reklama
Funia90
Fanka BB :)
@agatush noo daj spokoj
Przed 2 szlam spac i zasnac nie moglam, w dodatku snily mi sie wszytkie wersje porodu,6.20 poszlam siku i juz kawe pije bo nie oplaca mi sie spac ,o 7 mialam wstawac.
Ale hmm wypije,pojade na targ,wroce pofarbuje sobie wlosy i biore sie za sprzatanie.
Wczoraj o polnocy jeszcze wymyslilam ,ze fugi sobie w lazience wyszoruje jak wszysko skoncze bo sa mega brudne[emoji23]
A Ty karmienie z Michasia?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przed 2 szlam spac i zasnac nie moglam, w dodatku snily mi sie wszytkie wersje porodu,6.20 poszlam siku i juz kawe pije bo nie oplaca mi sie spac ,o 7 mialam wstawac.
Ale hmm wypije,pojade na targ,wroce pofarbuje sobie wlosy i biore sie za sprzatanie.
Wczoraj o polnocy jeszcze wymyslilam ,ze fugi sobie w lazience wyszoruje jak wszysko skoncze bo sa mega brudne[emoji23]
@Funia90 to pijemy razem kawke. Tylko ja mam w planie za chwile wrocic do lozka. Zadne sprzatanie mnie nie wciaga. Chyba niejestem klasykiem, bo syndromu wicia gniazda to nie mam
@burczus udanego wypoczynku. Bawcie sie najlepiej jak sie da
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@burczus udanego wypoczynku. Bawcie sie najlepiej jak sie da
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Biedactwo [emoji20] go ja widzę że już cały plan dnia rozpisany dzielnie walczysz o to rozkrecenie porodu tak karmienie. Ale ja doskonale Cię rozumiem... Miśka usypia około 20-21 a ja nie mogę usnac do 2-3 i jak już się w końcu zmusze i usne to około 5 Ona się budzi [emoji23] no dzisiaj dłużej bo po 6 się obudziła [emoji2] no więc chodzę ostatnio jak zombi@agatush noo daj spokoj
Moja Michaśka kończy dzisiaj 4 miesiące.... Jak ten czas leci!!! [emoji33] [emoji33]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
agatush
Moderatorka
Ucaluje dziękuję :-* Ty też Kochana już nie śpisz? [emoji8]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Funia90
Fanka BB :)
Podziel się: