reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hm kurczę ale nie mam jak załatwić tabletki :/ bo gdzie ?

Poznałam nasza Foczusie dzisiaj [emoji7] taka kochana osóbka

I zarejestrowalam się do P na 29.1 jupi bo nie chciałam wcześniej bo czekam na wyniki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 , jak coś ,to ja mam w szufladzie encorton 5,mogę poratować :) mam też jeden accofil do oddania -któraś z Krakowa chętna? Z chęcią się podzielę!
@Asia2104 , gratuluję Córeczki! :) ciekawa jestem kto tam mi w brzuszku szaleje...

Wczoraj w nocy miałam biały gęsty śluz,wyglądał jak luteina,ale ja jej dowcipnie nie biorę. Nic mnie nie swędzi. Wcześniej mój śluz był lekko żółty lub bezbarwny i nie aż tak gęsty. Tu miał wręcz formę stałą i trochę się zaniepokoiłam co to.

Poznałam nasza Foczusie dzisiaj [emoji7] taka kochana osóbka

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tak w sam raz do picia wódki :D :D :D ale jeśli uda teraz Ciebie jeszcze zaczarowac bo już @bea25ta @Kwiatuszekk23 i @Destino (prawie) to poważnie rozważe założenie biznesu na leczenie poprzez odstresowywanie :p

Cała przyjemność po mojej stronie :*

reklama
Do góry