reklama
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 @roki_1991 dacie rade[emoji4]ja akurat lubie takie wyzwania wiec poczulabym sie dobrze w takiej diecie[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
burczuś
@roxie123 ja normalnie zaraz Tobą wirtualnie stelepnę! Tak to się pisze??
Jeśli u Ciebie problem jest "tylko" w IO...to jesteś szczęściara! Dieta o niskim ig plus ruch w godzinach rannych(przy io najlepiej ćwiczyć skoro świt) przez pare miesiecy byś mogła szczęsliwie zajśc i urodzic? To co to jest?? Ani nie musisz się napychać sterydami.ani szczepic.ani brać immunosupresji.ani bać się o genetykę. Dieta to tak niewiele ile można zrobić, a ty mi tu o depresji wyskakujesz...kurde no?? Jakbym miała Cię pod ręką to przyrzekam...zdzieliłabym Cię na gołe dupsko! Także przestań mi sie tu nad sobą rozczulać tylko wprowadź to co trzeba do zdrowszego odżywiania się. w necie masz miliony przykladiwych pysznych dań! Nic tylko korzystać.
P.s. też sie za to teraz będe brała. Po pierwsze by schudnąc a po drugie by unormować swój organizm.
Jeśli u Ciebie problem jest "tylko" w IO...to jesteś szczęściara! Dieta o niskim ig plus ruch w godzinach rannych(przy io najlepiej ćwiczyć skoro świt) przez pare miesiecy byś mogła szczęsliwie zajśc i urodzic? To co to jest?? Ani nie musisz się napychać sterydami.ani szczepic.ani brać immunosupresji.ani bać się o genetykę. Dieta to tak niewiele ile można zrobić, a ty mi tu o depresji wyskakujesz...kurde no?? Jakbym miała Cię pod ręką to przyrzekam...zdzieliłabym Cię na gołe dupsko! Także przestań mi sie tu nad sobą rozczulać tylko wprowadź to co trzeba do zdrowszego odżywiania się. w necie masz miliony przykladiwych pysznych dań! Nic tylko korzystać.
P.s. też sie za to teraz będe brała. Po pierwsze by schudnąc a po drugie by unormować swój organizm.
czarna_mala
Znam osobiście trzy takie przypadki zaszły bez problemu przy pomocy Ivf, a potem jedna z tych dziewczyn zaliczyła niekontrolowaną wpadkę, a dwie bardziej kontrolowane wpadki aaa i dodam że wszystkie trzy mają parki (synek i córeczka). Życzę Ci tego samego [emoji8]Nie zachodzilam nawet po iui
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
JoannaRak
@nafoczka, kurcze niestety makijaz i ciuchy nie dziala na moje libido, mysle ze to ma jakis medyczny podtekst, to nie jest po prostu moje widzi-mi-sie ze mi sie nie chce!! Ale nie poddam sie, probuje z calej sily.
@Maciejka78, dziekuje za info o ziolach, na pewno sprobuje. Myslisz ze w sklepie zielarskiem to dostane? Jestem teraz na weekend w Polsce i sie zastanawiam czy nie podskoczyc do sklepu zielarskiego!
@czarna_mala, my chyba mamy podobny gust. Ja lubie latwe ksiazki, bezstresowe, glownie je czytam w drodze do pracy bo w domu nigdy czasu nie mam!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
@Maciejka78, dziekuje za info o ziolach, na pewno sprobuje. Myslisz ze w sklepie zielarskiem to dostane? Jestem teraz na weekend w Polsce i sie zastanawiam czy nie podskoczyc do sklepu zielarskiego!
@czarna_mala, my chyba mamy podobny gust. Ja lubie latwe ksiazki, bezstresowe, glownie je czytam w drodze do pracy bo w domu nigdy czasu nie mam!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
JoannaRak
@bertha, witaj w klubie! ja juz wczesniej szukalam, bylam nawet u seksuologa ale tez nie pomoglo. Bede szukac tych ziolek, ostatnio kolezanka mi mowila (ona tez z tych co nie ma ochoty) ze wziela suplementy na odchudzanie a przez to zamiast schudnac ciagle sex chciala. Moze warto sie na to spojrzec!
Podobno sa tez w Polsce! Jeszcze ich nie sprawdzilam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podobno sa tez w Polsce! Jeszcze ich nie sprawdzilam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
bertha
Oo, Asia co tam u was
A to rzeczywiście nie ma co kombinować :*Dziewczyny czy to te ziolka kto wie moze tez pomogly zapewne pomoglo na ozywienie stosunkow malzenskich
@bertha cos mi tam jeszcze zostalo ale ta mieszanka od Dominikanow byla dobierana indywidualnie po wywiadzie wczesniejszym i nie moge Cie miec na sumieniu.
@Destino to duzy Mezczyzna ho ho silny Chlopak!!!
O, to nie wiedziałam ze on podnosi libido. Myślałam ze tylko śluz poprawia. Właśnie sobie łykam ale po 2 dziennie tylko
Biere@bertha mozemy sie dogadac,ja sie rozpakuje juz,a Ty zatestujesz za dwa tygodnie oki?[emoji14]
Strasznie mi przykro Tule..Poronilam. Poprosilam o material do zbadania. Czekam na wyniki krwi. Gdzie mam jechac z materialem? Do obojetnie jakiego labo i wysla do poznania?
@dżoł Napisalam priw. Zajrzyj kochana. Polecam badanie mikromacierzy poniewaz pokaze wiecej wad.. ja np mialam teraz trisomie 22 ktora nie wyszlaby w tym podstawowym badaniu. Takze dobrze zabezpiecz material w soli fizjologicznej i kubku jak np. od moczu. Dowiedz sie koniecznie na kiedy kurier bo jest weekend a to nie moze stac na magazynie bo moze byc nie zdatne do badania..Musi byc w lodowce.
Pixi, a czy jak tą mniej dokładna metoda zbadają płód z wada w trisomie 22, to np wynik byłby ze zdrowy płód? Czy ze z wada ale nie stwierdzą po prostu jaka?
reklama
Asia2104
Ja u nich robiłam. Byłam zadowolona. Z konsultacji nawet też. Do tej pory czasem mailowo o coś tej Pani pytam i zawsze odpowiada bez problemu.Dziekuje Wam za kazda informacje, dzwonilam tu
Link do: Badanie przyczyn poronienia - wynik omówisz z genetykiem
W pon kurier przyjedzie i zabierze. Nic nie mowila ze 48 h od pobrania. Koszt 800 pare zl, jak sie nie uda zbadac, to 300 pare zwracaja, bo badaja co innego. W invikcie tez badaja (to samo) koszt 2500 zl, material trzeba dostarczyc do godz 20, w pon juz za pozno.
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
A apropo próbki i przechowywania zadzwoń jutro na infolinię. Pracują w weekendy. Pani Ci wszystko powie.
Podziel się: