reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino silny twój maluch jest [emoji7] mocno trzymam kciuki za Natanielka.
@mickey* dobrze, że drożne... ale kurde dlaczego nie wychodzi. Może teraz dobry czas na seksy [emoji41] po drożności czasem zaskakuje. btw. Zaciągnij w końcu m na badania

Dziewczynki, rzadko tu zaglądam ostatnio :( wiem, wiem. Nieładnie. mnóstwo piszecie [emoji13] a ja nie mam czasu niestety czytać. Od końca zeszłego roku mam kilka projektów do ogarnięcia w pracy... wiec wybaczcie... nie będę tu zbyt często zaglądać...
trzymam kciuki za każdą z was [emoji8]

@mickey* dziekuje juz dobrze, tylko jeszcze wczoraj brzuch tak mnie bolal ze myslalam ze umre, wzielam 2 nospy, pospalam 3 h w dzien i przeszlo, no i jeszcze troche krwawie [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@smerfik88 mam slabsza forme cos jestem obolala. A jednak czuje sie dobrze. Dzis pozwolili mi wziac na chwile malego na rece i przystawic do piersi. Jest cudowny, a ciagnie lepiej niz laktator. Jest lekko zazolcony wiec zaczyna naswietlania. Jest cudowny a ja taka nieporadna. A tyke dzieci wychowalam. Co prawda nie swoich

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino to musialo byc nieziemskie uczucie miec swoje malenstwo w koncu na rekach:)
@edloteh w czwartek nie bylo zadnego krwiaka widac :/
@smerfik88 w nocy znowu mnie.brzuch bolal i pocieklo troche zywej krwi ale na razie wychodza ze mnie tylko resztki takbetek zabrudzone na brazowo, wiec poki co spokoj. Bete zrobilam, dam znac jak bedzie wynik...

reklama
@Destino maly jest cudowny. Tulaj go duuuuuuużo jak już dostaniesz go na dłużej w łapki :) Bardzo się cieszę, ze mogłaś go jyz sama nakarmić. To musi być przecudowne uczucie. Wierzę, ze nie zostaną u niego żadne ślady porodu i będzie naszym zdrowym, ślicznym rodzynkiem ♥️
@edloteh a ja Cię gdzies tam 2 dni temu wywoływałam jak wrzuciłam wyniki MSOME. Widziałaś może?
@dżoasia kochsna kciuki, żeby to nie było nic złego.

Do góry