reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 badAnia zlecił Ci dr P czy sugerujesz się tymi o których pisały dziewczyny? ;*

Dziewczynki, jutro ide na badania. Co zrobić ? Zespół antyfosfolipidowy bo tego nie miałam, co jeszcze tak po poronieniu? Napiszcie mi proszę ;*

reklama
@smerfik88 to moja 7 ciąża, w tym z jednej, pierwszej mamy córkę.d kolejne 5 między 2013 a 2016 to poronienia z różnych przyczyn. Biorę takie leki,jaki mam w stopce. Kurcze teraz mi się przypomniało,ze miałam wrzucić rozpiskę co kiedy zaczęłam brać. z domu to zrobię.

@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki :) przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę :)
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc :o Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek
Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam :p). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?

@bertha nie zaczynam nowej. Jestem po 4 stymulacjach i wg dr mamy bardzo małe szanse by się udało... poza immuno są jeszcze kiepskie wyniki u M - czego nie widać w bardzo ładnych blastkach. Zafundowałam sobie już niezły pakiet hormonów przy tylu stymulacjach a wiadomo jak to bardzo „zdrowe” jest. Także tym razem próbujemy AZ. Wiadomo, że i to nie jest pewnikiem, ale walczymy jednak dalej.
@mickey* najlepiej bezbolesną :p Moje zdanie już znasz. Żadne sono tylko z rtg.
Rozumiem. kurcze, przy pieknych blastkach i tak mowia ze bardzo male szanse ?.... ech.. jak tu wygrac z natura, czy tez ją zrozumieć...
a gdzie AZ bedziecie robic, w ktorej klinice?

@Ilis91 mnie Malina też mówił , że jak krwawienie to acard odstawić ale jak twoja dr mówi , że nie sama musisz podjąć decyzję . Czyli masz krwiaka jaki duży? Ja Miałam większy niż dzidziuś ! Spokojnie będzie dobrze kochana ściskam Cię

@Destino ufff 35 tydzień super

@roxie123 wyśpie się to ja za pół roku jal dobrze pójdzie :)

@Ilis91 lez jak najwiecej. Jak mozesz, to nawet do ubikacji nie chodz. Prolutex to progesteron. Dobrze, ze bedziesz miala. Zanim sie ewakuluje krwiak musi przestac plynac krew. W tym pomaga odstawienie acardu. Potem mozna do niego wrocic. Nic ci nie bede radzic. Rob tak jak czujesz w srodku. To najlepsze dzialanie. Jak dam rade, to podejde pozniej do ciebie na oddzial. Nie mysl o bolu. Gadaj sobie z kropkiem. To pomaga sie odprezyc. Moze wywola troche lez, nieszkodzi. Staraj sie myslec pozytywnie. Mnie po badaniu ciagle bolal brzuch i plamilam i skurcze wracaly. Dlatego moja gin jak tylko mogla oszczedzala mi badan.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha piękne blastki nie gwarantują sukcesu. To jest tylko ocena embriologa. Przy blastce 4AA czy 5AA czy innej, może wyjść i puste jajo i biochemiczna, albo zarodek się nie zagnieździ... niestety to loteria. Ja już próbowałam na kilkunastu swoich zarodkach i marne statystki. Będziemy próbować w GynCentrum w Katowicach. Może inny materiał genetyczny da radę [emoji41]

Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam :p). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?

Śmiałam się przedwczoraj z @pixi.nova , ze nie mam czasu się w nos podrapać, a co dopiero myśleć o sexach :D Ale jak m coś zadziała, to nie będę się opierać :p Chociaż już teraz jak myślę, ze mogłoby coś się z tego wykluć, to się boję :oo:
A LCT jednak dziś nue będzie. Mize jutro, a może w piątek dopiero. "Gupie"
Synevo :realmad:[/QUOTE]

reklama
Ilis, oczywiscie twoja decyzja, ale ja bym nie brala. ja juz stracilam ciaze wg mnie przez krwiaka wlasnie a bralam wtedy dawke 90mg (Acesan 30mg 3x dziennie) i za krwiaka winię wlasnie tą rozrzedzona krew i ze gin mi nie powiedzial ze mam leżeć.

Do góry