reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino , wiem Kochana, ale ja już się brzuszka nie mogę doczekać :)
Ja tą prolaktynę badałam w różnych dniach cyklu,zawsze była za wysoka bez leków albo na za małej dawce,bez względu na dc,ale też słyszałam,że najlepiej na początku cyklu.

@matylda23 spokojnie. Brzuszek jest glownie dla ciebie.
Dzis bylam dac mocz do badania. To nie dosc ze z bebnem w kolejce czekam to jeszcze ludzie maja czelnosc wpychac sie przede mna. Tak wiec brzuszek to tylko twoja radosc

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jedyne co to opryszczka mnie lubi bardzo, czasem jest u mnie co miesiąc:) a tak to nic. Właśnie docent coś wspomniał podczas wizyty o odrzucaniu jak zobaczył te cytokiny moje piękne ....

reklama
@dżoasia dzięki za tak szczegółowy opis. Jak coś nie bedę wiedzieć to zapytam jeszcze w trakcie diety jak ją w końcu zacznę
Dziś wybrałam się po zakupy na rozpoczęcie diety. Porażka po tym Nowym Roku. W Biedronce całkowite pustki na pólkach tylko kartony po jedzeniu zostały w innych sklepach nie lepiej wszystko uschniete stare. I jedz tu warzywa i rób surówki ;)

Do góry