reklama
bertha
Fanka BB :)
Tak tak w sam raz do picia wódki![]()
![]()
ale jeśli uda teraz Ciebie jeszcze zaczarowac bo już @bea25ta @Kwiatuszekk23 i @Destino (prawie) to poważnie rozważe założenie biznesu na leczenie poprzez odstresowywanie
Cała przyjemność po mojej stronie :*
Jeśli Roxie teraz zaciąży to jadę prosto do ciebie
U mnie @ przylazla, także czas start immunosupresja. Paśnik zalecił mi tylko na 7 dni. W tym cyklu naturalne staranka, a w kolejnym iui. Taki plan.
Porzeczka1234
@kas90 kciuki w takim razie za + encorton też brałam od pozytywnego testu. No karmić to raczej będzie musiała przestać. Wiesz po udanej ciąży zawsze wydaje nam się że teraz się uda bez niczego mnie tezteż takie myśli przychodzą ale szybko do pionu się przywołuję co przeżyłam
@Asia2104 gratulacje córeczki piękne ogrodniczki sobie strzeliłaś
@Marthi zaczynasz starania?
@matylda23 taki śluz to normalne nie stresuj syneczka każdą rzeczą oglądałaś tvn dziś mówiono, że jak mama ciągle zestresowana to i dziecko też spokoju kochana Kiedy prenatalne?
@bertha trzymam kciuki aby zalecenia Paśnika pomogły i abyś w końcu pochwaliła się pozytywną betą
@magda1208 Madziu czekam na relacje
Co do rostępów dziewczyny ja się zgadzam że jak ktoś ma je mieć to będzie miał ale nie okłamujmy się dla większości kobiet ważne jest aby "dobrze wyglądać" .... ja mam skłonności bardzo dużą mam je na biodrach z nastoletnich lat i na łydkach za szybko rosłam bynajmniej tak mówili lekarze mojej mamie ale przez całą ciążę smarowałam się bio oil lubię używam go od lat do kąpieli kupiłam sobie olej migdałowy w Rossmanie i używałam mustelli tak jak @roxie123 i taki z Rosmana mama coś tam różowy pięknie pachnie. Nie mam ani jednego rostępu ale mam piękną pamiątkę jak @kas90 napisała bliznę po cc
@Asia2104 gratulacje córeczki piękne ogrodniczki sobie strzeliłaś
@Marthi zaczynasz starania?
@matylda23 taki śluz to normalne nie stresuj syneczka każdą rzeczą oglądałaś tvn dziś mówiono, że jak mama ciągle zestresowana to i dziecko też spokoju kochana Kiedy prenatalne?
@bertha trzymam kciuki aby zalecenia Paśnika pomogły i abyś w końcu pochwaliła się pozytywną betą
@magda1208 Madziu czekam na relacje
Co do rostępów dziewczyny ja się zgadzam że jak ktoś ma je mieć to będzie miał ale nie okłamujmy się dla większości kobiet ważne jest aby "dobrze wyglądać" .... ja mam skłonności bardzo dużą mam je na biodrach z nastoletnich lat i na łydkach za szybko rosłam bynajmniej tak mówili lekarze mojej mamie ale przez całą ciążę smarowałam się bio oil lubię używam go od lat do kąpieli kupiłam sobie olej migdałowy w Rossmanie i używałam mustelli tak jak @roxie123 i taki z Rosmana mama coś tam różowy pięknie pachnie. Nie mam ani jednego rostępu ale mam piękną pamiątkę jak @kas90 napisała bliznę po cc
dżoasia
Roxie, dziwna jestesPomozcie [emoji8]
![]()
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Serio nie wiem gdzie moze byc problem. Pasnik zaleca kazdemu zrobic tezst na obecnosc helicobacter phylori - wg niego jest jakis zwiazek tej bakterii z zagniezdzaniem zarodka.
reklama
Podziel się: