reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush, biedna malutka. Ucałuj od cioci:* co jej? Byliscie u lekarza?
Nie byliśmy u lekarza, odbyłam konsultacje telefoniczną (na szczęście lekarz Michaliny to moja dobra znajoma). Póki co przeziębienie - kicha, ma katar okropny i pokasluje. Najgorszy ten katar, bo ja przyśni to zaraz jej się nosek zatyka i się budzi. Jak nie będzie poprawy to jutro pojedziemy do lekarza.
Dzień dobry dziewczyny! @agatush zdrowka dla Misi:*
A ja czekam na bete-badanie
Dziękujemy :-* Trzymam kciuki za wyniki!!! Wierzę że będzie piękny prezent pod choinkę :-D
Zdrówka dla malutkiej.
Dziękujemy :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się po weekendzie:)

@Kwiatuszekk23 - duuużo spokoju, odpoczynku i relaksu kochana!!! ;*
@Funia90 - ależ się nazbierało w Twojej rodzince :( cholerka... oby wszystko było dobrze! ;* nie stresuj się kochana na tej końcówce tak..
@Maciejka78 - czyli też jesteś wyjątkowa babka! :D
@bea25ta - ale jesteś dzielna Mami! <3 super, cieszę się, że tak ładnie i spokojnie poszło <3 też mi stanęły łzy w oczach :)))
@magda1208 - spóźnione życzenia - po prostu SPEŁNIENIA MARZEŃ ;* <3
@burczuś - aaaa, jakie dobre wieści!!! gratuluję!!! <3 <3 <3
@olaa90 - bardzo mi przykro.. :(
@monia0208 - przykro mi.. :(

@Ilis91 u mnie tez tsh strasznie spadlo do 0.012 :o + t3 i t4 poza norma. Tak na poczatku c moze sie zdarzyc. Skonsultuj z endo szybciej bo moim zdaniem eutyroxu jesli bierzesz dostaniesz mniejsza dawke jesli w ogole nie kaze tymczasowo odstawic. Ja eutyroxu nie bralam bo wyjsciowo mialam wsio w normie ale po skopaniu wynikow na podniesienie tsh dostalam Thyrozol po ktorym po 3 tyg wyniki sie poprawiaja takze bedzie szansa na odstawienie. Glowa do gory zatem :)

@bea25ta a u jakiego gin prowadziłas ciąże? W i w którym szpitalu rodziłas? Bo widzę,ze jesteś z Rzeszowa :)

Hej @olaa90 nie widzialam piwiadomienia. Juz kiedys pisalam ze drChwiej prowadzil mi ciaze a w szpitalu na Lwowskier rodzilam u dr Sliwy. Mi na przyjeciu do szpitala pielegniarka jak jej dyktowalam historie ile strat i kiedy i jakie zabiegi to tylko skomentowala zebwystarczylyby dobre leki moze sugerowala lekarza ale ja nie pytalam bo na tamta chwile mnie to nie interesowalo.

Jaki masz teraz plan dzialania?

@burczuś trzymamy kciuki.

@anetkruczek jak u Ciebie??

U mnie brrr zimno. Starszy brat dal wczoraj popis jak z grzecznego chlopca potrafi wyjsc dzikus. Sam nawet nie wiedzial dlaczego tak robil, musialam sie odizolowac od cycolenia zeby z nim pobyc. A Milenka mala pijawka na cycu chce wisiec 24/7.

@bea25ta jutro szpital, w tym tyg porobie jeszcze badanie na zespół Antyfosfo i jakoś muszę się ogarnąć żeby na święta funkcjonować, nie chce tego rozpamiętywać i chce normalnie funkcjonować bo nic mi to nie da. W tym tygodniu się zarejestruje do Przybycienia a potem zobaczymy co on mi powie, pewnie wizyta gdzieś na wiosnę. Ale trudno... zegar biologiczny mnie jeszcze aż tak bardzo nie pogania...

@bertha , ja też bym się nie zgodziła,ale nie bardzo było wyjście. Mieszkanie jest oficjalnie rodziców,to oni płacą kredyt. My nie jesteśmy na razie w stanie. Ja mam gównianą pensje,mąż kredyt na auto,a leczenie kosztuje...miała mieszkać tylko ona początkowo,bo dostała pracę,nie miała się gdzie podziać. On pracował jeszcze w Wiedniu. Nie było początkowo mowy o mieszkaniu we czwórkę. Potem przyjechał brat i nie wynajęli nic,bo kto by im wynajął na miesiąc. Taki był argument. Tylko,że to już na pewno będą dwa msce,jak nie więcej. Mieliśmy nadzieję,że docenią to,że tu mogą być,że się poczują do tego,żeby dołożyć się do rachunków,nie wspomnę o tym,że się sprząta! Ale niestety. Dziś zamiast przepraszam usłyszeliśmy wiele przykrych słów,w większości nieprawdziwych.

Co do endometriozy,to mam dużo płynu w jamie brzusznej,mówił,że to to. To niby pokazuje endometrioze :D

Rozumiem.. no to sytuacja rzeczywiscie bez wyjscia.. oby szybko ten czas po prostu minal.

o, u mnie tez zawsze duzo plynu. czyli slusznie Lewandowski nazwal to endometrioza.. bo ja nie mam zadnych objawow bolowych, mialam tylko jedna torbiel czekoladowa, ten plyn mam i zrosty mam.
tylko ze ja nie zachodzę. ale skoro inne z takimi objawami zachodzą, to musi byc u nas inny powod...

reklama
@olaa90 Kochana uwierz , że mój mąż też wysportowany bardzo dba o dietę a p/p plemnikowe w spermie ma we krwi nie a i miał bakterie i stan zapalny. Wyleczony w ciągu 2 tygodni a na moje owu brał steryd 7 dni i mamy córkę wszystkie te zabiegi jakoś wpłyneły pozytywnie.

@kas90 mała dała nam do wiwatu wieczorem ale o 22 poszła spać i obudziłam ją sama o 3:15 na jedzenie i o 6:30 wstała juz sama więc się prawie wyspałam :)

@agatush jak Michalina biedna ?

@Destino pewnie będą momenty że się nie wyśpisz ale to chyba nieuniknione. Trzymam kciuki za męża.

@pixi.nova kochana bakterie mogą być odpowiedzialne za brak serduszka, puste jajo itd. Te badania które wypisałam można zrobić za jednym oddaniem spermy myślę , że przy tym wszystkim co my kobiety robimy badamy to facet może zrobić.

@burczuś czekam :)

Teraz mam pytanie do mam kochane powiedzcie mi czy jak dziecko kładziecie w łóżeczku na noc czy ono się przemieszcza w nim troszkę bo ja to zaobserwowałam u Zosi i czy wasze maleństwa się przeciągają po przebudzeniu odchylają przy tym główkę do tyłu do przodu, rączki do góry podnoszą :(itd . Martwię się to jest normalne czy ja jestem wariatką

Ostatnia edycja:
Do góry