reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 badAnia zlecił Ci dr P czy sugerujesz się tymi o których pisały dziewczyny? ;*

Dziewczynki, jutro ide na badania. Co zrobić ? Zespół antyfosfolipidowy bo tego nie miałam, co jeszcze tak po poronieniu? Napiszcie mi proszę ;*

reklama
@smerfik88 to moja 7 ciąża, w tym z jednej, pierwszej mamy córkę.d kolejne 5 między 2013 a 2016 to poronienia z różnych przyczyn. Biorę takie leki,jaki mam w stopce. Kurcze teraz mi się przypomniało,ze miałam wrzucić rozpiskę co kiedy zaczęłam brać. z domu to zrobię.

@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki :) przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę :)
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc :o Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek
Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam :p). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?

@bertha nie zaczynam nowej. Jestem po 4 stymulacjach i wg dr mamy bardzo małe szanse by się udało... poza immuno są jeszcze kiepskie wyniki u M - czego nie widać w bardzo ładnych blastkach. Zafundowałam sobie już niezły pakiet hormonów przy tylu stymulacjach a wiadomo jak to bardzo „zdrowe” jest. Także tym razem próbujemy AZ. Wiadomo, że i to nie jest pewnikiem, ale walczymy jednak dalej.
@mickey* najlepiej bezbolesną :p Moje zdanie już znasz. Żadne sono tylko z rtg.
Rozumiem. kurcze, przy pieknych blastkach i tak mowia ze bardzo male szanse ?.... ech.. jak tu wygrac z natura, czy tez ją zrozumieć...
a gdzie AZ bedziecie robic, w ktorej klinice?

@Ilis91 mnie Malina też mówił , że jak krwawienie to acard odstawić ale jak twoja dr mówi , że nie sama musisz podjąć decyzję . Czyli masz krwiaka jaki duży? Ja Miałam większy niż dzidziuś ! Spokojnie będzie dobrze kochana ściskam Cię

@Destino ufff 35 tydzień super

@roxie123 wyśpie się to ja za pół roku jal dobrze pójdzie :)

@Ilis91 lez jak najwiecej. Jak mozesz, to nawet do ubikacji nie chodz. Prolutex to progesteron. Dobrze, ze bedziesz miala. Zanim sie ewakuluje krwiak musi przestac plynac krew. W tym pomaga odstawienie acardu. Potem mozna do niego wrocic. Nic ci nie bede radzic. Rob tak jak czujesz w srodku. To najlepsze dzialanie. Jak dam rade, to podejde pozniej do ciebie na oddzial. Nie mysl o bolu. Gadaj sobie z kropkiem. To pomaga sie odprezyc. Moze wywola troche lez, nieszkodzi. Staraj sie myslec pozytywnie. Mnie po badaniu ciagle bolal brzuch i plamilam i skurcze wracaly. Dlatego moja gin jak tylko mogla oszczedzala mi badan.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha piękne blastki nie gwarantują sukcesu. To jest tylko ocena embriologa. Przy blastce 4AA czy 5AA czy innej, może wyjść i puste jajo i biochemiczna, albo zarodek się nie zagnieździ... niestety to loteria. Ja już próbowałam na kilkunastu swoich zarodkach i marne statystki. Będziemy próbować w GynCentrum w Katowicach. Może inny materiał genetyczny da radę [emoji41]

Ktorykolwiek dzien cyklu, najwazniejsze ze sa 2 pecheryzki ladne i w okolicach piatku bedziesz miala owu (juz to sobie wszystko przeliczylam :p). takze najwazniesjze pytanie - bedą bobosexy?

Śmiałam się przedwczoraj z @pixi.nova , ze nie mam czasu się w nos podrapać, a co dopiero myśleć o sexach :D Ale jak m coś zadziała, to nie będę się opierać :p Chociaż już teraz jak myślę, ze mogłoby coś się z tego wykluć, to się boję :oo:
A LCT jednak dziś nue będzie. Mize jutro, a może w piątek dopiero. "Gupie"
Synevo :realmad:[/QUOTE]

reklama
Ilis, oczywiscie twoja decyzja, ale ja bym nie brala. ja juz stracilam ciaze wg mnie przez krwiaka wlasnie a bralam wtedy dawke 90mg (Acesan 30mg 3x dziennie) i za krwiaka winię wlasnie tą rozrzedzona krew i ze gin mi nie powiedzial ze mam leżeć.

Do góry