reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 miałaś duzo badań zrobionych i nie widziałam tam jakiś niepokojących wyników no chyba ze tak jak dziewczyny tu pisza ze np to endometrioza czy pco. Ja nie badalam meza ale nie wykluczamy tego ze badania zrobimy wiem jaki to cios dla niektorych facetow jest . Swojego wyslalam na badanie cynku ktory ma w normie ale wartosci minimalne wiec trzeba mu diete zmodyfikowac i jakies witaminki wprowadzic.

reklama
@olaa90 Moze dziewczyny maja tu inne zdanie ale ja odwiedzilam kilku profesorow, immunologow i sztab ginekologow. Kazdy mowil, ze M. ma sie nie badac bo to bez sensu jak zachodze w pierwszym cyklu. Ale pewnie sa rozne przypadki jak np. puste jaja czy brak serduszka.

@Porzeczka1234 niestety jeszcze nie. Byl na kilku rozmowach i w przyszlym tygodniu ma kolejna. Moze nowy rok przyniesie prace. Ciagle sie o to modle. Ciesze sie, ze zaczelam wczesnie wyprawke. W tej sytuacji bardzo sie to sprawdzilo. Wczoraj uszylam koldre i poduszke, mama uszyje kocyk i jeszcze rozek kupimy i juz bedzie wszystko. Jak dla mnie juz jest.
A jak twoja ksiezniczka? Lepiej juz sypia? Znalazlas nowy rytm?
Troche sie boje, ze niewyspana bede marudna. Oby nie

@olaa90 juz pisalysmy tu, ze taki tryb zycia na niewiele wskazuje. Moj tez byl wysportowany, a pierwsze badanie nasienia nie bylo najlepsze. I bakterie tez moga ciazy zaszkodzic. Warto zrobic posiewy u ciebie i u m.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj tez nie mial nic zlecone przez moich ginow [emoji17] tylko na poczatku staran podstawowe parametry nasienia. I jak u mnie wyszla candida to jego wtedy tez „przebadalam”, a tak to nic.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@olaa90, @monia0208 bardzo mi przykro :(

@Ilis91, masakra, wspolczuje teraz takiej sytuacji. Ale w ogole co za ludzie, zeby sie nie dorzucic do rachunkow... moze jeszcze jedzą wasze jedzenie?

@Porzeczka1234 chyba śpi:D (?) Ja czekam na beka ale sie chyba nie doczekam :p
Może odsypia @Porzeczka1234 :-) a ja dzis noc z głowy.... Michalina się pochorowala i co moment się wybudza Biedactwo [emoji20]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry