reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli mąż był z ciąży bliźniaczej z tym ze teściowa dostała krwawienie w 3 ms, leżała miała leki na podtrzymanie i podczas porodu urodziła drugie loZysko to czy my jesteśmy jakoś obciążeni w wywiadzie? Wtedy nie było usg dopiero po porodzie sie okazało skąd było to krwawienie i to drugie łożysko potwierdziło . W sumie tego nie powiedziałam lekarzowi...

Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli mąż był z ciąży bliźniaczej z tym ze teściowa dostała krwawienie w 3 ms, leżała miała leki na podtrzymanie i podczas porodu urodziła drugie loZysko to czy my jesteśmy jakoś obciążeni w wywiadzie? Wtedy nie było usg dopiero po porodzie sie okazało skąd było to krwawienie i to drugie łożysko potwierdziło . W sumie tego nie powiedziałam lekarzowi...
ola, wydaje mi sie ze niepowowdzenia zwiazane z utrzymaniem ciąży po stronie męża rodziny nie mają znaczenia. U mnie tesciowa kiedys poronila i nie interesowalo to lekarza w klinice.

29.9. Nisko co...12dpo
burczus, ja sie nie znam, ale wiem ze jest to beta pozytywna!! i teraz najwazniejsze zeby rosła! kciuki!!!

Witajcie ;*

No w końcu na swoim :) powiem Wam , że chyba zaczynam żyć w końcu w ciszy i spokoju ...
Jeszcze mam trochę składania rzeczy ale z grubsza ogarnięte :) w sobotę byliśmy na Mikołaja u rodzinki bo M się przebierał , i wesoło było :) wczoraj mieliśmy pierwszych gości :)
W środę jedziemy do Krakowa , przenocuje nas brat szwagierki na szczęście , bo mamy kawałek i tak lepiej będzie , no a w czwartek rano badania ... trochę się boje co powychodzi ale mam nadzieje , że lekarz nam pomoże , bo już sama nie wiem co to będzie . Wgl to musze iść chyba na jakąś kontrolę bo czasami mnie jeszcze kłuje po tym poronieniu , ale nie zamartwiam się bo czysty śluz więc może nic groźnego tylko zaczyna wszystko pracować bo owulacja się zbliża podejrzewam już , więc moze czasami bardziej boleć .
Teraz znowu mam urwanie głowy bo chce zorganizować mini sesje świąteczne i muszę jechać jakieś rekwizyty kupić :) krucho bardzo teraz z kasą przez te badania i wprowadzke więc troszkę
musze dorobić bo pracy nie ma tutaj ;/ byłam pytać i nic ... więc będzie przyjemne z pożytecznym :)
Czytam Was i czytam :D nie mogę dojść końca za dużo ;p

@Funia90 bardzo mi przykro , że tyle na raz się podziało w rodzinie :< dobrze , że Ty się czujesz dobrze i niebawem Asieńka da Wam siły więcej do wszystkiego ;*
@kas90 a jak malutka lepiej z brzuszkiem ? @bea25ta jak się czujecie ? :) @agatush jeju dużo zdrówka dla Michasi , oby przeszło szybko ! @Porzeczka1234 a u Was ? :**
@Destino śliczny kącik dla brzdąca , jak się czujesz ? :*
@olaa90 tak mi przykro :< chyba też musisz zadbać o dobrego lekarza eh ... mam nadzieje , że jakoś się pozbierasz , ale rozumiem Cię i wiem , że święta nie będą idealne ...
@pixi.nova ja też robiłam markery , ale wyszły mi w normach więc może trzeba zrobić badanie nie wiem co doradzić ... a jakie leki masz brać w razie ciąży kiedy się zaczynacie starać jakiś plan konkretny ?
@monia0208 przykro mi :< jeju to straszne , że tyle kobiet musi tyle razy przechodzić to samo ...przykre ;/ kurde ja jak coś kolejnym razem będę jechac na clexane cały czas jednak bez zdania lekarza
@Ilis91 współczuje sytuacji w domu ;/ znam temat jak to jest z wojną domową ... ale nie przejmuj się myśl o sobie i dzidzi ;* widzę że objawy dają popalić troszke to dobrze ;**

@matulkaa @bertha @czarna_mala @marshia @Marthi @zosiak @Totois30 @magda1208 @anetkruczek @Maciejka78 @bobasek1990 @roki_1991 @marzycielka81 jak u Was sytuacja ? :*
@nafoczka a Ty gdzie się podziewasz ? jak tam chłopcy zdrowi :*

@burczuś ładna beta :) na 12dpo ... no co Ty niską to ja miałam ...zrobisz przyrost i zobaczysz 3mam kciuki niech szybuje ;**

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam ... przytulam wszystkie ;*

reklama
Do góry