reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No to oddzwonili. Maz zadzwonil do nich rano i powiedzial wprost, ze interesuje nas tylko Lewandowski. Koszt wizyty zbil mnie z nog... Pani powiedziala mi to co juz sama zdazylam zauwazyc, ze dr przyjmuje po nieudanej probie inf. Poniewaz nalegalismy to Lewandowski nas przyjmie. Wizyta 18.01

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 i pieknie. Niech guru sie dwoi i troi i mysli co z wami zrobic, a nie idzie na latwizne. W jakims sensie to latwiejsze zobaczyc jak sie kogos prowadzilo, jakie leki byly dawki i efekty. A z wami musi zaczac od poczatku. Brawo !!!

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to oddzwonili. Maz zadzwonil do nich rano i powiedzial wprost, ze interesuje nas tylko Lewandowski. Koszt wizyty zbil mnie z nog... Pani powiedziala mi to co juz sama zdazylam zauwazyc, ze dr przyjmuje po nieudanej probie inf. Poniewaz nalegalismy to Lewandowski nas przyjmie. Wizyta 18.01
uff, to dobrze ze sie udalo. no tak, wizyta kosztuje u niego sporo, ale to chyba wiedzialas wczesniej ze u niego tyle?

@marzycielka81 no i super , czasami trzeba na upartego do nich ale jest wizyta i to się liczy :) ile taka przyjemnosc ?

Dziewczyny pomóżcie mi to jest adres tam na te badania ???
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie
ul. Wielicka 265, 30-663 Kraków
Bo szukam adresu nawet nie wiem gdzie tam trzeba iść , na oddział czy jest jakiś lab ? help

@bertha to grubo ... ale jak ma pomóc to koszty są kosztami nie patrzy sie na nie chociaz można w długi wpaść jak my teraz xD badania nas pociągną z 2 tysiace na juz a opłat mamy teraz tyle , że masakra ale bez kasy nie ma leczenia niestety no takie życie z pod ziemi trzeba wyciągac

Pomozecie mi z tym adresem ? ;*

reklama
@roxi123 to szpital dzieciecy kolo tesko. Wchodzisz glownym wejsciem i skrecasz w lewo do dzialu uslug platnych i tam idziesz i psni pisze co chcesz. Potem idziesz do kasy i placisz, a potem tym samym korytarzem prosto a potem w lewo na dol po schodach do labolatorium. Sa strzalki i napisy, znajdziesz. Ale zagmatwalam [emoji13]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry