reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush @Porzeczka1234 i wszystkie mamusie niewymienione jak czesto robilyscie usg w ciazy? 1 raz w miesiacu? Pytam bo macie zdrowe dzieci. Szukam zlotego srodka ...
Maciejka ja miałam raz w miesiącu usg ale codziennie na chwilę detektor włączyłam.
Ja po wizycie u mojego gina. Jest nadzieja, ze z serduszkiem ok. Z pomiarow aorty i rdzenia plucnego nie wynikaja nieprawidlowosci ulozenie tez prawidlowe ufff
Na prenatalnych II 26go stycznia jeszcze raz mala bedzie dokladnie mierzona. Matko nabralam checi do zycia.
Mam duzo lezec szyjka wynosi 2.8 cm ale poki co nie ma koniecznosci zakladania pessara za miesiac znow sprawdzenie szyjki. Niestety zabiegi lyzeczkowania moga powodowac niewydolnosc szyjki. Kurna dlaczego lekarze o tym nie inf. przed zabiegiem!
A i mam mierzyc ilosc ruchow przez miesiac. Tez mialyscie takie pomiary? Jak sie do tego zabrac?

Buziaki :*
Nie stresuj się, mnie też na tym etapie Basiowka kazała liczyć ruchy :-*
@Porzeczka1234 wiem,ale skad mam wiedziec ,ze jestem tydzein przed:/
A moje aptt wiesz jakie jest i reszta wynikow.
Jakbym miala cc to co innegi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia... Mnie też kazali odstawić acard. Ja wiem ze się boisz, ale on się utrzymuje trochę w organizmie. Pogadaj z lekarzem Kochana. Ogromne buziaki :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie było mnie kilka dni. Nabierałam siły na kariotypy i w końcu byłam je zrobić we wtorek. Teraz 5tyg czekania i dziwnych myśli.

Ps aleeeeeeee mam do nadrabiania

@marshia z dieta chodzilo mi o jedzenie nie wiem czemu wszyscy odbieraja to jako potrzeba chudniecia my w szpialu uzywamy takich terminow i juz chyba przywyklam do tego dieta cukrzycowa lekkostrawna itp tak mi sie utarlo ze ciagle pytam o diete:p
@roxie123 chcialabym miec taka znieczulice bede na tym pracowac;)

@matylda23 ten przewod zamyka sie chyba po porodzie jak dziecko zaczyna oddychac.
Nie wiem juz co robic,moze faktycznie odstwie ten acard.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 tak, byłam z mężem. Wyniki za 5 tyg. Osiwieje do tego czasu !
A tak w ogóle to od dwóch tyg boli nnie codziennie głowa, ostanio nawet obudziłam się już z bólem głowy :(

reklama
@roxie123 dobrze Kochana, w następnym tygodniu pójdę pogrzebać w żyłach.
Zauważyłam tez silniki pod oczami, których nigdy nie miałam :( i tak jakby oczodoły mi wpadły :(

Do góry