reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoasia a ile jetes tygodni ? Wiesz co u mnie lekarz widział wady ale ja byłam w 9 tygodniu jak zanikło asp i dziecko było duże więc było widać nieprawidlowosci... A do tego Pan doktor w Tarnowie na naprawdę dobry sprzęt.

reklama
@dżoasia a ile jetes tygodni ? Wiesz co u mnie lekarz widział wady ale ja byłam w 9 tygodniu jak zanikło asp i dziecko było duże więc było widać nieprawidlowosci... A do tego Pan doktor w Tarnowie na naprawdę dobry sprzęt.
A co to asp?
No ja jestem na samym poczatku, teoretycznie dzis jest 5+2, tylko ze ta beta taka mala, wczesniej bylo w tym czasie widac juz pecherzyk w macicy, na zarodek nie doczekalam, ale zastanawiam sie czy jak teraz nawet doczekam tej wizyty za 2 tugodnie to dr bedzie w stanie cos powiedziec, czy tylko znowu mi pogratuluje a za kilka dni sie okaze ze jednak guzik z tego... no nic, zostaje czekanie :(

@dzoasia, to nie jest tak, ze na wczesnym etapie ktos ci powie o wadach genetycznych plodu. Ale na podstawie wielkosci (za duzego pecherzyka zoltkowego) mozna wnioskowac, ze plod jest obarczony wadami genetycznymi. Ale by miec 100% pewnosci i tak trzeba by robic badanie genetyczne.

@mokka25 tez nie moge przestac na niego patrzec. Tylko nie chce przeszkadzac paniom w pracy, a wiem, ze troche jej maja. Teraz mam zdjecie to moge patrzec na malego ksiecia
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino, wiem zdaje sobie sprawe, tylko chodzi mi o to czy jak to widac to kazdy lekarz to powie czy nie kazdy jest na tyle kumaty, zeby to wiedziec.
Do kitu z tym czekaniem ale co zrobie jak nic nie zrobie.

@Destino wiem kochana, ze nie chcesz przeszkadzać. Jestem bardzo dzielna. Ja bym pewnie siedziała, a panie musiałaby by mnie wyrzucić. Mały jest taki cudny. Jego raczki są takie maluteńkie i słodkie. Możesz być dumna !!!!!!!!

@dzoasia a jak myslisz? Czy kazdy gin jest na tyle kumaty by pomoc po poronieniach. Tak jest ze wszystkim. Z usg tez. Sa tacy co wiedza i tacy co nie wiedza, albo nie chca wiedziec, albo dzielic sie wiedza... przyznam, ze nie wiem, czy to wiedza podstawowa

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana dziekuje, na razie jest lepiej.
Jutro zobacze jak sie ma beta... mam nadzieje ze to krwawienie to nie przez to, ze spada:(
Dziewczyny do kogo wy chodzicie, ze na tych wczesnych usg juz wam mowia o ewentualnych wadach genetycznych? Chodzi mi np o przyklad @burczuś.
@Auri_a ty tez wspominalas o tym, ze mialas ciaze z wada genetyczna... kazdy gin powinien to zauwazyc? :/
@dżoasia ja byłam w poradni patologii wczesnej ciąży.

reklama
Do góry