olaa90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam ). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek
Rozumiem. kurcze, przy pieknych blastkach i tak mowia ze bardzo male szanse ?.... ech.. jak tu wygrac z natura, czy tez ją zrozumieć...@bertha nie zaczynam nowej. Jestem po 4 stymulacjach i wg dr mamy bardzo małe szanse by się udało... poza immuno są jeszcze kiepskie wyniki u M - czego nie widać w bardzo ładnych blastkach. Zafundowałam sobie już niezły pakiet hormonów przy tylu stymulacjach a wiadomo jak to bardzo „zdrowe” jest. Także tym razem próbujemy AZ. Wiadomo, że i to nie jest pewnikiem, ale walczymy jednak dalej.
@mickey* najlepiej bezbolesną Moje zdanie już znasz. Żadne sono tylko z rtg.
Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam ). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?