reklama
dżoasia
Fanka BB :)
A co to asp?@dżoasia a ile jetes tygodni ? Wiesz co u mnie lekarz widział wady ale ja byłam w 9 tygodniu jak zanikło asp i dziecko było duże więc było widać nieprawidlowosci... A do tego Pan doktor w Tarnowie na naprawdę dobry sprzęt.
No ja jestem na samym poczatku, teoretycznie dzis jest 5+2, tylko ze ta beta taka mala, wczesniej bylo w tym czasie widac juz pecherzyk w macicy, na zarodek nie doczekalam, ale zastanawiam sie czy jak teraz nawet doczekam tej wizyty za 2 tugodnie to dr bedzie w stanie cos powiedziec, czy tylko znowu mi pogratuluje a za kilka dni sie okaze ze jednak guzik z tego... no nic, zostaje czekanie
@dzoasia, to nie jest tak, ze na wczesnym etapie ktos ci powie o wadach genetycznych plodu. Ale na podstawie wielkosci (za duzego pecherzyka zoltkowego) mozna wnioskowac, ze plod jest obarczony wadami genetycznymi. Ale by miec 100% pewnosci i tak trzeba by robic badanie genetyczne.
@mokka25 tez nie moge przestac na niego patrzec. Tylko nie chce przeszkadzac paniom w pracy, a wiem, ze troche jej maja. Teraz mam zdjecie to moge patrzec na malego ksiecia
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@mokka25 tez nie moge przestac na niego patrzec. Tylko nie chce przeszkadzac paniom w pracy, a wiem, ze troche jej maja. Teraz mam zdjecie to moge patrzec na malego ksiecia
Funia90
@Kwiatuszekk23 sto lat dla Adasia[emoji5]
@Destino Synus przesliczny[emoji7]
@dżasia ja heparyne bralam,odstawialam acard i bralam dodatkowo cyclonamine 3x1.
Trzymam kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino Synus przesliczny[emoji7]
@dżasia ja heparyne bralam,odstawialam acard i bralam dodatkowo cyclonamine 3x1.
Trzymam kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@dzoasia a jak myslisz? Czy kazdy gin jest na tyle kumaty by pomoc po poronieniach. Tak jest ze wszystkim. Z usg tez. Sa tacy co wiedza i tacy co nie wiedza, albo nie chca wiedziec, albo dzielic sie wiedza... przyznam, ze nie wiem, czy to wiedza podstawowa
burczuś
@dżoasia ja byłam w poradni patologii wczesnej ciąży.Kochana dziekuje, na razie jest lepiej.
Jutro zobacze jak sie ma beta... mam nadzieje ze to krwawienie to nie przez to, ze spada
Dziewczyny do kogo wy chodzicie, ze na tych wczesnych usg juz wam mowia o ewentualnych wadach genetycznych? Chodzi mi np o przyklad @burczuś.
@Auri_a ty tez wspominalas o tym, ze mialas ciaze z wada genetyczna... kazdy gin powinien to zauwazyc? :/
reklama
czarna_mala
Podziel się: