reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Ilis91 jejku, Kochana:( nie wiem co napisać:(((( strasznie mi się to czytało, nawet nie wyobrażam sobie co przeżywasz:(
Bardzo mocno trzymam kciuki za Was :*

Dziewczyny, a mnie dopadło zapalenie pęcherza.... akurat kiedy mam owu, wczoraj bolało niemiłosiernie, najgorsze, że czułam kłucie po lewej stronie w ciągu dnia a serduszkowania nie było:( może dziś się uda. Macie jakieś sprawdzone sposoby na pęcherz ?

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że dr Paśnik zadał mi pytnie: Czy pani dużo choruje ? - odpowiadam nie, raz w roku lekkie przeziębienie.
Jego odpowiedź: To niedobrze....powinna pani częściej.

hm.....to ciekawa.
Mam rozjechany układ immuno, a częstsze choroby obniżyłyby te złe cytokiny.
A wiecie co teraz mi się przypomniało, po pierwszej IUI, która zakończyła się biochemiczną własnie zachorowałam !!!!!!! Czy to jakis zbieg okoliczności ?

reklama
@mokka25 naturalna zurawina, urofuragina.

@burczus:-) super:-)

@Ilis91 bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Rozmawiaj z kropkiem, zeby z Toba zostal.

Maz zadzwoni dzis do novum i zapyta ich wprost. Ja dzis nie mam mozliwosci z pracy a oni trudne pytania zadaja

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 całym serduszkiem z Tobą ;* miałam zawał jak doczytałam co się dzieje :( mam nadzieje ze będzie dobrze
@olaa90 przykro mi że i u Ciebie tak smutno :( dobrze ze już po zabiegu... ściskam mocno ;*
@burczuś mocno wierzę w Twoja kropeczke &&& za bete czekam na wyniki ;**
@marshia bardzo współczuję choroby mamy , jednak z Twoja wiedza na pewno zrobisz wszystko co najlepsze . A jak Twoje samopoczucie? Kiedy masz wizytę?
@smetfik88 ja też się tak nie mogłam starań doczekać... teraz się boję :/
@nafoczka tęskniłam ♡ zapraszam na kawkę do mnie ;* zdrówka Niuniowi ;*
@JoannaRak bardzo współczuję strat :( ale jak każda tutaj musisz wierzyć ze w końcu będzie dobrze ;* wsparcia tutaj nie brakuje [emoji4]
@agatush buziaki dla Michasi ;* przeziębienie ustalo?
@magda1208 czekamy na wyniki o plan po wizycie ;*
@Destino który to już tydzień? ;*
@Porzeczka1234 wyśpij się troszkę :) buziaki dla królewny; *
@marzycielka81 wydaje mi się że tak jak mówisz sa kliniki które tylko brna w in vitro a jak nie pasuje to mają w nosie . Życzę Ci abyś znalazła kogoś kto Wam pomoze ;*
@kas90 biedna Asia ale dobrze ze wyrośnie z tego i brzuszek będzie ładnie pracował; *
@dżoł kocham Twojego koteła [emoji7]
@Asia2104 super ze test wyszedł pozytywnie niech dzidzia rośnie :)
@Funia90 Ty przebiegałas całą ciążę ;* jesteś hardcorem ;* uwielbiam Cię [emoji16] ale fakt za dużo bierzesz na siebie
@Kwiatuszekk23 wierzę ze wszystko będzie dobrze ;**

Przytulam wszystkie [emoji8]
Ja nadal mam urwanie glowy [emoji12]
Dziś jedziemy do Krakowa wieczorem a rano badania , dobrze ze się mamy u kogo przekimac. Poza tym jak to u siebie wiecznie coś do zrobienia do tego zaczęłam organizować sesje świąteczne i wczoraj byla próba xD poza tym ok ...
Nie mam czasu myśleć o ciąży i staraniach więc lżej na głowie trochę . I szczerze boję się tego co będzie w sensie tych wynikow i czy leczenie coś da :/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 zrobię dziś duże zapasy żurawiny. Dzięki za podpowiedź;*
@Porzeczka1234 nie widziałam :o kurczę, muszę pomyśleć co zrobić by się przeziębić. Może to zapalenie będzie miało jakiś wpływ, choć wydaje mi się, że przyczyna jest inna niżeli przeziębienie.
A wiesz, że i mój nie choruje. To się dobraliśmy.

Czekam niecierpliwie na następną wizytę i wyniki. Ciekawe gdzie leży przyczyna. Czy może jestem uczulona na męża, czy może w ogole moje ciało traktuje zarodek jako ciało obce. Hmmmm

Do góry