reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81, no Lewy widac ze ostro kasuje. Ja sie wstrzymuje z jakakolwiek decyzja o kolejny transfer dopoki nie spotkam sie z Pasnikiem i zrobie badania co potrzebne. Ja mam mrozaki w Invicta, nie wiem czy tam zostane czy jednak skusze sie na Lewego. Przeniesienie mrozakow to kolejny koszt, a jak bede wiedziala co i jak po zaplodnieniu to moze z terazniejszym lekarzem sie uda bo w sumie kazdy transfer mi sie przyjal. Ja to musze bardziej ustalic co dalej robic po transferze z lekarzem w Szwajcarii.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego staram sie nie nakręcać @marzycielka81 do tego stymulacja CLO i za dużo mogę sobie wmówić.
W pon miałam pęcherzyk prawie 22mm podalam w ten sam dzień ovitrelle a w czwartek popołudniu wzięłam accofil.
Mam brać @marshia co 3dni czyli następny jutro :(
Z takich ubocznych skutków to:
Wysypalo mnie na twarzy (pewnie po dupku) no i jestem mega senna (cały czas) ale ja tak mam po accofilu właśnie.
Ech.. Czekamy!

No właśnie dlatego staram sie nie nakręcać @marzycielka81 do tego stymulacja CLO i za dużo mogę sobie wmówić.
W pon miałam pęcherzyk prawie 22mm podalam w ten sam dzień ovitrelle a w czwartek popołudniu wzięłam accofil.
Mam brać @marshia co 3dni czyli następny jutro :(
Z takich ubocznych skutków to:
Wysypalo mnie na twarzy (pewnie po dupku) no i jestem mega senna (cały czas) ale ja tak mam po accofilu właśnie.
Ech.. Czekamy!
Becia i ogólnie dziewczyny jak bierzecie dupka czy inny progesteron to trzeba dużo pić, bo on zagęszcza krew. Może Becia ty dlatego tez senna jesteś? Prawidłowo powinno się pić 30ml/kg masy ciała a w ciąży i przy braniu progesteronu więcej. Ja tak do 3l dziennie dobijam :D

Dziewczyny a ktoras miala kontkat z gin Markiem Litmanowiczem z wawy? Na razie was czytam i po cichu robie plany na przyszlosc w razie "W" bo tak to zostaje przy staraniach i clexane po pozytywie ale na razie staranka no i pewnie wizyta na 5 dni w szpitalu bo moja nowa reumatolog chcialaby mnie pobadac wzdluz i wszerz w jednym labie to bede miec wiecej wynikow i wiedzy o moim stanie zdrowia .chyba:)pozdrawiam was wszystkie:)

@dżoasia ja też mam opinie kilku lekarzy o pozytywnym wpływie imunoglobuliny stosuje się je np w chorobie Crona która ma mój brat więc mam ja obczajana po całości.
Aha Czyli przymusowy urlop to będę celować z testem w piątek to wtedy od razu sobota i niedziela wolna :D bo ja nie chce mówić w pracy że znowu starania start :D

@funia ♡♡♡

@Ilis91 Jak Twoje samopoczucie gwiazdeczko ☆☆ ? Miałaś dzisiaj jakieś lepsze wizyty od tych z tygodnia ?

@dżoasia ja też mam opinie kilku lekarzy o pozytywnym wpływie imunoglobuliny stosuje się je np w chorobie Crona która ma mój brat więc mam ja obczajana po całości.
Aha Czyli przymusowy urlop to będę celować z testem w piątek to wtedy od razu sobota i niedziela wolna :D bo ja nie chce mówić w pracy że znowu starania start :D
A jak ty się z nią umówiłaś? Jak zrobisz test to masz dzwonić i się umawiać na wlewy? Bo nie wiem czy Ci powiedziała, ale czasem trzeba im kilka dni, żeby zamówili preparat i żeby on zdążył tam do nich dotrzeć no i wlew musi być pod kontrolą jakiegoś lekarza, tzn mi tam lekarz nawet dzień dobry nie powiedział, ale musiał jakiś być obecny wtedy w ośrodku, w razie W :)

reklama
Do góry