szybki postępowy jeśli chodzi o budowe patrząc na woakule to te o prawidłowej budowie to 3% troszkę maławo ale znów patrzymy na ilość a jest ich na prawdę dużo trzeba poradzić się lekarza. Pewnie powie że in vitro a ja uważam, że naturalnie można się starać bo zachodzisz. Ja bym powtórzyła wyniki a teraz suplementowała m no I przydałby się posiew

@dżoasia super beta ruszyła z kopyta co??? Plamisz jak się czujesz. Trzymam kciuki

reklama
@edloteh i @Porzeczka1234 dzięki :* posiew będzie za 5 dni rob, a chronatyna za 10 dni. Wtedy m będzie skompletowany :).
Jyz bardziej myślę jak @edloteh - ze IUI - z msome i wyborem najlepszego osobnika. Ale to pod warunkiem, ze nie będę mogła zajść sama. Na razue czekam na NK, resztę wyników M i działamy naturalsem za pierwszym razem.
@dżoasia no Twój skubany maluszek się rozkręca! Cały czas mówiłyśmy, ze neta idzie prawidłowo :)

Do góry