reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino Nasza kochana przyjaciółko aż się popłakałam. Cieszę się ogromnie proszę nie martw się zostaw wszystko w rękach Boga .
Chłopak jest duży i silny więc da radę.
@dżoasia Cały czas wierzymy cuda się zdarzają.
@marzycielka81 Cieszę się z udanej wizyty oby był to początek drogi zwieńczonej wymarzonym dzieciątkiem.
@mickey* Kochana z tego co pamiętam to masz drożne obydwa jajowody tak.?
@Kwiatuszekk23 Udanej wizyty.

@mickey* może tak jak mi dziewczyny pisały trzeba głowę wyłączyć jak nic badania nie wykazują :/ chociaż wiem , że to nie tak zawsze jakiś powód gdzieś jest ... gorzej go znaleźć

Ja za to dzisiaj nie mogłam spać , znaczy spałam ale tak jak na szpilkach... wiedziałam , że Destinka rodzi cały wieczór to za mną chodziło , żeby szczęśliwie urodziła , na ten wiatr noga mnie bolała i zanim oczy zamknęłam to się wierciłam z godzine , jak mi się przysnęło to śniło mi się , że ktoś mnie gonił i chciał zabić , a takie sny jak się ucieka męczą , a nad ranem znowu mi się śniło , że wyniki kariotypu mi źle wyszły i taka noc była , że teraz nietomna jestem xD za dużo myślę o wszystkim nieświadomie nawet i się odbija

@dżoasia kochana czy chleb jaglany ma niskie ig? Bo widziałam w piekarni. Trzymam kciuki za ludzika

@mickey* może były tam jakieś przeszkody I podając sól przetkały się w jajowodach teraz winnaś się intensywnie starać trzymam kciuki

reklama
Do góry