reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli mąż był z ciąży bliźniaczej z tym ze teściowa dostała krwawienie w 3 ms, leżała miała leki na podtrzymanie i podczas porodu urodziła drugie loZysko to czy my jesteśmy jakoś obciążeni w wywiadzie? Wtedy nie było usg dopiero po porodzie sie okazało skąd było to krwawienie i to drugie łożysko potwierdziło . W sumie tego nie powiedziałam lekarzowi...

Dziewczyny mam pytanie, czy jeśli mąż był z ciąży bliźniaczej z tym ze teściowa dostała krwawienie w 3 ms, leżała miała leki na podtrzymanie i podczas porodu urodziła drugie loZysko to czy my jesteśmy jakoś obciążeni w wywiadzie? Wtedy nie było usg dopiero po porodzie sie okazało skąd było to krwawienie i to drugie łożysko potwierdziło . W sumie tego nie powiedziałam lekarzowi...
ola, wydaje mi sie ze niepowowdzenia zwiazane z utrzymaniem ciąży po stronie męża rodziny nie mają znaczenia. U mnie tesciowa kiedys poronila i nie interesowalo to lekarza w klinice.

29.9. Nisko co...12dpo
burczus, ja sie nie znam, ale wiem ze jest to beta pozytywna!! i teraz najwazniejsze zeby rosła! kciuki!!!

Witajcie ;*

No w końcu na swoim :) powiem Wam , że chyba zaczynam żyć w końcu w ciszy i spokoju ...
Jeszcze mam trochę składania rzeczy ale z grubsza ogarnięte :) w sobotę byliśmy na Mikołaja u rodzinki bo M się przebierał , i wesoło było :) wczoraj mieliśmy pierwszych gości :)
W środę jedziemy do Krakowa , przenocuje nas brat szwagierki na szczęście , bo mamy kawałek i tak lepiej będzie , no a w czwartek rano badania ... trochę się boje co powychodzi ale mam nadzieje , że lekarz nam pomoże , bo już sama nie wiem co to będzie . Wgl to musze iść chyba na jakąś kontrolę bo czasami mnie jeszcze kłuje po tym poronieniu , ale nie zamartwiam się bo czysty śluz więc może nic groźnego tylko zaczyna wszystko pracować bo owulacja się zbliża podejrzewam już , więc moze czasami bardziej boleć .
Teraz znowu mam urwanie głowy bo chce zorganizować mini sesje świąteczne i muszę jechać jakieś rekwizyty kupić :) krucho bardzo teraz z kasą przez te badania i wprowadzke więc troszkę
musze dorobić bo pracy nie ma tutaj ;/ byłam pytać i nic ... więc będzie przyjemne z pożytecznym :)
Czytam Was i czytam :D nie mogę dojść końca za dużo ;p

@Funia90 bardzo mi przykro , że tyle na raz się podziało w rodzinie :< dobrze , że Ty się czujesz dobrze i niebawem Asieńka da Wam siły więcej do wszystkiego ;*
@kas90 a jak malutka lepiej z brzuszkiem ? @bea25ta jak się czujecie ? :) @agatush jeju dużo zdrówka dla Michasi , oby przeszło szybko ! @Porzeczka1234 a u Was ? :**
@Destino śliczny kącik dla brzdąca , jak się czujesz ? :*
@olaa90 tak mi przykro :< chyba też musisz zadbać o dobrego lekarza eh ... mam nadzieje , że jakoś się pozbierasz , ale rozumiem Cię i wiem , że święta nie będą idealne ...
@pixi.nova ja też robiłam markery , ale wyszły mi w normach więc może trzeba zrobić badanie nie wiem co doradzić ... a jakie leki masz brać w razie ciąży kiedy się zaczynacie starać jakiś plan konkretny ?
@monia0208 przykro mi :< jeju to straszne , że tyle kobiet musi tyle razy przechodzić to samo ...przykre ;/ kurde ja jak coś kolejnym razem będę jechac na clexane cały czas jednak bez zdania lekarza
@Ilis91 współczuje sytuacji w domu ;/ znam temat jak to jest z wojną domową ... ale nie przejmuj się myśl o sobie i dzidzi ;* widzę że objawy dają popalić troszke to dobrze ;**

@matulkaa @bertha @czarna_mala @marshia @Marthi @zosiak @Totois30 @magda1208 @anetkruczek @Maciejka78 @bobasek1990 @roki_1991 @marzycielka81 jak u Was sytuacja ? :*
@nafoczka a Ty gdzie się podziewasz ? jak tam chłopcy zdrowi :*

@burczuś ładna beta :) na 12dpo ... no co Ty niską to ja miałam ...zrobisz przyrost i zobaczysz 3mam kciuki niech szybuje ;**

Przepraszam jeśli kogoś pominęłam ... przytulam wszystkie ;*

reklama
Do góry