reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91, takie smutne informacje z rana!!! Wierze ze bedzie dobrze. A poki co lez kochana, i zycze Ci duzo sil w tych najblizszych godzinach!!!
Jestem z Toba calym sercem.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@marshia pytałam lekarki czy doktor na usg o 15tego nie zauważył. Powiedziała,że wtedy nie było krwawienia więc nie miał co zauważyć. Wczoraj lało się ze mnie jak z kranu. Przez noc trochę krwi było,na razie jest czysto,ale leżę i się nie ruszam. Boję się wstać do toalety. Ogólnie jestem w szoku i nie wierzę po prostu w to co się dzieje.

@ilus91 Kochana tak bardzo bardzo chcę aby się udało dopiero doczytałam .
Nie przyjmuję innej wiadomości mi się nie udało ale ty zasłużyłaś na to dzieciątko i niech Bóg to usłyszy. Musi być dobrze zawsze opowiadam mężowi o tobie.

Dziewczyny mi na wizycie prof w Novum tlumaczyl ze biorac acard i clexane odrazu mozna zbyt mocno rozrzedzic krew na samym poczatku kiedy wszystko jest kolokwialnie po naszemu ;) zbyt małe i dopiero co sie wyksztalca no i moze poplynac...
Dlatego oni zalecaja acard 100 mg a od pozytywnej bety 0,6 clexane.
Ale warto @dżoasia @anetkruczek abyscie o to zapytaly na wizycie u Pani prof i podzielily sie z nami :D
@Ilis91 Trzymam mocno kciuki!! ✊✊ Musi byc dobrze!
@marzycielka81 Nie poddawaj sie kochana, tak to jest z tymi najlepszymi lekarzami.. Dzwonimy i dzwonimy, w koncu ich zmeczysz ;)
@burczuś Trzymam mocno kciuki za powtorke bety!!!✊✊
@magda1208 Juz niedlugo wizyta i na pewno cos sie wyjasni jaki plan na przyszlosc.
@mickey* U mnie Pasnik zaleca steryd i ja chyba sama czuje, ze to dobra droga dla mnie. Jednak tak jak mowilam teraz odpoczywam, jade na narty i relaksuje sie z winkiem :p
@dżoasia Co do metyli to Jerzak ich zupelnie nie zaleca na pewno nie same. Mozna brac je w femibionie ale ona stanowczo zaleca 5 mg syntetyku i w Novum tak samo.
W ogole znalazlam artykul, ze syntetyk zbija cytotoksycznosc komorek nk. Takze moze cos w tym jest.

Obawiam się że zbyt dużo to ja się nie dowiem.

@Destino no tak, wy kochane mamusie (tuż tuż,albo niektóre już) jesteście tego najlepszym przykładem <3

@dżoasia i bądź tu mądry człowieku...ale może masz odp i musisz wrócić do poprzedniej suplementacji :oo:

A badalysvie mężów pod katem mthfr ?

@magda1208 , Madziu Ty wysłałaś do genesis prawda? Po jakim czasie zadzwonili z info ze materiał się nadaje?

Kochana czekałam trzy dni.
Wczoraj dzwoniłam aby poprosić o wynik do 27.12 nic nie obiecują postarają się.
Nie chciałam zbyt mocno naciskać aby dobrze wykonali badanie.

@Ilis91 trzymam mocno kciuki. Zeby juz sie uspokoilo a Twoj maluszek grzecznie w brzuszku siedzial

@JoannaRak wizyty umawia pani Anna Wisniewska. I naprawde popularnosc to jedno i moge zrozumiec ale olewactwo to drugie. Jesli nie jestem tak interesujacym przypadkiem wystarczylo by powiedziec. Nie mam czasu dzwonic tam co godzine.

@dżoasia jestem z Poznania takze do Warszawy kawalek mam.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@lli91 kochana, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy. Oby szybko krwawienie minęło [emoji110]️ Mocno trzymam za was kciuki [emoji110]️[emoji110]️

Do góry