reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

A ja mam troche rozstępow :( stosowalam calutką ciąze palmers, teraz bio oil na te blizny. Z tym ze ja mam duza sklonnosc do rozstepow. Np moja siostra nie stosowala nic i ani jednego!

Smerfik urodzilam 23 pazdziernika w 38tc sn na Kopernika :)

reklama
U mnie mustella czeka dobrze ze ma długo termin kupiłam w 1 ciąży xD

Ledwo wstałam zalewa mnie i boli a tabsa nie wezme bo jade na badania :/ bu

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja smarowalam się balsam przeciwko rozstępów marki Rossmann takim biało fioletowym, tylko jak mi się przypomniało i nie mam pół rozstepu i ma fajną konsystencję.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zrobili mi tej prolaktyny w diagnostyce bo trzeba mieć swoją tabletkę a ona na receptę :/ chyba ze w jakimś innym labie dają ???

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny...gdzieś kiedyś czytałam historię kobiety,która wielokrotnie poroniła i nareszcie doczekała się szczęścia:) Opisywała,że bardzo przejmowała się rozstępami,aż nie przyśnił jej się bardzo realistyczny sen. Śniło jej się,że znowu ma stracić dziecko,że tygrys chciał jej to dziecko odebrać,że drapał ją , a ona z całych sił walczyła by tego dziecka nie wypuścić. Sedno snu było takie,że ona jest dumna
z tych rozstępów(niby podrapań tygrysa), bo przypominają jej walkę o szczęście:) Wygrana walkę:)
Pewnie,że my kobiety przejmujemy się jakimiś niedoskonałościami...każda z nas chce być piękna:) Ale jeśli nie mamy na coś wpływu, to trzeba to olać:) Natomiast jak najbardziej trzeba sobie pomagać kremami,oliwkami czy czymś tam dostępnym w sklepach:)
@Asia2104 gratuluję dziewuchy:) Pomysł na imię jest?
Miłego dnia;*

Hej kochane! ;*

Maaaaaaasakra - nie dam rady nadrobić, te parę dni mojej nieobecnosci tu to ponad 100 stron w plecy... :O :( Może jakaś duszyczka nieco streści co się działo!? :) Będę meeeega wdzięczna! ;)

Za mną pracowity czas, święta, wigilia, potem 3 imprezy urodzinowe męża :D w tym sylwester u nas. Masakra! :D Ale daliśmy radę, wróciliśmy już do pracy i ogarniamy rzeczywistość! :D

A co u Was kochane?! Buziaki dla wszystkich! :)

@roxi123 to jakas lewa diagnostyka, bo mi tam wlasnie robili. Tyle ze to bylo w szpitalu.

@Asia2104 kolejna laseczka na forum [emoji4]

@burczus zgadzam sie z toba. Jak latem spaceruje sie nad wisla w kraku to opalaja sie ludzie wr strojach. Jest jedna laseczka przeorana rozstepami na pieknie wycwiczonym brzuchu. Ona nigdy ich nie ukrywa tulko dumnie opala brzuch. Zawsze jak ja widze to jestem pelna podziwu, a wtedy jeszcze zazdroscilam jej tego przeoranego brzucha, bo miala swoje malenstwa.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś, racja. Troche z M się nad tymi rozstępami rozczulamy... serio. Jestem z nich dumna. Brzuszek tez jeszcze troche zostal (i moze zostac bo mama ma taką figure), ale czuję sie piękna i mega kobieco :)
Dziewczyny, chyba będę testowac... :) w pt skocze zrobic D3 i przede wszystkim homocysteine. Na szczescie biore witaminy- prenatal. Tam jest metafolin. W domu mam framgin jak cos, a encortonem ktoras poratuje w razie potrzeby jakbym nie dopadla pani dr?
Chociaz moze to naiwne, ale powiem wam ze czuje ze zdrowa ciaza dalaby u mnie rade bez lekow (czego oczywiscie nie bede testowac).

@roxie123 nie masz jak zalatwic tej tabletki? Jutro masz 3 dc to moze akurat tak jak Kitki pisala

Do góry