reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@olaa90 chyba nie zachodzę tak łatwo. Chyba, ze zachodzę a nic o tym nie wiem bo szybko obumierają. Test zawsze robię po 3-4 dniach od spodziewanej @. Miałam sytuacje, ze przy 28 cyklach już 24 dni miałam 2 kreski, a 28 już @.
Ile ciąż u Ciebie obumarło ?

@mokka25 u mnie 2, jest ciałko żółte , zarodek ale serca brak. 2 razy miałam zabieg w 9tyg. Wiec coś w moim organizmie blokuje rozwój :( a długo już to trwa u ciebie ?

@olaa90 3 lata nie uważamy, od dwóch intensywnie pracujemy. U mnie byłby teraz 5 tydz. Odnoszę takie samo wrażenie, ze coś nie pozwala na dalszy rozwój :(

@dżoasia dzięki za tak szczegółowy opis. Jak coś nie bedę wiedzieć to zapytam jeszcze w trakcie diety jak ją w końcu zacznę
Dziś wybrałam się po zakupy na rozpoczęcie diety. Porażka po tym Nowym Roku. W Biedronce całkowite pustki na pólkach tylko kartony po jedzeniu zostały w innych sklepach nie lepiej wszystko uschniete stare. I jedz tu warzywa i rób surówki ;)
haha no to na początek może jakieś mrożonki ;) w sumie jak chodzi o owoce czy warzywa to w zimie te mrożone jak np maliny, truskawki, brokuły it są lepsze, bo mrożone w sezonie :)

@kas90 dziękuję poczytałam.. Mamy dużo wspólnych punktów.... Ile jesteś po porodzie? Super... Dla mnie to mega pocieszenie... Kochana Pani doktor sama ułożyła leczenie czy jeszcze się konsultowalas z kimś.?

Mam pytanie jakich używacie olejków balsamow na rozstępy żeby był bezpieczny i skuteczny? Zaczęłam dzisiaj stosować z tolpa mum od 4miesiaca

reklama
Do góry