reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino Nasza kochana przyjaciółko aż się popłakałam. Cieszę się ogromnie proszę nie martw się zostaw wszystko w rękach Boga .
Chłopak jest duży i silny więc da radę.
@dżoasia Cały czas wierzymy cuda się zdarzają.
@marzycielka81 Cieszę się z udanej wizyty oby był to początek drogi zwieńczonej wymarzonym dzieciątkiem.
@mickey* Kochana z tego co pamiętam to masz drożne obydwa jajowody tak.?
@Kwiatuszekk23 Udanej wizyty.

@mickey* może tak jak mi dziewczyny pisały trzeba głowę wyłączyć jak nic badania nie wykazują :/ chociaż wiem , że to nie tak zawsze jakiś powód gdzieś jest ... gorzej go znaleźć

Ja za to dzisiaj nie mogłam spać , znaczy spałam ale tak jak na szpilkach... wiedziałam , że Destinka rodzi cały wieczór to za mną chodziło , żeby szczęśliwie urodziła , na ten wiatr noga mnie bolała i zanim oczy zamknęłam to się wierciłam z godzine , jak mi się przysnęło to śniło mi się , że ktoś mnie gonił i chciał zabić , a takie sny jak się ucieka męczą , a nad ranem znowu mi się śniło , że wyniki kariotypu mi źle wyszły i taka noc była , że teraz nietomna jestem xD za dużo myślę o wszystkim nieświadomie nawet i się odbija

@dżoasia kochana czy chleb jaglany ma niskie ig? Bo widziałam w piekarni. Trzymam kciuki za ludzika

@mickey* może były tam jakieś przeszkody I podając sól przetkały się w jajowodach teraz winnaś się intensywnie starać trzymam kciuki

reklama
Do góry