reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja przy garach mogę stać tyle ze ja jestem wybredna no i trzeba mieć przepisy na takie jedzenia inne niż pospolite :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 ja normalnie zaraz Tobą wirtualnie stelepnę! Tak to się pisze??o_O
Jeśli u Ciebie problem jest "tylko" w IO...to jesteś szczęściara! Dieta o niskim ig plus ruch w godzinach rannych(przy io najlepiej ćwiczyć skoro świt) przez pare miesiecy byś mogła szczęsliwie zajśc i urodzic? To co to jest?? Ani nie musisz się napychać sterydami.ani szczepic.ani brać immunosupresji.ani bać się o genetykę. Dieta to tak niewiele ile można zrobić, a ty mi tu o depresji wyskakujesz...kurde no?? Jakbym miała Cię pod ręką to przyrzekam...zdzieliłabym Cię na gołe dupsko! Także przestań mi sie tu nad sobą rozczulać tylko wprowadź to co trzeba do zdrowszego odżywiania się. w necie masz miliony przykladiwych pysznych dań! Nic tylko korzystać.
P.s. też sie za to teraz będe brała. Po pierwsze by schudnąc a po drugie by unormować swój organizm.

Nie zachodzilam :( nawet po iui
Znam osobiście trzy takie przypadki :) zaszły bez problemu przy pomocy Ivf, a potem jedna z tych dziewczyn zaliczyła niekontrolowaną wpadkę, a dwie bardziej kontrolowane wpadki ;) aaa i dodam że wszystkie trzy mają parki (synek i córeczka). Życzę Ci tego samego [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@nafoczka, kurcze niestety makijaz i ciuchy nie dziala na moje libido, mysle ze to ma jakis medyczny podtekst, to nie jest po prostu moje widzi-mi-sie ze mi sie nie chce!! Ale nie poddam sie, probuje z calej sily.

@Maciejka78, dziekuje za info o ziolach, na pewno sprobuje. Myslisz ze w sklepie zielarskiem to dostane? Jestem teraz na weekend w Polsce i sie zastanawiam czy nie podskoczyc do sklepu zielarskiego!

@czarna_mala, my chyba mamy podobny gust. Ja lubie latwe ksiazki, bezstresowe, glownie je czytam w drodze do pracy bo w domu nigdy czasu nie mam!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@bertha, witaj w klubie! ja juz wczesniej szukalam, bylam nawet u seksuologa ale tez nie pomoglo. Bede szukac tych ziolek, ostatnio kolezanka mi mowila (ona tez z tych co nie ma ochoty) ze wziela suplementy na odchudzanie a przez to zamiast schudnac ciagle sex chciala. Moze warto sie na to spojrzec!
Podobno sa tez w Polsce! Jeszcze ich nie sprawdzilam!
1515797342-5303dbb69cf302e4-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia, romansidla nie pomagaja jak sie samemu oglada. Moj m nie chce ze mna takich ogladac, kiedys nawet Greya probowalam z nim ogladac, po 10 minutach powiedzial ze tego aktorstwa nie da sie ogladac ... no i tyle bylo!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja pamiętam Twoje "zioło"!!! [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Oo, Asia :) co tam u was :):)

Dziewczyny czy to te ziolka kto wie moze tez pomogly zapewne pomoglo na ozywienie stosunkow malzenskich :D
@bertha cos mi tam jeszcze zostalo ale ta mieszanka od Dominikanow byla dobierana indywidualnie po wywiadzie wczesniejszym i nie moge Cie miec na sumieniu.
@Destino to duzy Mezczyzna ho ho silny Chlopak!!!
A to rzeczywiście nie ma co kombinować :*

@bertha a Ty ode mnie masz wiesiołka to go jedz on podnosi libido :D i witamina E i zioła ojca sroki ale która konkretna mieszanka 3 ?? na allegro chodzi po 6 złotych o_O

@dżoasia powiem Ci że nie wiem co myśleć o takim stanie rzeczy :( masz jakiś plan co dalej ?
O, to nie wiedziałam ze on podnosi libido. Myślałam ze tylko śluz poprawia. Właśnie sobie łykam ale po 2 dziennie tylko :)

@bertha mozemy sie dogadac,ja sie rozpakuje juz,a Ty zatestujesz za dwa tygodnie oki?[emoji14]
Biere :D

Poronilam. Poprosilam o material do zbadania. Czekam na wyniki krwi. Gdzie mam jechac z materialem? Do obojetnie jakiego labo i wysla do poznania?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro :( Tule..

@dżoł Napisalam priw. Zajrzyj kochana. Polecam badanie mikromacierzy poniewaz pokaze wiecej wad.. ja np mialam teraz trisomie 22 ktora nie wyszlaby w tym podstawowym badaniu. Takze dobrze zabezpiecz material w soli fizjologicznej i kubku jak np. od moczu. Dowiedz sie koniecznie na kiedy kurier bo jest weekend a to nie moze stac na magazynie bo moze byc nie zdatne do badania..Musi byc w lodowce.

Pixi, a czy jak tą mniej dokładna metoda zbadają płód z wada w trisomie 22, to np wynik byłby ze zdrowy płód? Czy ze z wada ale nie stwierdzą po prostu jaka?

reklama
Dziekuje Wam za kazda informacje, dzwonilam tu
Link do: Badanie przyczyn poronienia - wynik omówisz z genetykiem
W pon kurier przyjedzie i zabierze. Nic nie mowila ze 48 h od pobrania. Koszt 800 pare zl, jak sie nie uda zbadac, to 300 pare zwracaja, bo badaja co innego. W invikcie tez badaja (to samo) koszt 2500 zl, material trzeba dostarczyc do godz 20, w pon juz za pozno.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja u nich robiłam. Byłam zadowolona. Z konsultacji nawet też. Do tej pory czasem mailowo o coś tej Pani pytam i zawsze odpowiada bez problemu.
A apropo próbki i przechowywania zadzwoń jutro na infolinię. Pracują w weekendy. Pani Ci wszystko powie.

Do góry