reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
No to oddzwonili. Maz zadzwonil do nich rano i powiedzial wprost, ze interesuje nas tylko Lewandowski. Koszt wizyty zbil mnie z nog... Pani powiedziala mi to co juz sama zdazylam zauwazyc, ze dr przyjmuje po nieudanej probie inf. Poniewaz nalegalismy to Lewandowski nas przyjmie. Wizyta 18.01
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@marzycielka81 i pieknie. Niech guru sie dwoi i troi i mysli co z wami zrobic, a nie idzie na latwizne. W jakims sensie to latwiejsze zobaczyc jak sie kogos prowadzilo, jakie leki byly dawki i efekty. A z wami musi zaczac od poczatku. Brawo !!!
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
uff, to dobrze ze sie udalo. no tak, wizyta kosztuje u niego sporo, ale to chyba wiedzialas wczesniej ze u niego tyle?No to oddzwonili. Maz zadzwonil do nich rano i powiedzial wprost, ze interesuje nas tylko Lewandowski. Koszt wizyty zbil mnie z nog... Pani powiedziala mi to co juz sama zdazylam zauwazyc, ze dr przyjmuje po nieudanej probie inf. Poniewaz nalegalismy to Lewandowski nas przyjmie. Wizyta 18.01
roxie123
@marzycielka81 no i super , czasami trzeba na upartego do nich ale jest wizyta i to się liczy ile taka przyjemnosc ?
Dziewczyny pomóżcie mi to jest adres tam na te badania ???
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie
ul. Wielicka 265, 30-663 Kraków
Bo szukam adresu nawet nie wiem gdzie tam trzeba iść , na oddział czy jest jakiś lab ? help
Dziewczyny pomóżcie mi to jest adres tam na te badania ???
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie
ul. Wielicka 265, 30-663 Kraków
Bo szukam adresu nawet nie wiem gdzie tam trzeba iść , na oddział czy jest jakiś lab ? help
edloteh
@marzycielka81 no i super! to teraz za dobry plan lekarza [emoji110]️[emoji110]️
bertha
400zł wizyta u Lewego. przynajmniej pierwsza. Za wizyte startowa juz do procedury placilismy chyba juz 250zł. Ale za transfer przez Lewego tez sie doplaca dodatkowo 400zł.@marzycielka81 no i super , czasami trzeba na upartego do nich ale jest wizyta i to się liczy ile taka przyjemnosc ?
marzycielka81
roxie123
@bertha to grubo ... ale jak ma pomóc to koszty są kosztami nie patrzy sie na nie chociaz można w długi wpaść jak my teraz xD badania nas pociągną z 2 tysiace na juz a opłat mamy teraz tyle , że masakra ale bez kasy nie ma leczenia niestety no takie życie z pod ziemi trzeba wyciągac
Pomozecie mi z tym adresem ? ;*
Pomozecie mi z tym adresem ? ;*
reklama
@roxi123 to szpital dzieciecy kolo tesko. Wchodzisz glownym wejsciem i skrecasz w lewo do dzialu uslug platnych i tam idziesz i psni pisze co chcesz. Potem idziesz do kasy i placisz, a potem tym samym korytarzem prosto a potem w lewo na dol po schodach do labolatorium. Sa strzalki i napisy, znajdziesz. Ale zagmatwalam [emoji13]
Podziel się: