reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Liluli przykro mi slyszec takie slowa. A jednak rozumiem, bo przez ostatnie 2 lata tez mialam takie chwile. I tez wyprowadzalam sie ze 2 razy od m. Teraz nie pracuje, wiec jest dobrze. Zobaczymy jak bedzie jak wroci do pracy.
Czasem rozmowa dziala, czasem nie. Jednak sama wiesz, ze zaczyna sie od malego kalibru i go zwieksza. Mam nadzieje, ze wasze relacje sie znacznie poprawia, a tesciowa przestanie sie wtracac. Zawsze mozesz jej wprost powiedziec, ze albo zostawi was w spokoju, albo ty odchodzisz. Moze to zadziala? Tak mi przykro, ze przez tak trudne chwile przechodzisz.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Liluli tez mi bardzo przykro, tak pragne dziecka i rodziny a z moim m wcale nie dogaduje sie perfekcyjnie, wiem ze ludzie czasem sie gubia. Nie wiem jak naprawic takie rzeczyjsama pewnie nie skorzystalabym z terapii wiec nie bede zalec jej wam, jest bobo to nie ma tak czasu na wyjazdy, wspolne chwile. Ale warto rozmawiac i sobie wiele wyjasniac mam nadzieje ze wam sie uda :*

@Liluli bardzo to smutne... chcialoby sie by bylo dobrze. Nawet nie wiem co powiedziec wiec zamilkne. Tule ciebie do serducha [emoji178][emoji22]

Wydaje mi się, ze kwestia twardej kupki. Bo ona bardzo chce codziennie ją zrobic tylko nie moze wypchnąc mimo stękania itd. Ale byc moze jelitka tez sie rozleniwily i przez to kupki robią się twarde. Moze to lactulosum pomoze.
A w te dni co nie ma kupki nie stęka ci Michalinka @agatush?
Kasiu nie nie męczy się w pozostałe dni :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu nie nie męczy się w pozostałe dni :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez juz lactulosum zaczęlo dzialac :)
@nafoczka, jak dlugo to brac? Jak odstawic potem, zeby sama sobie radzila? Za to okropnie ją meczą gazy...

@Liluli, przykro mi. W ogole to nie da się jakos odsunac tesciowej? Nie rozumiem co takim zachowaniem teściowe chcą osiagnąć @Ilis91 prawda jest taka, ze malutkie dziecko raczej jest próbą dla związku niż cementem. Ja to sie czasem dziwie, że M ze mną wytrzymuje i ma tyle cietpliwosci. Straszny choleryk ze mnie, a te ciagle stresy i niewyspanie robią czasem ze mnie potworka. Chociaz tyle ze widze swoją winę i potrafię się uderzyć w piersi przed M

@kas90 a co to ten lactulosum? Ja się już nie oriętuję to to samo Simeticon?
Dziewczyny mam pytanie jak mam podawać sab simplex tzn przerywać jak jest lepiej czy brać cały czas i jak długo można ciągiem brać tzn 2?3? Miesiąca życia?
Dziękujemy za informacje

Jeśli chodzi o związki matki, teściowe to niestety @Liluli znam to z doświadczenie ale mąż mimo że kocha swoją mamę to chyba jednak bardziej jego serce jest przy nas i to z czym moja teściowa nie potrafi się pogodzić ale fakt ja już nie walczę walkę chyba ostatecznie wygrałam. Ściskam Cię i bardzo Ci współczuję
@Ilis91 popieram @kas90 dziecko to próba nie cement dla związku

reklama
@Porzeczka1234 sab simplex bierze sie ciagiem. Po jakims czasie probujesz zmniejszyc dawke i patrzysz jak dziecko reaguje. Jak sobie radzi to dawke zmniejszasz. Jak sie zwija dajesz dalej i znowu za jakis czas sprawdzasz. Moj siostrzeniec bral 3 miesiace, a siostra po miesiacu sprawdzala, potem nieco czesciej
A laktulosa to sytop na rozmiekczenie stolca dzieki czemu latwiej zrobic kupke. Juz testowalam na kocie jak go zakorkowalo

Do góry