reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny pomóżcie proszę czy aby zdiagnozować zespół antyfosfolipidowy to wystarczy zbadac antykoagulant tocznia i przeciwciała p/c kardiolipinie ??

Edit: znalazłam to. Czyli jeśli mam zrobiony antykoagulant i przeciwciała kardiolipinie to teraz robię pozostałe ze zdjęcia tak?

Załączniki

• 3995DB2C-06DE-407D-BADE-B7BCEE0EF658.png
    3995DB2C-06DE-407D-BADE-B7BCEE0EF658.png
    51,9 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
reklama
@Destino z położną środowiskową jest znikomy kontakt i tu bym się tak nie skupiała raczej moją uwagę przyciągał dobry pediatra.
Kochana co do wyspania :) mhhh nie spaliśmy w dzień ale za to mała dziś wykąpała się tzn my ją :p zjadła i zasneła o 19 trochę jesteśmy zdziwieni no ale śpi pewnie też zmęczona biedna.

@bea25ta ja też nie pojadłam w wigilię normalnie post. No ale co zrobić ryba była dobra :) jak malutka daj zdjęcie już niedługo miesiąc a moja 3 stycznia 2 skończy.

@Funia90 odpoczywaj pamiętaj, że niunia najważniejsza rodzina zdąży się jeszcze najeść. Na kiedy masz termin? A ty @Destino?

@burczuś jak u Ciebie sytuacja? Jesteś bardzo spokojna ściskam

@kas90 kochana jak u Ciebie Asia, mąż relacje?

@agatush jak Misia?

@matulkaa @Maciejka78 jak wy się czujecie?

@mała79 a u Was dziewczęta jak sytuacja kiedy drożność @mickey* a ty kiedy?

Dziewczyny pozdrawiam Was wszystkie staraczki ,diagnozujące i brzuchatki

Ostatnia edycja:
@magda1208 kurs zrob to dobra droga na powiekszenie rodziny choc ja wierze ze bedzie Ci/Wam dane miec dzieci i adopcyjne i swoje choc nie wiem w jakiej kolejnosci. Jesli moge ci podpowiedziec to tyle co wiem o adopcji nie przyznawaj sie ze myslisz o ivf bo oni chca miecpeqnosc ze zakonczylas leczenie i daj im te pewnosc a swoje rob dalej wiem ze troche to trwa czytam bloga 9dziewczynie ktora walcxyla o dziecko z ivf a teraz czeka na dziecko adopcyjne.

@Porzeczka1234 dajesz malej do picia przegotowanej wody?? U mojego syna to lepiej dzialalo niz koperek na bole brzuszka.

@bea25ta nie daję myślisz ,że powinnam ? Jak tak to jak podawać tzn kiedy przed jedzeniem czy jak już o tym myślałam wczoraj tylko nie wiem jak się za to zabrać

@Destino to zamkniesz psa w drugim pokoju . Jedni lubią zwierzęta drudzy nie ale nie sądzę abyś miała kłopoty tylko dla tego , że pies nie jest przyjazny dla obcych. Oj już 19 styczeń tak mało zostało a ciągle mowiłaś że mały chce wyjść wcześniej a on siedzi rośnie grzecznie do terminu super.

Porzeczka jakie pytanie heh.Nie wiem heh nie skupialam sie nad tym kiedy podawalam wode po prostu bolal go brzuch to dawalam mu sie troszke wody przegotowanej napic i albo pil bo mu sie chcialo albo nie aaa a kladziesz mala na kolanach przelozona ze glowa i raczki jej wisza i oklepujesz dupke?? Dzieci przewaznie to lubia i masuje sie brzusio przy tym, Malutkiej tez robie brzuszek do brzuszka jak kangurowanie i tez pupe oklepuje moglaby tak jak malpka wisiec na mnie caly dzien a bąki tylko wyfruwaja i lataja pod sufitem.

@marshia , anetka z nowym nickiem ktorego nie pamietam jak tam gole ?? Wiem ze meczyku nie bylo tylko mma ale moze powalilyscie swoich facetow?! Moj facet spi w salonie pytam kiedy wroci do sypialni a ten ze jak bedzie po co! To mowie to do lutego poczekasz choc juz przerabiam nogami mimo ze wiem ze doznania beda nie takie jak oczekiwania

reklama
Do góry