reklama
Tez sie nie znam. Ja miala ok 19 w 8dpoDzien dobry. Progesteron w 30 dc przy becie dodatniej- 21.21. Dobry? Na tym sie nie znam:/
roxie123
Fanka BB :)
Witam się ;* nie mam szans nadrobić dopiero po weekendzie usiądę na spokojnie...
Obecnie jestem u fryzjera poszłam się ogarnąć bo po tych stresach i wgl się zaniedbalam troszkę w tyg paznokcie mi koleżanka zrobi .
Jutro mamy gości więc dziś zakupy gotowanie sprzątanie .
Mam nadzieje ze u Was dobrze wszystko ;* buziaki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obecnie jestem u fryzjera poszłam się ogarnąć bo po tych stresach i wgl się zaniedbalam troszkę w tyg paznokcie mi koleżanka zrobi .
Jutro mamy gości więc dziś zakupy gotowanie sprzątanie .
Mam nadzieje ze u Was dobrze wszystko ;* buziaki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@burczuś bierzesz proga? Czy wam lekarze każą badać progesteron bo ja nigdy niebadałam a wy tu wszystkie.
@bea25ta no cudo taka maleńka śliczna.
Nasza to juz klocek
@mała79 skarbie ja powiem tak Malina jest taki, że to on decyduje co ile leków będziesz brała do kiedy itd także mnie to cieszyło , że nie muszę się głowić i zastanawia i sama decydować. Ja dokonałam pewnych modyfikacji ale tylko z encortonem przedłużyłam branie o 3 tygodnie ale dawka 5 mg ze strachu.
@magda1208 @marshia ❤
@bea25ta no cudo taka maleńka śliczna.
Nasza to juz klocek
@mała79 skarbie ja powiem tak Malina jest taki, że to on decyduje co ile leków będziesz brała do kiedy itd także mnie to cieszyło , że nie muszę się głowić i zastanawia i sama decydować. Ja dokonałam pewnych modyfikacji ale tylko z encortonem przedłużyłam branie o 3 tygodnie ale dawka 5 mg ze strachu.
@magda1208 @marshia ❤
reklama
dżoasia
Wiecie co,ja pewnie tak czy srak wyladuje na tych wlewach, bo czlowiek chce jak najleppiej, tylko wkurzyla mnie baba tym, ze jak tylko spojrzala na wynik CBA to od razu zaczela sie dziwic po co mi Pasnik takie badania zlecil. Tu jest moj najwiekszy wqrw, bo jesli wzielaby ten wynik i powiedziala: to jest zle, to do doopy, moze uda sie uto uratowac wlewem, ale nie obiecuje, to wygladaloby to inaczej, bardziej profesjonalnie, chyba sie z tym zgodzicie. A jesli wg niej badania sa ok to gdzie w tym logika, zeby mowic, ze gin mi je slusznie zlecil, co najwyzej prewencyjnie, tego slowa moglaby uzyc.@dzoasia nie wiem czy znajdziesz lekarza, ktory ci powie, ze z takimi wynikami to trzeba to czy to. Kazdy z nich zajmuje sie jakims elementem leczenia. Czesto jest tak, ze czytajac forum dochodzi sie do wniosku, ze moja droga jest zelazny, szczepienia lub wlewy lub cokolwiek innego, a potem szuka sie lekarza, bo ktos recepty musi pisac. Ja mam ciaze naturalna, a badania i leki to srednio 1000 miesiecznie. Srednio, bo nie chce podliczac ile naprawde. Przy in vitro to zawsze koszta. Jak rozmawialam z Sydorem o sterydzie, to jego zdaniem skutecznosc tez wzrasta zaledwie o 8 %. I teraz zalezy od punktu siedzenia. Dla niego to zaledwie 8% Dla mnie az 8%. Pytanie tylko czy sie w nich znajdziesz. A na to pytanie niestety nikt ci nie odpowie, stad zalecenie jak sie pacjentka zdecyduje. Ono jest dobre i przynajmniej nie masz tu naciagania na kase. Mogla napisac wlewy zalecane, poszlabys, wydala pieniadze i niekoniecznie widziala wynik. Kobieta powiedziala, ze moga ci pomoc. Jak dla mnie nienajgorzej. Tak jak @Auri_a pisze, wszystko zalezy czego szukasz. Szkoda twojego wzburzenia, choc sama na wielu je przerabialam. Tylko ja chcialam zaledwie zelazny i z tym juz mialam problem. Slonce przespij, przetraw to, co uslyszalas, zrob moze jeszcze konsultacje z Sacha odnosnie szczepien, albo z Malina czy Pasnikiem i wtedy moze sie rozjasni. Obys jak najszybciej znalazla swoja droge do macierzynstwa z rozowym babelkiem.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: