reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Piekny synek Destino,jaki duzy❤.Bedzie dobrze musi byc.
Ja sama urodzilam sie w. 32 tyg ciazy lezalam w inkubatorze kolo miesiaca a moja corke po naturalnym porodzie urodzilam duza(sama jestem chudziec i myslalam ze wszystkich pozabijam z bolu) i to dwa tyg wczesniej ( miala tak wymeczona buzie,pamietam nosek krzywy i wszystko sie wyprostowalo szybko a bylam przerazona)a teraz ma za miesiac 12lat i jest sliczna.Dziwie sie ze lekarze nakuzuja nam rodzic naturalnie nieraz naprawde duze dzieci...

reklama
@Destino ale słodki lewy profil ;* duży i na pewno silny chłopczyk z niego :)

@Kwiatuszekk23 duzo zdrowia dla synka :)

Dziewczynki mam wynik glukozy ale takiej zwykłej...bo żeby zrobić krzywa musze mieć max z przed 10wynik glukozy. Normy 70 - 99 (a ja mam 87), była ze mną koleżanka - 3 lata starań , 4 ms temu zabieg hsg i ciąży dalej brak, dostała się tez za moja namowa do dr P i jej wynik to 97, czy jest u niej powód do niepokoju? Mi się tez wydaje,ze mój wynik to już chyba ciut za wysoki ale jej to hmm... przy górnej granicy...

@Destino cudny ten twój synek [emoji7] jak to tylko będzie możliwe ucałuj i przytul go od internetowych ciotek. Niech każdy kolejny dzień przynosił coraz lepsze wieści.
@Kwiatuszekk23 sto lat dla synka [emoji8]
@dzoasia oby wszystko było dobrze.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia jak u Ciebie dalej masz bóle ? :(
Kochana dziekuje, na razie jest lepiej.
Jutro zobacze jak sie ma beta... mam nadzieje ze to krwawienie to nie przez to, ze spada:(
Dziewczyny do kogo wy chodzicie, ze na tych wczesnych usg juz wam mowia o ewentualnych wadach genetycznych? Chodzi mi np o przyklad @burczuś.
@Auri_a ty tez wspominalas o tym, ze mialas ciaze z wada genetyczna... kazdy gin powinien to zauwazyc? :/

@Destino ! Zakochałam się w małym Księciu ! Jest cudowną kruszynką, i te rączki !! Aaaaa! Zwariuje zaraz. To chyba nie jest normalne, ale mogłabym się na niego patrzeć godzinami <3 <3 <3 Jestem jego fanką!!!!

reklama
@dzoasia z tego co kojarzę to u @burczus ciałko żółte było większe od zarodka a to może świadczyć o wadach genetycznych.... U mnie lekarz stwierdził że dziecko ma wadę w 11 Tc.... A kiedy masz jakąś wizytę?

Do góry