reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś a nie mówiłam aaaa..... czekamy na rozwój się się kropek wgryza

@olaa90 kciuki za wizytę

@roxie123 i w końca na swoim super

@Funia90 oby wszystko o teściowej poszło po waszej myśli . Jak @destnio pisze pomyślcie o Gliwicach to jednak jeden z najlepszych szpitali jeśli chodzi o onkologię i doświadczenie lekarzy

@bea25ta jak mała jak się odnajdujecie w nowej roli

reklama
@burczuś Wchodze na forum a tu takie cudowne wiesci!!!!!!!!:D:D:D Zaciskam mocno kciuki ✊✊
Daj znac prosze od kiedy bierzesz clexane, acard i encorton i jakie dawki. Oj chyba u Was beda cudowne swieta!!!! :p
@magda1208 Spóźnione ale szczerze życzenia. Duzo miłości, wiary i spełnienia się największego marzenia kochana

Dziewczyny na żywo widać ten cień cienia:)
Wyobraźcie sobie że lecę z tym testem do męża (on śpi po nocce), podstawiam mu pod nos...a on mówi...nie chcę! Ja się pytam -jak nie chcesz???!!! A on... no nie chcę sera więc mu mówię ze to nie ser i nie mam zamiaru go karmic,tylko to test:):):)

Aaaaa, czaaad, GRATULACJE!!! :)

@bea25ta jedni mowia maly brzuszek a inni jak mnie widza to mowia ,ze mnie wywalilo[emoji4]
Ucaluj Milenke[emoji8]

@Destino kochana wlansie wczoraj mowilam M ,ze los nas nie oszczedza w ciazy.
W lipcu zmarl moj Dziadek ,dowiedzialam sie dzien po tym jak nagle jakims cudem zniknal ten ogromny krwiak.
Teraz choroba tesciowej i jeszcze zdrowie brata stoi pod znakiem zapytania.
Moja ciaza ogolnie stresujaca i tak ciagle cos ,nie ma kiedy odpoczac ,nie wspomne o pracy bo tu tez sporo sie dzieje.

Staram sie byc silna,musze wspierac Meza,wczoraj wieczorem troszke odetchnelismy jak uslyszelismy ,ze guz operacyjny.
Ale z pt na sob bylo ciezko ,w dodatku M musial jechac do pracy,mial jechac sam ale w w tym stresie nie moglam go piscic samego i tak spalismy 1,5 godz i o 3 wyjezdzalismy do pracy,dobrze ,ze z nim pojechalam bo mowi ,ze tej drogi w ogole nie pamieta co sie dzialao.
Dwa razy wyskoczyly nam sarny na droge i to ja je zauwazylam .
Wrocilismy kolo 13 do domu i spalismy do 17 takze tak nam minal dzien.
Wierzymy w to ,ze bedzie dobrze.
A Wy jak sie macie?czujesz juz oddech porodu na sobie?[emoji4]

@Porzeczka1234 [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 trudny czas za toba i niestety jeszcze przed toba. Chcialoby sie powiedziec, ze odsapniesz po porodzie. Obie wiemy jak to bedzie.
A porod... troche czuje jak sie zbliza. Mlody niespokojny, brzuch sie obniza, skurcze juz takie do 20 dochodzace i bolesne. To co prawda jeszcze nie czas, ale ... pokazuje juz blizej niz dalej i czas leci. W piatek bedzie 35tc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry