agatush
Moderatorka
Maciejka ja miałam raz w miesiącu usg ale codziennie na chwilę detektor włączyłam.@agatush @Porzeczka1234 i wszystkie mamusie niewymienione jak czesto robilyscie usg w ciazy? 1 raz w miesiacu? Pytam bo macie zdrowe dzieci. Szukam zlotego srodka ...
Nie stresuj się, mnie też na tym etapie Basiowka kazała liczyć ruchy :-*Ja po wizycie u mojego gina. Jest nadzieja, ze z serduszkiem ok. Z pomiarow aorty i rdzenia plucnego nie wynikaja nieprawidlowosci ulozenie tez prawidlowe ufff
Na prenatalnych II 26go stycznia jeszcze raz mala bedzie dokladnie mierzona. Matko nabralam checi do zycia.
Mam duzo lezec szyjka wynosi 2.8 cm ale poki co nie ma koniecznosci zakladania pessara za miesiac znow sprawdzenie szyjki. Niestety zabiegi lyzeczkowania moga powodowac niewydolnosc szyjki. Kurna dlaczego lekarze o tym nie inf. przed zabiegiem!
A i mam mierzyc ilosc ruchow przez miesiac. Tez mialyscie takie pomiary? Jak sie do tego zabrac?
Buziaki :*
Funia... Mnie też kazali odstawić acard. Ja wiem ze się boisz, ale on się utrzymuje trochę w organizmie. Pogadaj z lekarzem Kochana. Ogromne buziaki :-*@Porzeczka1234 wiem,ale skad mam wiedziec ,ze jestem tydzein przed:/
A moje aptt wiesz jakie jest i reszta wynikow.
Jakbym miala cc to co innegi
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom