reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś moim zdaniem progesteron ok. No i dupek nie wychodzi w badaniu, wiec masz więcej [emoji41]
@dżoasia rozumiem cię całkowicie. Dr zachowała się mega nie profesjonalnie. Swoją drogą to mega kosztowne leczenie [emoji15]
@roxie123 ja też u fryzjera [emoji85]

Miłego weekendu wszystkim [emoji4]

reklama
@burczus jest wystarczajaczy, wczesniej zle napisalam. Bierzesz dupka, a on w badaniu nie wychodzi. Jesr dobrze. Zaczynasz podobnymi wartosciami co ja

@bea25ta sliczna Milenka. Oczy nie mozna oderwac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@burczuś ja na początku miałam 45 spadł do 25 swirowalam można poczytać moje posty ale później podskoczyl do 28 i przestałam badac a też brałam duże dawki dupka teraz nadal biorę 2x2 ale w poniedziałek jadę do maliny i pewnie będzie kazał zmniejszyc

Pytanie do babeczek, które brały ovitrelle/ pregnyl jak długo czułyście ciągnięcie w podbrzuszu? U mnie 5dni po i nadal je czuję:/ a wczoraj strasznie bolał mnie jajnik.

Becia jakla mni typowe moje obwy z ciazy ale wiesz organizm organizmowi nie rowny.

@Destino pewnie ze oczu nie mozna oderwac bo trzeba sie wpatrzec zeby cos zauwazyc :p

Ktora ma dzis wiecej cierpliwosci niz ja?? Zapraszam do smazenia nalesnikow juz 4 popsulam buuu. Boziulku z tydzien swieta ja n wiem jak to ogarne jak dwudaniowego obiadu nie daje rady zrobic

Becia jakla mni typowe moje obwy z ciazy ale wiesz organizm organizmowi nie rowny.

@Destino pewnie ze oczu nie mozna oderwac bo trzeba sie wpatrzec zeby cos zauwazyc :p

Ktora ma dzis wiecej cierpliwosci niz ja?? Zapraszam do smazenia nalesnikow juz 4 popsulam buuu

To ja przyjdę smażyć!:D pomiędzy sprzątaniem na święta a ślubem koleżanki;) będę płakać jak bóbr;)
A z czym dobrym robisz te naleśniki?:)

reklama
Do góry