reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 tak normalne [emoji8] Szymek tez przy przeciaganiu sie wygina tylu i raczki unosi. I przemieszcza sie od poczatku po lozeczku.

@Burczus gratuluje [emoji5]
Trzymam kciuki za bete [emoji110][emoji110]

@olaa90 @monia0208 przykro mi [emoji20]

Olaa90 gdzie idziesz do szpitala? Popros zeby dali Ci tabletki moze uda sie bez zabiegu.

@olaa90 ja się u niego nie leczyłam ale myślę , że tak ja te badania zrobiłam w klinice leczenia bezpłodności i zapłaciłam może 350 zł a to był strzał w 10 te badania w naszym przypadku a robiłam to z własnego zalecenia. Kochana trzymam kciuki za Ciebie ja zawsze chciałam mieć to za sobą i zapomnieć chodź zawsze zamiast zapomnienia była rozpacz a później chęć walki czego i Tobie życzę nigdy się nie poddawaj ja walczyłam 5 lat i mamy córkę wam również się uda.

@Liluli kochana dziękuję za informacje już się martwiłam bo wchodzę dziś do pokoju a ona śpi obniżona i lekko na ukos trochę się przestraszyłam i ją zblokowałam wałeczkami ale oczywiście schiz został ale mam Was

Ps ubieram choinkę :):)

@olaa90 Kochana uwierz , że mój mąż też wysportowany bardzo dba o dietę a p/p plemnikowe w spermie ma we krwi nie a i miał bakterie i stan zapalny. Wyleczony w ciągu 2 tygodni a na moje owu brał steryd 7 dni i mamy córkę wszystkie te zabiegi jakoś wpłyneły pozytywnie.

@kas90 mała dała nam do wiwatu wieczorem ale o 22 poszła spać i obudziłam ją sama o 3:15 na jedzenie i o 6:30 wstała juz sama więc się prawie wyspałam :)

@agatush jak Michalina biedna ?

@Destino pewnie będą momenty że się nie wyśpisz ale to chyba nieuniknione. Trzymam kciuki za męża.

@pixi.nova kochana bakterie mogą być odpowiedzialne za brak serduszka, puste jajo itd. Te badania które wypisałam można zrobić za jednym oddaniem spermy myślę , że przy tym wszystkim co my kobiety robimy badamy to facet może zrobić.

@burczuś czekam :)

Teraz mam pytanie do mam kochane powiedzcie mi czy jak dziecko kładziecie w łóżeczku na noc czy ono się przemieszcza w nim troszkę bo ja to zaobserwowałam u Zosi i czy wasze maleństwa się przeciągają po przebudzeniu odchylają przy tym główkę do tyłu do przodu, rączki do góry podnoszą :(itd . Martwię się to jest normalne czy ja jestem wariatką
Dziękuję że pytasz :-* no męczy się biedna z tym kaszelkiem i katarem ale jest bardzo dzielna. Teraz odsypia z M a ja już w papierach siedzę :-/ to fajnie ze dzisiaj Zosieńka dała Ci pospać :-*

A jeśli chodzi o spanie w łóżeczku Michalina też się przemieszcza. I żeby było smieszniej to w górę do momentu aż dotknie głowa do barierki i wtedy się budzi najczęściej albo marudzi przez sen - trzeba ją wtedy opuścić i jest spokój :-p przeciąga się tylko z rączkami do góry i kręcąc głowa, a w nocy jeszcze ma odruch wrzucania rączek. Spokojnie z Zosia jest wszystko Oki :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@agatush oj kochana biedne takie maleństwo chore oby jak najszybciej wyzdrowiała. Ucałuj Misię od cioci
Dziękuję za informacje Zosia obniża się w dół ale jak wasze maluchy też tak mają to jestem spokojna dziękuję za wszelkie informacje

@iveo kochana obiecuję dziś wkleić te badania tylko czasu mi brak bo mała absorbująca ale dziś na pewno to zrobię tylko nie wiem o której

Hej dziewczyny.Czy ktoras z Was ma mutacje MTHFR 1298C homozygotato chyba gorsze paskudztwo niz hetero,mam ta mutacje i bralam 5mg kwasu zwyklego foliowego,ale przekroczylam norme duzo kwasu w organizmie,czyli nie przyswajam,nikt na to nie zwraca w Niemczech uwagi,od od pazdziernika od ostatniego poronienia biore tylko metyle.Czy ja dobrze robie?
Kto wie cos o tej mutacji moze ktos byl u genetyka?
Burczus ❤super ciesze sie bardzo,bardzo.trzymam kciuki

reklama
@Nadja_n - ja mam te mutację, ale w formie hetero... Czy brałam kwas zwykły czy nie brałam miałam stale ponad normę... Teraz zrobiłam 2 tyg przerwy w metylach a od dzisiaj zaczne brac co 2 dzień...

Do góry