reklama
roxie123
Fanka BB :)
Hm kurczę ale nie mam jak załatwić tabletki :/ bo gdzie ?
Poznałam nasza Foczusie dzisiaj [emoji7] taka kochana osóbka
I zarejestrowalam się do P na 29.1 jupi bo nie chciałam wcześniej bo czekam na wyniki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
I zarejestrowalam się do P na 29.1 jupi bo nie chciałam wcześniej bo czekam na wyniki
matylda23
@kas90 , jak coś ,to ja mam w szufladzie encorton 5,mogę poratować mam też jeden accofil do oddania -któraś z Krakowa chętna? Z chęcią się podzielę!
@Asia2104 , gratuluję Córeczki! ciekawa jestem kto tam mi w brzuszku szaleje...
Wczoraj w nocy miałam biały gęsty śluz,wyglądał jak luteina,ale ja jej dowcipnie nie biorę. Nic mnie nie swędzi. Wcześniej mój śluz był lekko żółty lub bezbarwny i nie aż tak gęsty. Tu miał wręcz formę stałą i trochę się zaniepokoiłam co to.
@Asia2104 , gratuluję Córeczki! ciekawa jestem kto tam mi w brzuszku szaleje...
Wczoraj w nocy miałam biały gęsty śluz,wyglądał jak luteina,ale ja jej dowcipnie nie biorę. Nic mnie nie swędzi. Wcześniej mój śluz był lekko żółty lub bezbarwny i nie aż tak gęsty. Tu miał wręcz formę stałą i trochę się zaniepokoiłam co to.
roxie123
Tak tak w sam raz do picia wódki ale jeśli uda teraz Ciebie jeszcze zaczarowac bo już @bea25ta @Kwiatuszekk23 i @Destino (prawie) to poważnie rozważe założenie biznesu na leczenie poprzez odstresowywanie
Cała przyjemność po mojej stronie :*
reklama
Podziel się: