reklama
iveo
Fanka BB :)
@marzycielka81 przynajmniej dobrze że mówi konkretnie myślę że Was dobrze zdiagnozuje i pomoże
@dżoasia beta rośnie prawidłowo więc może akurat się udało i tego Ci życzę! Tyle się naczytałam o nieudanych ciążach z wysokich bet że nie jest ona dla mnie żadnym wyznacznikiem.
@Destino trzymam kciuki żeby Natanielek jak najszybciej był na świecie!
@czarna_mala wspominałaś coś o rowerku treningowym. Wlaśnie dziś zakupilam Jak często jezdzisz i ile minut? Ja dziś przejechałam 20 i czuje się jak po super treningu.
A w ogóle wkręcam się w dietę o niskim IG i z ograniczeniem glutenu - śniadanie i kolacja 3 mini kromeczki chleba gryczanego rano z szynką wieczorem smalec z fasoli + sałatka z brokuła,pomidora, pora i kukurydzy
Obiad zapiekanka z bakłazana z sosem pomidorowyn i tofu. Pychotki
Dziś byłam na wielkich zakupach wszystkie rodzaje mąk zakupione może jutro powstanie jakis chlebek
Dziś dowiedzialam się że wyniki na nietolerancje glutenu dopiero za miesiac i sama nie wiem póki co chyba go ograniczę ale nie odstawię całkiem
@dżoasia beta rośnie prawidłowo więc może akurat się udało i tego Ci życzę! Tyle się naczytałam o nieudanych ciążach z wysokich bet że nie jest ona dla mnie żadnym wyznacznikiem.
@Destino trzymam kciuki żeby Natanielek jak najszybciej był na świecie!
@czarna_mala wspominałaś coś o rowerku treningowym. Wlaśnie dziś zakupilam Jak często jezdzisz i ile minut? Ja dziś przejechałam 20 i czuje się jak po super treningu.
A w ogóle wkręcam się w dietę o niskim IG i z ograniczeniem glutenu - śniadanie i kolacja 3 mini kromeczki chleba gryczanego rano z szynką wieczorem smalec z fasoli + sałatka z brokuła,pomidora, pora i kukurydzy
Obiad zapiekanka z bakłazana z sosem pomidorowyn i tofu. Pychotki
Dziś byłam na wielkich zakupach wszystkie rodzaje mąk zakupione może jutro powstanie jakis chlebek
Dziś dowiedzialam się że wyniki na nietolerancje glutenu dopiero za miesiac i sama nie wiem póki co chyba go ograniczę ale nie odstawię całkiem
dżoł
@pixi.nova a zaczelas jakis czas temu pic/brac suplementy? Mi sie skrocil po inofemie i zawsze mam jak w zegarku, nawet po poronieniach. Wiadomo, tylko na ta pierwsza czeka sie dlugo...
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Strasznie dlugo bierzesz acard. Mi kazali odstawic w 30-32tc. Obaj ginowie ktorzy prowadzili mi ciaze i jak lezalam w szpitalu po 30tc to tez przypominali ze trzeba odstawic. No ale ja nosilam chlopca a Ty coreczke. Twojej ksiezniczce tak wygodnie u mamusi pod serduszkiem zd ani mysli wychodzic[emoji6]
@roxie123 @nafoczka mozecie mi przeslac przepis na chlebek bezglutenowy, ten o ktorym pisalyscie?
@roxie123 @nafoczka mozecie mi przeslac przepis na chlebek bezglutenowy, ten o ktorym pisalyscie?
Ostatnia edycja:
Dziewczynki urodzilam. Nasz synus jest na intensywnej terapii. Dostal 2 pkt tylko. Wybaczcie, ale nie mam glowy do forum. Na dodatek nie mam pokarmu, a musze mu dac
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@Destino jestesmy z Wami! wierzymy, ze wszystko bedzie dobrze
@dżoasia trzymam kciuki i wierze w prolutex bo też "mnie uratował"
@Funia90 tezodstawiałam acard w 32 tc
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
albo
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA
Wogóle ktoś chce uzupełnic?
@dżoasia trzymam kciuki i wierze w prolutex bo też "mnie uratował"
@Funia90 tezodstawiałam acard w 32 tc
@roxie123 w sprawie kolejki ciążowej: po @Destino i @Funia90 nastepne są @Kwiatuszekk23 i @matulkaa. A potem @Maciejka78 i @bobasek1990. Mam nadzieję, ze żadnej nie pominęłam????
@mickey*, @edloteh co tak cicho u Was?
No nie! a po jakiego ja grzyba to robie?@marshia no własnie nie wiedziałam , jak to idzie po kolei
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
albo
Link do: "Staraczki" lista oraz BADANIA
Wogóle ktoś chce uzupełnic?
Funia90
@Destino kochana jeszcze raz gratulacje i raz jeszcze powiem lakatacja sie nie przejmuj,trzeba o nia powalczyc[emoji8]odpoczywajcie...calujemy[emoji8][emoji8][emoji8]
@Maciejka78 taak ,wiem,ze dziala 7 dni,ja dzis mam 39t1d ,boje sie jak nie wiem ale chyba dzis nie wezme.
@roxie123 @zosiak lekarz nic mi nie mowil a ja nie pytalam bo nie mialam zamiaru odstwiac ,a sadzilam,ze uda mi sie urodzic wczesniej i omniac caly ten problem.
Przeciez ja na zawal teraz zejde[emoji17]
Nie mam kontaktu z moim lekarzem niestety.
W poniedzialek podjade zrobic krzepliwosc i najwyzej do przychodni podejde we wtorek.
Cala ciaze stresy[emoji17]
@dżoasia trzymam kciuki za dzidzi ,niech rosnie w sile[emoji5]
@marzycielka81 trzymam kciuki za Was[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Maciejka78 taak ,wiem,ze dziala 7 dni,ja dzis mam 39t1d ,boje sie jak nie wiem ale chyba dzis nie wezme.
@roxie123 @zosiak lekarz nic mi nie mowil a ja nie pytalam bo nie mialam zamiaru odstwiac ,a sadzilam,ze uda mi sie urodzic wczesniej i omniac caly ten problem.
Przeciez ja na zawal teraz zejde[emoji17]
Nie mam kontaktu z moim lekarzem niestety.
W poniedzialek podjade zrobic krzepliwosc i najwyzej do przychodni podejde we wtorek.
Cala ciaze stresy[emoji17]
@dżoasia trzymam kciuki za dzidzi ,niech rosnie w sile[emoji5]
@marzycielka81 trzymam kciuki za Was[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: