reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81, no Lewy widac ze ostro kasuje. Ja sie wstrzymuje z jakakolwiek decyzja o kolejny transfer dopoki nie spotkam sie z Pasnikiem i zrobie badania co potrzebne. Ja mam mrozaki w Invicta, nie wiem czy tam zostane czy jednak skusze sie na Lewego. Przeniesienie mrozakow to kolejny koszt, a jak bede wiedziala co i jak po zaplodnieniu to moze z terazniejszym lekarzem sie uda bo w sumie kazdy transfer mi sie przyjal. Ja to musze bardziej ustalic co dalej robic po transferze z lekarzem w Szwajcarii.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego staram sie nie nakręcać @marzycielka81 do tego stymulacja CLO i za dużo mogę sobie wmówić.
W pon miałam pęcherzyk prawie 22mm podalam w ten sam dzień ovitrelle a w czwartek popołudniu wzięłam accofil.
Mam brać @marshia co 3dni czyli następny jutro :(
Z takich ubocznych skutków to:
Wysypalo mnie na twarzy (pewnie po dupku) no i jestem mega senna (cały czas) ale ja tak mam po accofilu właśnie.
Ech.. Czekamy!

No właśnie dlatego staram sie nie nakręcać @marzycielka81 do tego stymulacja CLO i za dużo mogę sobie wmówić.
W pon miałam pęcherzyk prawie 22mm podalam w ten sam dzień ovitrelle a w czwartek popołudniu wzięłam accofil.
Mam brać @marshia co 3dni czyli następny jutro :(
Z takich ubocznych skutków to:
Wysypalo mnie na twarzy (pewnie po dupku) no i jestem mega senna (cały czas) ale ja tak mam po accofilu właśnie.
Ech.. Czekamy!
Becia i ogólnie dziewczyny jak bierzecie dupka czy inny progesteron to trzeba dużo pić, bo on zagęszcza krew. Może Becia ty dlatego tez senna jesteś? Prawidłowo powinno się pić 30ml/kg masy ciała a w ciąży i przy braniu progesteronu więcej. Ja tak do 3l dziennie dobijam :D

Dziewczyny a ktoras miala kontkat z gin Markiem Litmanowiczem z wawy? Na razie was czytam i po cichu robie plany na przyszlosc w razie "W" bo tak to zostaje przy staraniach i clexane po pozytywie ale na razie staranka no i pewnie wizyta na 5 dni w szpitalu bo moja nowa reumatolog chcialaby mnie pobadac wzdluz i wszerz w jednym labie to bede miec wiecej wynikow i wiedzy o moim stanie zdrowia .chyba:)pozdrawiam was wszystkie:)

@dżoasia ja też mam opinie kilku lekarzy o pozytywnym wpływie imunoglobuliny stosuje się je np w chorobie Crona która ma mój brat więc mam ja obczajana po całości.
Aha Czyli przymusowy urlop to będę celować z testem w piątek to wtedy od razu sobota i niedziela wolna :D bo ja nie chce mówić w pracy że znowu starania start :D

@funia ♡♡♡

@Ilis91 Jak Twoje samopoczucie gwiazdeczko ☆☆ ? Miałaś dzisiaj jakieś lepsze wizyty od tych z tygodnia ?

@dżoasia ja też mam opinie kilku lekarzy o pozytywnym wpływie imunoglobuliny stosuje się je np w chorobie Crona która ma mój brat więc mam ja obczajana po całości.
Aha Czyli przymusowy urlop to będę celować z testem w piątek to wtedy od razu sobota i niedziela wolna :D bo ja nie chce mówić w pracy że znowu starania start :D
A jak ty się z nią umówiłaś? Jak zrobisz test to masz dzwonić i się umawiać na wlewy? Bo nie wiem czy Ci powiedziała, ale czasem trzeba im kilka dni, żeby zamówili preparat i żeby on zdążył tam do nich dotrzeć no i wlew musi być pod kontrolą jakiegoś lekarza, tzn mi tam lekarz nawet dzień dobry nie powiedział, ale musiał jakiś być obecny wtedy w ośrodku, w razie W :)

reklama
Do góry