reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 kochanie wierzymy ze bedzie dobrze :* znam to uczucie ... na odreagowanie przyjdzie czas teraz staraj się zachowac spokój ;* jesteś w domu czy zostawili Cię w szpitalu ? Lez i odpoczywaj ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 kochana jesteś w szpitalu i pod dobra opieka... Nic się nie martw.. Krwawienie jest mocne? Czy jest lepiej niż wczoraj? Trzymaj się i bądź dobrej myśli

@burczus super przyrost jest ok... Trzymam kciuki... Kiedy kolejna beta?

@Marzycielka81 rozumiem twoją frustracje... wystarczyło by, gdyby poinformowali, że dr zajęty teraz, albo że jeszcze nie wiedzą i odezwą się np za tydzień/dwa.
Ja ich omijam szerokim łukiem... po 4 nieudanych inviro [emoji87] ale wiem, że wielu osobom pomogli.
@mickey* gotowa na spotkanie z doktorkiem [emoji848] jeszcze tylko kilka dni [emoji51]
edloteh, a gdzie teraz bedziesz podchodzic, i kiedy startujesz procedure?

@burczuś juz pisałyśmy, ale jeszcze raz napisze, bo popieram dziewczynki :) przyrost o 100% jest idealny. Czekamy na info z usg za jakąś chwilę :)
@Ilis91 caly czas myślę o Tobie, żeby było wszystko ok. Rozumiem ten stan, w którym teraz jesteś.
@Kwiatuszekk23 a Ty jak? Kiedy masz jakąś wizytę kontrolną? @roxie123 ja na razie nie wizytuję. Dziś wg mnie 30 dc, wg gina z Invimedu 8 dc :o Na okres się nie czuję, wiec Pewnue on ma rację. Dziś odbieram LCT. Wszystkie możliwe wizyty dopiero w styczniu.
@Porzeczka1234 @kas90 @agatush buxiaki dla Waszych księżniczek

@edloteh tak chce zrobić drozność,,, mam jedynie problem z podjęceim decyzji co do wyboru metody,
ale jednak zrezygnuje z laparo, i poprostu standardowo pojdę do dr P, może to jakoś przezyje:(
@Porzeczka1234 tak to już najwyższy czas zeby zajść... pytanie tylko czy jest mi to dane???
@Ilis91 wierz w maluszka, i leż, chyba ktoś wystawia Cię na cięzką próbę ? ale wiesz doskonale że tu na forum dziewczyny nie takie próby przechodziły
@burczuś przyrost jest jaki należy, jak książka pisze, teraz cierpliwości i trzeba czekać aż pojawi się zarodek. :-*
@nafoczka zdrówka dla chłopców, jak w pracy ?
@marshia czekamy na wynik, choć wiem ze będzie negatywny;)

@bertha nie zaczynam nowej. Jestem po 4 stymulacjach i wg dr mamy bardzo małe szanse by się udało... poza immuno są jeszcze kiepskie wyniki u M - czego nie widać w bardzo ładnych blastkach. Zafundowałam sobie już niezły pakiet hormonów przy tylu stymulacjach a wiadomo jak to bardzo „zdrowe” jest. Także tym razem próbujemy AZ. Wiadomo, że i to nie jest pewnikiem, ale walczymy jednak dalej.
@mickey* najlepiej bezbolesną :p Moje zdanie już znasz. Żadne sono tylko z rtg.

@nafoczka [emoji16][emoji3] a co ty myslisz, pewnie ze zazdroszcze chodakowskiej spotkania z toba [emoji6]

@pixi.nova to samo o poplynieciu mowil Sydor, dlatego on zaleca wpierw mala dawke heparyny i zwiekszenie po ok 6tc, albo zaczac brac od 5tc.
Odprez sie na nartach

@Ilis91 trzymamy kciuki za ciebie i malenstwo. Musisz sie uspokoic, bo strach indukuje skurcze macicy. Na pocieszenie historia mojej siostry. W 8tc odkleila jej sie kosmowka na 7 cm. Dzis Emilka ma prawie 11 lat. Ilis ja przy krwawieniu odstawilam acard, by krew mogla krzepnac. Heparyna zostala. I bralam najpierw cyklonamine, potem exacyl (to leki przeciwkrwotoczne). Moze pogadaj z ginem. Acard na pewno bym odstawila by ciaza nie poplynela. I powinni zwiekszyc progesteron.

@burczus cudowna beta. Ona naprawde jest dobra. Nie rob wiecej bety. Teraz czas na usg. No chyba ze lekarz ci zleci [emoji8]

@mokka25 jest jednorazowy antybiotyk chyba monural. Lekarz pierwszego kontaktu moze ci dac. Albo sok z zurawiny.

@roxi123 we czwartek zaczynam 9 miesiac ciazy. Nie wiem kiedy to zlecialo. A w piatek 35tc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś ja też bym nie poszła na kolejną betę bo ja po prostu mam ogromny stres przy tym... Jakie leki bierzesz? I która to ciąża? Kochana musi być dobrze. Wierzymy w małego bąbelka...

@Ilis91 ja bym zaufała i brała leki tak jak dr mówi... A co to ten prolutex... Brzuch boli pewnie od stresu....jestem cały czas z Tobą myślami....wierzę ogromnie w małego dzidziolka i całym sercem kibicuje....

Do góry