reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 tak normalne [emoji8] Szymek tez przy przeciaganiu sie wygina tylu i raczki unosi. I przemieszcza sie od poczatku po lozeczku.

@Burczus gratuluje [emoji5]
Trzymam kciuki za bete [emoji110][emoji110]

@olaa90 @monia0208 przykro mi [emoji20]

Olaa90 gdzie idziesz do szpitala? Popros zeby dali Ci tabletki moze uda sie bez zabiegu.

@olaa90 ja się u niego nie leczyłam ale myślę , że tak ja te badania zrobiłam w klinice leczenia bezpłodności i zapłaciłam może 350 zł a to był strzał w 10 te badania w naszym przypadku a robiłam to z własnego zalecenia. Kochana trzymam kciuki za Ciebie ja zawsze chciałam mieć to za sobą i zapomnieć chodź zawsze zamiast zapomnienia była rozpacz a później chęć walki czego i Tobie życzę nigdy się nie poddawaj ja walczyłam 5 lat i mamy córkę wam również się uda.

@Liluli kochana dziękuję za informacje już się martwiłam bo wchodzę dziś do pokoju a ona śpi obniżona i lekko na ukos trochę się przestraszyłam i ją zblokowałam wałeczkami ale oczywiście schiz został ale mam Was

Ps ubieram choinkę :):)

@olaa90 Kochana uwierz , że mój mąż też wysportowany bardzo dba o dietę a p/p plemnikowe w spermie ma we krwi nie a i miał bakterie i stan zapalny. Wyleczony w ciągu 2 tygodni a na moje owu brał steryd 7 dni i mamy córkę wszystkie te zabiegi jakoś wpłyneły pozytywnie.

@kas90 mała dała nam do wiwatu wieczorem ale o 22 poszła spać i obudziłam ją sama o 3:15 na jedzenie i o 6:30 wstała juz sama więc się prawie wyspałam :)

@agatush jak Michalina biedna ?

@Destino pewnie będą momenty że się nie wyśpisz ale to chyba nieuniknione. Trzymam kciuki za męża.

@pixi.nova kochana bakterie mogą być odpowiedzialne za brak serduszka, puste jajo itd. Te badania które wypisałam można zrobić za jednym oddaniem spermy myślę , że przy tym wszystkim co my kobiety robimy badamy to facet może zrobić.

@burczuś czekam :)

Teraz mam pytanie do mam kochane powiedzcie mi czy jak dziecko kładziecie w łóżeczku na noc czy ono się przemieszcza w nim troszkę bo ja to zaobserwowałam u Zosi i czy wasze maleństwa się przeciągają po przebudzeniu odchylają przy tym główkę do tyłu do przodu, rączki do góry podnoszą :(itd . Martwię się to jest normalne czy ja jestem wariatką
Dziękuję że pytasz :-* no męczy się biedna z tym kaszelkiem i katarem ale jest bardzo dzielna. Teraz odsypia z M a ja już w papierach siedzę :-/ to fajnie ze dzisiaj Zosieńka dała Ci pospać :-*

A jeśli chodzi o spanie w łóżeczku Michalina też się przemieszcza. I żeby było smieszniej to w górę do momentu aż dotknie głowa do barierki i wtedy się budzi najczęściej albo marudzi przez sen - trzeba ją wtedy opuścić i jest spokój :-p przeciąga się tylko z rączkami do góry i kręcąc głowa, a w nocy jeszcze ma odruch wrzucania rączek. Spokojnie z Zosia jest wszystko Oki :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush oj kochana biedne takie maleństwo chore oby jak najszybciej wyzdrowiała. Ucałuj Misię od cioci
Dziękuję za informacje Zosia obniża się w dół ale jak wasze maluchy też tak mają to jestem spokojna dziękuję za wszelkie informacje

@iveo kochana obiecuję dziś wkleić te badania tylko czasu mi brak bo mała absorbująca ale dziś na pewno to zrobię tylko nie wiem o której

Hej dziewczyny.Czy ktoras z Was ma mutacje MTHFR 1298C homozygotato chyba gorsze paskudztwo niz hetero,mam ta mutacje i bralam 5mg kwasu zwyklego foliowego,ale przekroczylam norme duzo kwasu w organizmie,czyli nie przyswajam,nikt na to nie zwraca w Niemczech uwagi,od od pazdziernika od ostatniego poronienia biore tylko metyle.Czy ja dobrze robie?
Kto wie cos o tej mutacji moze ktos byl u genetyka?
Burczus ❤super ciesze sie bardzo,bardzo.trzymam kciuki

reklama
@Nadja_n - ja mam te mutację, ale w formie hetero... Czy brałam kwas zwykły czy nie brałam miałam stale ponad normę... Teraz zrobiłam 2 tyg przerwy w metylach a od dzisiaj zaczne brac co 2 dzień...

Do góry