olaa90
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 a czy te badania dla męża dr P nam zleci?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję że pytasz :-* no męczy się biedna z tym kaszelkiem i katarem ale jest bardzo dzielna. Teraz odsypia z M a ja już w papierach siedzę :-/ to fajnie ze dzisiaj Zosieńka dała Ci pospać :-*@olaa90 Kochana uwierz , że mój mąż też wysportowany bardzo dba o dietę a p/p plemnikowe w spermie ma we krwi nie a i miał bakterie i stan zapalny. Wyleczony w ciągu 2 tygodni a na moje owu brał steryd 7 dni i mamy córkę wszystkie te zabiegi jakoś wpłyneły pozytywnie.
@kas90 mała dała nam do wiwatu wieczorem ale o 22 poszła spać i obudziłam ją sama o 3:15 na jedzenie i o 6:30 wstała juz sama więc się prawie wyspałam
@agatush jak Michalina biedna ?
@Destino pewnie będą momenty że się nie wyśpisz ale to chyba nieuniknione. Trzymam kciuki za męża.
@pixi.nova kochana bakterie mogą być odpowiedzialne za brak serduszka, puste jajo itd. Te badania które wypisałam można zrobić za jednym oddaniem spermy myślę , że przy tym wszystkim co my kobiety robimy badamy to facet może zrobić.
@burczuś czekam
Teraz mam pytanie do mam kochane powiedzcie mi czy jak dziecko kładziecie w łóżeczku na noc czy ono się przemieszcza w nim troszkę bo ja to zaobserwowałam u Zosi i czy wasze maleństwa się przeciągają po przebudzeniu odchylają przy tym główkę do tyłu do przodu, rączki do góry podnoszą itd . Martwię się to jest normalne czy ja jestem wariatką