reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś moim zdaniem progesteron ok. No i dupek nie wychodzi w badaniu, wiec masz więcej [emoji41]
@dżoasia rozumiem cię całkowicie. Dr zachowała się mega nie profesjonalnie. Swoją drogą to mega kosztowne leczenie [emoji15]
@roxie123 ja też u fryzjera [emoji85]

Miłego weekendu wszystkim [emoji4]

reklama
@burczus jest wystarczajaczy, wczesniej zle napisalam. Bierzesz dupka, a on w badaniu nie wychodzi. Jesr dobrze. Zaczynasz podobnymi wartosciami co ja

@bea25ta sliczna Milenka. Oczy nie mozna oderwac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@burczuś ja na początku miałam 45 spadł do 25 swirowalam można poczytać moje posty ale później podskoczyl do 28 i przestałam badac a też brałam duże dawki dupka teraz nadal biorę 2x2 ale w poniedziałek jadę do maliny i pewnie będzie kazał zmniejszyc

Pytanie do babeczek, które brały ovitrelle/ pregnyl jak długo czułyście ciągnięcie w podbrzuszu? U mnie 5dni po i nadal je czuję:/ a wczoraj strasznie bolał mnie jajnik.

Becia jakla mni typowe moje obwy z ciazy ale wiesz organizm organizmowi nie rowny.

@Destino pewnie ze oczu nie mozna oderwac bo trzeba sie wpatrzec zeby cos zauwazyc :p

Ktora ma dzis wiecej cierpliwosci niz ja?? Zapraszam do smazenia nalesnikow juz 4 popsulam buuu. Boziulku z tydzien swieta ja n wiem jak to ogarne jak dwudaniowego obiadu nie daje rady zrobic

Becia jakla mni typowe moje obwy z ciazy ale wiesz organizm organizmowi nie rowny.

@Destino pewnie ze oczu nie mozna oderwac bo trzeba sie wpatrzec zeby cos zauwazyc :p

Ktora ma dzis wiecej cierpliwosci niz ja?? Zapraszam do smazenia nalesnikow juz 4 popsulam buuu

To ja przyjdę smażyć!:D pomiędzy sprzątaniem na święta a ślubem koleżanki;) będę płakać jak bóbr;)
A z czym dobrym robisz te naleśniki?:)

reklama
Do góry