reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 ja mialam podobne wyniki jak Ty czyli allo dobre niskie nk. Tak srednio mnie to cieszyło bo skoro wszystko ok to czemu organizm odrzuca ciaze. Czasem zazdroscilam tym co mialy allo 0 zaszczepiły sie wzrosło- donosiły. A ja dalej nie wiem co leczyć.
Zgadzam się z @burczuś zeby zamieszczac tu wiecej wyników relacji z wizyt, tego co mówia lekarze jakie leki sa dokladnie brane przed ciaza i w trakcie bo nawet na forum ciaze zakonczone sukcesem jest to tak enigmatycznie opisane
@Ilis91 super ze dzidzia rosnie i oby tak dalej! Brata i bratowa omijac ile sie da bo co zrobić
@matulkaa cudownie że królewna taka duża
@marshia co u Ciebie?
@magda1208 ja tez bym chetnie poszła na taki kurs ale mój M kompletnie niezainteresowany póki co

reklama
@iveo @burczuś Popieram dziewczyny. Tez uważam, że wątek o ciążach zakończonych sukcesem jest dosyc pobieznie rozpisywany. Wiele razy czytalam i mialam mnostwo pytan ale nie bylo sensu pisac do dziewczyn bo i tak nikt nie odpisywal... Zazwyczaj te ktorym sie udalo dawno zapomnialy o forum.
Jezeli chodzi o watki prywatne mnie tez to osobiscie srednio odpowiada. Rozumiem, ze kazdy ma problemy i chce sie wyzalic ale to chyba nie zawsze pasuje do naszego tematu..
Uwazam, ze udane ciaze daja kazdej z nas kopa motywacyjnego ale dziewczyny nie obrazcie sie tutaj wchodza dziewczyny, ktore np. swiezo co poronily.
Co do informacji o lekarzach i badaniach mnie wlasnie dlatego to forum zaciekawilo bo bylo tu mnostwo wiedzy. Teraz chyba ten cel jakos siadl..

@pixi.nova kochana nie ogarnełam Cię na fb ja to cienka jestem w ten profil :D Ale myślałam dzisiaj o Tobie od rana. Bo jem ten czwarty dzień świeże mleczko i jestem bardziej niż pewna że ono ma duży wpływ na progesteron O wysypalo mi cały dekolt i plecy... i mój znajomy mi powiedział że to od tego. A że moje prywatne hormony są spoko to teraz mam już wysokie bardzo. Wiec pomyslalam że moze Ty ostatnio mialas dluzsza druga faze jednak przez to.

@Auri_a Miło mi to słyszec, ze o mnie pamietasz ;) Mi sie tez wydaje, ze mi progesteron mocno skoczyl albo tez inne hormony bo bylam bardzo pobudzona- znaczy sie nerwowa :D Taka totalnie na skraju roznych emocji jak w ciazy prawie.. Ale np. nie mialam bolu piersi jak przed okresem - a dokladnie to ma niwelowac mleczko. Takze ja tak jak ty jestem pewna, ze ono bardzo dobrze dziala.
A ty kochana jak stosujesz to mleczko jednak raz dziennie? Mi niestety sie konczy juz pierwsze pudelko, zjadlam juz 100 g! Bardzo trudno je w tym okresie roku kupic. Czekam na nowa dostawe a tymczasem jem raz dziennie zeby mi wystarczylo.
Mam nadzieje, ze to mleczko jakos pomoze na te nasze jajka :D:p

@anett96 jeżeli szpital wyda Ci akt urodzenia martwego dziecka z wpisaną płcią to rejestrujesz dziecko USC .Należy Ci się wtedy skrócony urlop macierzyński . Nie wiem jak to się przedstawia finansowo jeżeli nie jest się zatrudnionym .

@burczuś popieram choc czuje ze wlasnie mowisz mi sio , ale w sumie bede czytac zeby kciuki za Was trzymac @marshia za @bertha ktora obiecala samoboja no i prosze jaka slowna niunka heh, @Auri_a ktora mimo malego ciala ma ogromne serce, cala reszte dziewczyn ktora w jakims stopniu jest mi bliska @mala_czarna @magda1208 Ja nie znam sie na leczeniu nie musialam sie znac, nie musialam zglebiac wiedzy chcialam Wam wszystkim bardzo, bardzo podziekowac. @susana i @nafoczka przede wszystkim vium ciumki.

@burczuś popieram choc czuje ze wlasnie mowisz mi sio , ale w sumie bede czytac zeby kciuki za Was trzymac @marshia za @bertha ktora obiecala samoboja no i prosze jaka slowna niunka heh, @Auri_a ktora mimo malego ciala ma ogromne serce, cala reszte dziewczyn ktora w jakims stopniu jest mi bliska @mala_czarna @magda1208 Ja nie znam sie na leczeniu nie musialam sie znac, nie musialam zglebiac wiedzy chcialam Wam wszystkim bardzo, bardzo podziekowac. @susana i @nafoczka przede wszystkim vium ciumki.

[emoji173]️
Ale ty nie masz znikać! Potrzebujemy żywych dowodów sukcesu!! :)

reklama
@iveo ja podejrzewam , że u mnie jest jakaś głupota , której jeszcze nie znalazłam... może akurat komórki jajowe trzeba wzmocnić albo coś , lekarz mówił , że dla mnie lametta by była super a clo mi pogorszyło sprawę ... no nic zobaczymy czas pokaże ... będziemy działać do skutku . Ja się tam cieszę z wyników , bo nie potrzebne mi szczepienia czy wlewy na razie a tego się bałam bo bym miała dylemat co brać i czy zadziała , jak wiesz nie zawsze tp jest gwarancją na sukces każdy organizm inaczej reaguje . A u kogo Ty sie leczysz ?

Do góry