reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
magda1208
@Destino Nasza kochana przyjaciółko aż się popłakałam. Cieszę się ogromnie proszę nie martw się zostaw wszystko w rękach Boga .
Chłopak jest duży i silny więc da radę.
@dżoasia Cały czas wierzymy cuda się zdarzają.
@marzycielka81 Cieszę się z udanej wizyty oby był to początek drogi zwieńczonej wymarzonym dzieciątkiem.
@mickey* Kochana z tego co pamiętam to masz drożne obydwa jajowody tak.?
@Kwiatuszekk23 Udanej wizyty.
Chłopak jest duży i silny więc da radę.
@dżoasia Cały czas wierzymy cuda się zdarzają.
@marzycielka81 Cieszę się z udanej wizyty oby był to początek drogi zwieńczonej wymarzonym dzieciątkiem.
@mickey* Kochana z tego co pamiętam to masz drożne obydwa jajowody tak.?
@Kwiatuszekk23 Udanej wizyty.
U
użytkownik m
Gość
@magda1208 tak Madziu, drobne,tylko że od roku nie zachodze, więc gdzie przyczyną?skoro zachodziłam od razu...
marzycielka81
roxie123
@mickey* może tak jak mi dziewczyny pisały trzeba głowę wyłączyć jak nic badania nie wykazują :/ chociaż wiem , że to nie tak zawsze jakiś powód gdzieś jest ... gorzej go znaleźć
Ja za to dzisiaj nie mogłam spać , znaczy spałam ale tak jak na szpilkach... wiedziałam , że Destinka rodzi cały wieczór to za mną chodziło , żeby szczęśliwie urodziła , na ten wiatr noga mnie bolała i zanim oczy zamknęłam to się wierciłam z godzine , jak mi się przysnęło to śniło mi się , że ktoś mnie gonił i chciał zabić , a takie sny jak się ucieka męczą , a nad ranem znowu mi się śniło , że wyniki kariotypu mi źle wyszły i taka noc była , że teraz nietomna jestem xD za dużo myślę o wszystkim nieświadomie nawet i się odbija
Ja za to dzisiaj nie mogłam spać , znaczy spałam ale tak jak na szpilkach... wiedziałam , że Destinka rodzi cały wieczór to za mną chodziło , żeby szczęśliwie urodziła , na ten wiatr noga mnie bolała i zanim oczy zamknęłam to się wierciłam z godzine , jak mi się przysnęło to śniło mi się , że ktoś mnie gonił i chciał zabić , a takie sny jak się ucieka męczą , a nad ranem znowu mi się śniło , że wyniki kariotypu mi źle wyszły i taka noc była , że teraz nietomna jestem xD za dużo myślę o wszystkim nieświadomie nawet i się odbija
Porzeczka1234
reklama
roxie123
@Porzeczka1234 kasza jaglana ma cos koło 70ig z tego co pamiętam , nie wiem jak się to ma do chleba
Podziel się: