reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 kochanie wierzymy ze bedzie dobrze :* znam to uczucie ... na odreagowanie przyjdzie czas teraz staraj się zachowac spokój ;* jesteś w domu czy zostawili Cię w szpitalu ? Lez i odpoczywaj ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana jesteś w szpitalu i pod dobra opieka... Nic się nie martw.. Krwawienie jest mocne? Czy jest lepiej niż wczoraj? Trzymaj się i bądź dobrej myśli

@burczus super przyrost jest ok... Trzymam kciuki... Kiedy kolejna beta?

@Marzycielka81 rozumiem twoją frustracje... wystarczyło by, gdyby poinformowali, że dr zajęty teraz, albo że jeszcze nie wiedzą i odezwą się np za tydzień/dwa.
Ja ich omijam szerokim łukiem... po 4 nieudanych inviro [emoji87] ale wiem, że wielu osobom pomogli.
@mickey* gotowa na spotkanie z doktorkiem [emoji848] jeszcze tylko kilka dni [emoji51]
edloteh, a gdzie teraz bedziesz podchodzic, i kiedy startujesz procedure?

@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki :) przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę :)
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc :o Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek

@edloteh tak chce zrobić drozność,,, mam jedynie problem z podjęceim decyzji co do wyboru metody,
ale jednak zrezygnuje z laparo, i poprostu standardowo pojdę do dr P, może to jakoś przezyje:(
@Porzeczka1234 tak to już najwyższy czas zeby zajść... pytanie tylko czy jest mi to dane???
@Ilis91 wierz w maluszka, i leż, chyba ktoś wystawia Cię na cięzką próbę ? ale wiesz doskonale że tu na forum dziewczyny nie takie próby przechodziły
@burczuś przyrost jest jaki należy, jak książka pisze, teraz cierpliwości i trzeba czekać aż pojawi się zarodek. :-*
@nafoczka zdrówka dla chłopców, jak w pracy ?
@marshia czekamy na wynik, choć wiem ze będzie negatywny;)

@bertha nie zaczynam nowej. Jestem po 4 stymulacjach i wg dr mamy bardzo małe szanse by się udało... poza immuno są jeszcze kiepskie wyniki u M - czego nie widać w bardzo ładnych blastkach. Zafundowałam sobie już niezły pakiet hormonów przy tylu stymulacjach a wiadomo jak to bardzo „zdrowe” jest. Także tym razem próbujemy AZ. Wiadomo, że i to nie jest pewnikiem, ale walczymy jednak dalej.
@mickey* najlepiej bezbolesną :p Moje zdanie już znasz. Żadne sono tylko z rtg.

@nafoczka [emoji16][emoji3] a co ty myslisz, pewnie ze zazdroszcze chodakowskiej spotkania z toba [emoji6]

@pixi.nova to samo o poplynieciu mowil Sydor, dlatego on zaleca wpierw mala dawke heparyny i zwiekszenie po ok 6tc, albo zaczac brac od 5tc.
Odprez sie na nartach

@Ilis91 trzymamy kciuki za ciebie i malenstwo. Musisz sie uspokoic, bo strach indukuje skurcze macicy. Na pocieszenie historia mojej siostry. W 8tc odkleila jej sie kosmowka na 7 cm. Dzis Emilka ma prawie 11 lat. Ilis ja przy krwawieniu odstawilam acard, by krew mogla krzepnac. Heparyna zostala. I bralam najpierw cyklonamine, potem exacyl (to leki przeciwkrwotoczne). Moze pogadaj z ginem. Acard na pewno bym odstawila by ciaza nie poplynela. I powinni zwiekszyc progesteron.

@burczus cudowna beta. Ona naprawde jest dobra. Nie rob wiecej bety. Teraz czas na usg. No chyba ze lekarz ci zleci [emoji8]

@mokka25 jest jednorazowy antybiotyk chyba monural. Lekarz pierwszego kontaktu moze ci dac. Albo sok z zurawiny.

@roxi123 we czwartek zaczynam 9 miesiac ciazy. Nie wiem kiedy to zlecialo. A w piatek 35tc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś ja też bym nie poszła na kolejną betę bo ja po prostu mam ogromny stres przy tym... Jakie leki bierzesz? I która to ciąża? Kochana musi być dobrze. Wierzymy w małego bąbelka...

@Ilis91 ja bym zaufała i brała leki tak jak dr mówi... A co to ten prolutex... Brzuch boli pewnie od stresu....jestem cały czas z Tobą myślami....wierzę ogromnie w małego dzidziolka i całym sercem kibicuje....

Do góry