reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@smerfik88 nie może być aż tak złe skoro ponoć połowa społeczeństwa to ma a ciąże książkowe i dzieci zdrowe, po latach dopiero wychodzi :) poczytaj, poanalizuj, jeśli jeszcze masz lekarza który ogarnia sprawę to będzie na pewno ok ;)

reklama
Ilis łez spokojnie, wiem że łatwo się mówi, ale nie masz wyjścia, musisz to przetrwać. I lez, robiłaś wczoraj zastrzyk z clexane?

@mickey* Ach ci mężczyźni [emoji23][emoji23][emoji23] najważniejsze by wizyta była owocna. Mocno trzymam kciuki za was [emoji110]️[emoji110]️ a drożność będziesz jeszcze robić?
@marzycielka81, Zamora, Wojewódzki, Taszycka, Staroslawska i u szefowej...

@marzycielka81, jestes pewna ze dzwonisz do odpowiedniej pani? Na ich stronie jest Pani Joanna Dworska. I ja do niej napisalam email, moze sprobuj do niej zadzwonic. Mysle ze ona odpisuje tylko troche czasu trzeba poczekac.

lek. Piotr Lewandowski

kontakt przez asystentkę:
Joanna Dworska - Mamla

22 566 80 00 wew. 215
jdworska@novum.com.pl

@Ilis91 kochana mocno trzymam kciuki za Ciebie i twoje dzieciątko wierzę, że będzie dobrze ,moja przyjaciółka to samo przechodziła jakieś 4 miesiące temu straszny krwotok okazało sie ze jest krwiak ,ale dzięki Bogu skończyło sie wszystko dobrze dziś już jest w 22 tc wierzę, że u Ciebie tak samo będzie że skończy siw tylko na strachu

reklama
@Ilis91 bidulko oby ten Twoj promyczek byl z Toba jeszcze do konca daleko. Moze chce Cie postraszyc jak u @Destino czy @Funia90. Pogadaj z kim trzeba i blagaj zeby sie unormowalo i zostala w dwupaku.

@burczuś pamietam o Twojej becie trzymam kciuki.

Przepraszam ze was tak opuszczam ale nie wyrabia moj sprzet co chce doczytac zaleglosci to pada albo on albo ja.Mam nadzieje ze niczego waznego nie przeoczylam i za kogo trzeba kciuki zaciskam.

P.S gdyby sie pojawialy przepisy swteczne poprosze mnie wywolac bede polowac na super przepisy ciast i salatek

Do góry