reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino pewnie nie przeczytasz tego ale ku pocieszeniu Ci napisze ze od naszych przyjaciol synus tez urodzil sie z 2 pkt. Dzis to taki rezolutny 4latak ze ho ho. Szybciutko Nataniel dojdzie do siebie. wierze w to gorąco i modlę sie za Was!

reklama
Dziewczynki urodzilam. Nasz synus jest na intensywnej terapii. Dostal 2 pkt tylko. Wybaczcie, ale nie mam glowy do forum. Na dodatek nie mam pokarmu, a musze mu dac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana gratulacje!!!! I kciuki za Ciebie i Synka. Wszystko dobrze będzie zobaczysz!! [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Destinko gratuluję, życzę Natanielowi zdrowia,również tobie abyś szybko nabrała sił, jak będziesz mieć już czas napisz jak poród? I kiedy twój maluszek opuści intensywna?
@marshia dzięki za wywołanie, ja niemam bardzo weny więc nie pisze,jakoś wynik droznosci mnie zdolowal
Dziewczynki w 2paku całuję w brzuszki
A swiezo upieczone mamusie pozdr i buziaki cmokasy dla babelkow

@Destino kochana gratulacje ! ;*
Zdrówka dla Natanielka , jest duży silny chłopak będzie dobrze :*
Bedziemy czekać na jakieś info od Ciebie jak już dojdziesz do siebie i sytuacja się uspokoi :* cała ciaze był mocny i dawał radę teraz też tak będzie ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Destino wielkie kciuki dla maluszka!!! Da chlopak rade. A pokarmem sie nie przejmuj. To normalne.
Ja sie tak zapatrzylam na Twoja wiadomosc ze urodzilas ze az mi Adam z lozka spadl... glupia ja.... a teraz siedze i czekam na usg III trymestru.
Kochana na pewno wszystko bedzie dobrze!!!!

Do góry